Siz neler düşünürdünüz benim yerimde olsanız ?

Ayrılmak istesem ayrılamıyorum hemen ağlıyor sitem ediyor

Hiç şöyle düzgün bişeyler giymiyor. Solmuş tişörtler hep aynı ayakkabı vs.

Ailem hiç istemiyor ya biraz da ondan sanırım
Aileniz haklı bence.
İlk evliliğiniz çok sorunluydu diye hatırlıyorum, 2. evliliğinizin maddi manevi daha doyurucu olması gerekir bana göre.
Adam ayrılmak istediğinizde ağlıyor sitem ediyor, bu da bana manipülatif biri olduğunu, vicdanınıza oynadığını düşündürdü, böyle insanlar sıkıntılıdır, evlenince de aynı manipülatif hareketlerle sizi istediği gibi yönlendirir.
Düzenli bir geliri yok, eski evliliğinizdeki gibi para mevzusu sorun olacaktır, maddi olarak daha kendi ofisini çeviremeyen biri olduğundan sizin maaşınız komple kira, faturalar ve mutfak masrafına gider, bu da sizi zorlar ister istemez o istemediğiniz aile apartmanında yaşamak zorunda kalırsınız.

Doğru düzgün bir şeyler giymiyorsa cimri olabilir, maddi imkanlardan desek illa ki marka kıyafetler giymek zorunda değil piyasada 300-400 liraya da tişört var, size harcamaktan kaçınmaması cimri olmadığını göstermez, sonuçta o da 2. evliliğini yapacak evlilik tecrübesi var belki ilk evliliği karakteri ve cimriliğinden bitti, sizin gözünüzü boyamak için cömert gibi görünerek göz boyuyor olabilir.

Kaldı ki üstüne başına özen göstermeyen biri işinde de özensiz boşvermiş biri olabilir, mesleki hırsı hedefi yoksa bu salmışlık hali evliliğe de yansır.

Bilmiyorum ama ben beyfendide bir ışık göremedim.

Aşk sevgi güzelde ikinci evliliğimi üstüne binecek ikinci bir geçim yükü olarak yapacaksam anamın evinde oturur ,yaz ayında tatil planı yaparım çok merhametli iyi olmak meziyet değil normal insan davranışı. Bu masumiyet altında tüm yükü çekecek kadar salak olmamalısın....

Ablası o yolun yolcusuymuş buna da bulaşmıştır bir şeyler belki soru çalanlardan var benim çevremde de ordan burdan çıkmayıp sonra böhü iftira atıldı suçsuzummmm diyenler bu benim için sorun olurdu açıkçası. Adamın şyi yönü zaten yok hırsı yok kendine bakmıyor fakir. Evlenseniz bu sefer de 2 kere mi boşanacağım diye sürdürme durumu var. Ayrıl bence

Ya kusura bakmayin ama ben bu kk genelindeki "ayrılmak istiyorum ayrilamiyorum" olayini gercekten anlamiyorum.

Adam sizi ölümle falan tehdit etmiyorsa, ayrilmak istiyorsaniz ayrilirsiniz. Siz ikna edilmek istediginiz icin ayrilmiyorsunuz.

Gercekten ayrilmak isteseniz tamam bitti dersiniz, gerekirse engellersiniz. Istedigi kadar aglasin sizlasin yani. Siz ayrilmak istemiyorsunuz.

mesela bu adama nasıl aşık oluyorsunuz ? pis ağlak sigara kokulu yatırımsız ailesi karışık parasız kariyer zayıf, neyine mesela ? bu kadar negatif unsurlar varken ben arkadaş bile olmam.
Adamın pisliği yok onu üyeler uydurdu az evvel ben öyle bişey yazmadım , sigara içtiği için pis diyorlar sanırım. Sadece giysilerine çok önem vermiyor

zaten o yüzden konu açtım ya

Hayır gözden kaçırdığım bişeyler olabilir mi diye danışmak istedim.

Adamın pisliği yok onu üyeler uydurdu az evvel ben öyle bişey yazmadım , sigara içtiği için pis diyorlar sanırım. Sadece giysilerine çok önem vermiyor

Eee kızım nasıl oluyor anlayamadım, avukatlık kıyafet kodu olan bir meslek, iyi giyinmen gerekiyir. Müşteriye, mahkeye paçoz mu gidiyor

Herkes ablasının durumunun önemsiz olduğunu söylemiş. Ben de kariyerinize zarar vereceğini düşünmüyorum ama mesela bu benim için net bir kırmızı çizgidir. Hani uçarken kanadının gölgesi onlardan yana düşen kuşa bile hayır derim ben. Hayatta böyle konularda ortak bir paydada buluşamamak bence çok yıpratıcı. Tabii sizin için sorun olmayabilir bilmiyorum. Ama bu kadar olumsuz özelliği olan biriyle evlilik üstelik de ikinci evlilik düşünmek mantıksız geliyor bana.

Yani normal siyah tişört kot giyiyor 2-3 tane tişörtü var onları giyip duruyor. Şöyle güzel gömlekler değişik pantolonlar görmedim hiç
Hem parasız ,hem zevksiz,hem tembel,hem isteksiz .İnsan bile bile aynı çukura neden düşmek ister??? Otur evinde yap kahveni bak keyfine dertsiz başına dert arama

Tek bir şey soracağım.

Her şeyden önce sigara içmesi sizi rahatsız edip iğrendiriyorsa diğer her şeyi geçin olmaz.

Diyelim kurumsal bir yerde 200 - 250 Bin TL üstü kazanıyor, evi var, arabası var, iyi giyinir, ailesi varlıklı ama onu öperken, sarılırken iğreniyorsunuz. Rahatsız oluyorsunuz. Gene de olmaz.

Evlilik deneyimlediniz. En ufak bir iğrenme, rahatsız olma durumu varsa bu iş olmaz. Bu bence herkes için geçerli. İsterse şartları çok iyi olsun iğrenerek beraber olacağım biriyle evli olamam. Bir de kendime sırf evlenmek için bu işkenceyi niye yapayım ki? Sırf evli olayım diye yanıma geldiğinde rahatsız olacağım bir erkekle neden evleneyim ki? Hem kendi hakkıma hem onun hakkına girmek olur bu.

Evlilik bu. Zaten adamın her halini göreceksiniz. Daha şimdiden ayrı evlerde iken sizi sigara içmesi vs rahatsız ediyorsa aynı eve girerseniz iyice tahammül edemezsiniz. Kokusu sizi itiyorsa, olmaz. Her insan evliliğinde eşi tarafından çekici bulunmak ister. Sonra eşinizden kaçmaya başlarsınız, bu hem size hem ona zulüm olur. Bence cinsel veya fiziksel çekim ile ilgili en ufak bir " acaba mı" kafanızda var ise asla evlenmeyin. O evlilikten çok hayır gelmez.

Şimdi şöyle söyleyeyim hukukçuyla evlilik zor. Mesleğe indirgemek de doğru değil esasen evliliğin yürüme kıstasını lakin camiadan biri olarak nispeten üzerine birkaç kelam edebileceğim bir konu diye düşünüyorum. Değerlendirmesi sizin takdirinize kalmış:) Bir kere eve iş ve stres getirmeyenlerimiz var mıdır? Hâli vakti yerindeyse, düzenini kurmuşsa, milyonda birimize nasip olacak çok üst düzey bir stres yönetimi ve yıkılmaz psikolojisi varsa -böyle bir şey mümkünse- olabilir. Hâkim savcı, kurum avukatı, uzman yardımcısı, müfettiş falan değilse bir hukukçunun sabit geliri olmaz zaten. Avukatlık çok kıymetli bir meslektir fakat ülkenin geldiği hâl, hukuk mezunlarının sayısının çok artması, sektörde kök salmış isimlerin pastaya kimseyi ortak etmemesi gibi sebeplerle avukatların çalışma koşulları ve maddi durumu çok kötü bir hâle geldi.Maddi durumunun sıkıntılı olmasına şaşırmadım, bu saatten sonra da ortalama üç artar iki azalır denge az çok aynı kalır. Bir sihirli değnekle birden müvekkil yağacağını ve büyük paralar kazanabileceğini düşünmeyin. Evlenecekseniz bu koşullara ortak olacaksınız, bunu peşinen ifade edeyim.

Bir ayı çıkarsa diğer ayın telaşı üstünde olacak çünkü düzenli bir gelir akışı yok. Sık sık darlayan müvekkiller, dosyaların elinde sündükçe sünmesi gibi sebeplerin üstüne bir de aile kurduğunda, çocuğu olsa derdi bir iken bin olacak ve halledemedikçe bu sefer size de yansıtmaya başlayacak.

Sigara konusu da çok yaygın. Hâkim savcı avukat büyük çoğunluğu içiyor çünkü iş yükü, stres çok fazla. Bırakacağını sanmam kolay kolay. Ben de sigara konusunda çok hassasımdır yanımda içtirmem bile. Buna nasıl tahammül ettiniz orası ilginç geldi, bu basit bir konu değil bence. Kıyafet konusunda da hukukçu erkek deyince herkes şık takım elbiseler, güzel ayakkabılar falan bekliyor ki çok doğal ama mesleğe yeni başlamadıysa, kişisel zevk o yönde değilse zamanla çoğu tişört pantolona dönüyor. Kadınlar bu konuda hep daha özenlidir ama erkekler de dikkat göstermeli tabii. Takım elbise giymesen de bir zahmet ütülü gömek giy, ya da tişörtün kokmasın.
İnsan her şeyi geç bari konuştuğu kadına hoş gözükmek ister yahu. Kişisel bakımını bile salmış adamın hayattan çok beklentisi kalmamıştır.

Maddiyat odaklı konuşmuşum gibi olmuş daha çok fakat ben aranızda öyle büyük bir aşk da sezmedim. Issız adam triplerinde bir erkek ve değişmesi beklentisinde olan bir kadın görüyorum. Değişmez. Bu hayata ortak olmak istiyorsanız kendi tercihiniz, kırmayı incitmeyi asla istemem fakat ben bu ilişkinin mutlu huzurlu devam edeceğini sanmam. Bu adamdan size hayır gelmez gibi hissettim. Kişisel fikrim yolunuza bakmanızın daha doğru olacağı yönünde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…