- 29 Mayıs 2021
- 15.142
- 98.902
- 548
- 37
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Ay lale senin bu fakir erkegi anası sevsin tavrına çok gülüyorumGünaydın arkadaşım.
Bana göre olmaz.
Yani ben olsam parası olmadığını,düzgün giyinmediğini fark ettiğim anda ayrılırdım.
Ablanın durumu hakkında bir bilgim yok,yorum yapmak istemem. Sigarayı bırakmak çok zor,ona da bir şey diyemem.
Davaları var zaten telefonu hiç susmaz ama tahsilat yok bence yani parası olsa belli olurduKendisi niye muvekkil edinemiyor?
Belki de kumar oynuyor. Eşi de o yüzden bıraktı.Davaları var zaten telefonu hiç susmaz ama tahsilat yok bence yani parası olsa belli olurdu
Yok yok öyleni durum kesinlikle yok. Zaten dini inancına ters olduğunu söylüyor hem en başından bu konuyu sormuştum netleştirmiştikBelki de kumar oynuyor. Eşi de o yüzden bıraktı.
Dava var, para yok.Davaları var zaten telefonu hiç susmaz ama tahsilat yok bence yani parası olsa belli olurdu
Kumar olmadığına eminim öyle biri değilBelki de kumar oynuyor. Eşi de o yüzden bıraktı.
Ee nereye gidiyor sizce bu kadar para?Yok yok öyleni durum kesinlikle yok. Zaten dini inancına ters olduğunu söylüyor hem en başından bu konuyu sormuştum netleştirmiştik
Ama haksız mıyım?Ay lale senin bu fakir erkegi anası sevsin tavrına çok gülüyorumBöyle naif naif yazıp hiç uzatmadan, çok net
Tabii ki haklısın ama sen söyleyince bizim söylediğimiz gibi agresif durmuyorAma haksız mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?