Siz neler düşünürdünüz benim yerimde olsanız ?

Ay lale senin bu fakir erkegi anası sevsin tavrına çok gülüyorum Böyle naif naif yazıp hiç uzatmadan, çok net

Valla ben diğer üyeler gibi düşünmüyorum. Kötü giyinmesi, aşırı sigara kokması, bakımsız olması bile benim için terk etme sebebi. Birini baştan kabul etmek ne demek ya? Hayırdır ömürlük sözleşme mi imzaladık? Birine şans verip sonradan olmadığını fark etmek gayet doğal flört ya da sevgililik durumunda. İstemeye istemeye devam edip evlenene de çeşitli laflar söyleniyor burada.
Konu sahibi evlenip konuyu açsa herkes neden ayrılmadın sevgiliyken denecek. Yalan mı?
Adamın gelir durumu sıkıntılı, üstüne ayrılık deyince ağlaması falan da red flag. Ağlamak işe yaramayınca ne yapacak bu adam sizce?

Senin yorumlarini ve konularini biliyorum ve biraz şaşırdım açıkçası. 2.evlilikte bu kadar sonu boşa çıkacak bir ilişkiye vakit ayirmani beklemezdim. Basiretin bağlanmış diye yorumluyorum dersem ne kadar olumsuz baktığım anlaşılır sanirim titre ve kendine gel. Çoluguna çocuğuna bakacak, karakteri ve sinirleri kuvvetli birilerini bulana kadar da vaktini boşa harcama.

Bak arkadaşım. Buraya ben ettim sen etme demeye geldim. Ablasının durumunu ben es geçiyorum eğer seninkinde bu tarz bir şey yoksa amaaa 30 yaşında tek kuruş birikimi olmayan adamdan olmaz. Ne yapıyor ? Nereye harcıyor bu parayı ? Çalışmıyorsa zaten direk kaç. Bende zamanında ya olmasın ikimiz bir olur hallederiz para yoksa yoktur aman iyi biri ben de seviyorum ohhh kafalarındaydım. Noldu biliyor musun? Evlendim, sonra olan bütün borçlarını ödedik, tam elimiz rahatladı derkeeeenn adam ben evlilik adamı değilmişim diyip boşanmak istedi anlatmadığım da çok şey var. Bu biraz yaşla biraz da tecrübeyle ilgili ama finansal hesabını yapamayan ne adamdan ne kadından ama özellikle de adamdan hayır gelmez. Sigarayı felan da geçiyorum bak bu konu büyük konu. Öyle parası olmasa da seviyorsan iyiyse evlen diyene de bakma. Adamın parası yoktur ama çalışkandır yapacağına inanırsın okey ama hem yok hem tembel. Kaç.

Mantık evliği mi yapmaya çalışıyorsunuz diyeceğim o da değil.

Aşk, desem o da değil belli ki sevmiyorsunuz. Sevseniz

Birisi iyi diye de ilişkiye devam edilmez. Karşı tarafın da vaktini çalmadan bırakın.

Daha yeni boşanmışsınız biraz nefes alın aceleniz ne herşey arka arkaya olmak zorunda mı?

Davaları var zaten telefonu hiç susmaz ama tahsilat yok bence yani parası olsa belli olurdu
Dava var, para yok.

Cok sacma, para nereye gidiyor? Tahsilat yoksa dava masraflarini kim karsiliyor?

Parasi olmamasi kismi dusundurucu nereye gidiyor bu paralar...

Ayrica başı cemaat yuzunden derde girmis bir ablasi varken, ailenin diger bireylerinin boyle olmadigini düşünmek cok buyuk saflik, ben yanyana dahi yurumem.

Ailenize hak verdim, ayrilmalisiniz.

İnsanın işleri kötü olabilir, para kazanamayabilir ama bu durumda ısrarla evlenmek istemesini asla anlayamıyorum. Ben şu şartlarda direkt bu adam benimle maaşım için evleniyor diye düşünürüm zaten. Kendinde para yok, bende de olmasa benle evlenmezdi derim.
Zaten bir kez kötü bir evlilik yapmışsınız, ikincisinde dikkatli olun. Sizin paranıza güvenip yola çıkan adam sizi yarı yolda bırakır.
Ayrica ayranı yok içmeye tahteravanla gider sigara almaya. Sigaraya vereceği para, o pis koku... Çekmek zorunda mısınız gerçekten?

Yok yok öyleni durum kesinlikle yok. Zaten dini inancına ters olduğunu söylüyor hem en başından bu konuyu sormuştum netleştirmiştik
Ee nereye gidiyor sizce bu kadar para?
Erkekler bizim gibi çok para harcamazlar, tutarlar. Giyimi de iyi değil, çok gezmesi tozmasında yok diyorsunuz. Ki avukat bir adam nasıl giyimine görüşüne önem vermiyor o da ilginç.
Bence sanal kumarı cidden düşünün, çok duyduk ben yapmam inancıma ters diyenleri.

Ablasının durumunu bilemem, sizi etkileyeceğini sanmıyorum.
Diğer konular da ofsayt, yorumlarda bahsedilmiş.
Ben sigara konusuna değineceğim. Eşim sigara kullanıyor. Sigara da benim kırmızı çizgimdi. Ama işte aşık oldum vs diyerek sigarayı kabullendim. Başlarda da rahatsız etmiyordu. Ama evlenip aynı eve girince, sigarayla ilgili her şeyden nefret etmeye başladım. Tiksiniyorum resmen.
Şimdi kabullendiğiniz her şey, evlenince tek tek karşınıza çıkacak onu söyliym.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…