Siz olsanız ablanıza gitmek için neler yapardınız?

ben olsam küçük bebekle 2 çocukla yollara düşüp gitmezdim.. havalar cidden soğuk.. ancak eşimden izin de almam kaç kere çok özlediğim yakınlarıma gittim.. gidiyorum diyorum eşimde bişey demiyo hatta bikeresinde gitme desem gitmeyeceksin sanki yine gidersin dedi.. geçen sene kuzenim istanbuldaydı kardeşimde oraya atandı.. eşime gidelim dedim ben gelemem işim çok dedi.. topladım valizi aldım oğlanı düştüm yollara 8 saatlik yolu gittim..

Herkes eşinden izin mi alacaksın demiş de çocuklar ortak

Biri 5 aylık Bebek iki çocukla bir yere gitmek zor

Ablan gelsin hafta sonu masrafını sen karşıla

Güzel güzel oturun

Onun zamansızlıktan yapamadığı yemeklerden vs hazırla

Çocukların düzeni bozulunca huyları değişir zaten gittiğinden de bir şey anlamazsın

2 minicik çocukla kışın ortasında yolculuk falan yapmam bunu 3 yaşında bir evladı olan anne olarak yazıyorum. Ama Mayıs ayından sonra kimse beni tutamaz evlatlarımı alır giderdim ablama. Koca kişisi çok konuşmasın. O kim oluyor ablana gitmene karışıyor. Mayıs gibi ben ablama gideceğim çocuklarla dersiniz yeterli. Onun harici ne yazıkki anne olunca kendi özlem ve isteklerimiz 2. Planda kalıyor en azından bıdıklar ilk okula başlayana kadar. Tabiki bu benim kendi görüşüm . Örneğin , Antalya da canım dan çok sevdiğim dostum var çağırıyor deli gibi gitmek istiyorum ama bende Nisa’n Mayıs gibi yola çıkacağım oğluşumla. Kocama şimdi den söyledim. Şu mevsimde Antalya bile soğuk ne yazıkki oğlumun sağlını riske atamam daha yeni bronşit i atlattık.

Bir mesleğim var fakat evlenirken bıraktım istesem şimdi aynı şirkette yerim hazır. Fakat ben çocuklarımla eşimle evimde olmayı tercih ettim. Eşim her istediğimi alır eksik etmez ama illaki maddi özgürlüğüm kendi kazandığım gibi olmuyor. Bahsettiğiniz gibi olursa anında işe girer çalışırım. Hali hazırda açık öğretim öğrencisiyim. Düşündüğünüz ve öneride bulunduğunuz için teşekkür ederim çok haklısınız :)

benim bulunduğum ilçeden merkezi bir yere gitmem 1 saat ve daha fazlası sürüyor. 3 saat çok kısa bi mesafe. sizin söz hakkınız da olmalı.

Aracınız varmış niye hasta olsunlar hemen asıl sizi götürmicekse otobüsle gidiceğinizi söyleyin asıl ozaman hasta olur çocuklar hele 3 saatlik yol neki ..
Eğer gerçekten çocukları düşünüyorsa götürüceğini söyleyin ..
Yada arabayı siz alın 30-40km yol ne nolucak araba koltuğuna güzelce kemerlerini bağlayıp yerleştirin ihtiyaç olursa da iner mola verirsiniz bakmak için .

Arkadaşlar herkes soğuk demiş bende bu konuya açıklık getirmek istedim. Eşim otobüse binmemizi zaten istemez bende gitmem bu hava da
Kendisinin götürmesini isticem. Arabada da üşütüp hasta olacaklarını düşünmüyorum.

Her türlü teklifi sunucam artık gönlü olsun diye :) benim ki fena izin vermiyorum demez öyle şeyler söyler ki siz gitmekten vazgeçersiniz

2 hafta önce oğlum bronşit geçirdi. Ve ben anneme gidicem dedim aldım biletlerimi annemin yanına geldim. Çocuk konusunda eşime çok kulak vermem sonuçta benim kadar düşünemez o çocuğu ve sağolsun eşimde en iyisini sen bilirsin der benim işime karışmaz. Ailenizi görmek en doğal hakkınız eşiniz bıraksın sizi ablanızı görmeyince hasta olmayacak mı çocuklar. Durdukları yerde bile hasta oluyorlar hatta hiç. Evden çıkmayan çocuk daha çok hasta oluyor. Ama hasta olunca eşiniz sizin burnunuzdan getireceksin ben dedim bak hasta ettin falan diye bir daha düşünün ya da ablanız gelsin sonuçta ona da 3 saatlik yol.

Araba ile gidilse de soğuk değil mi

Yani düzen değişecek

Gece yatılacak ortam Nasıl olacak

Ben annenlere kışın gitmiyorum mesela

Benim kendi evimdeki konfor olmuyor

Bir sene babam rahatsızlandı gittik

Kombiyi sonuna kadar açtım oğluma evde giydiğinden kalın giydirdim vs

Hatta gelen herkes ay bu ev ne sıcak dedi ama biz kendi evimizdeki sıcak ortamınızı sağlayamadık

Sonuçta ablanız neden gelmiyor

Eşiniz sizi götürecek getirecek vs ablanız niye gelmiyor hem az maliyetli hem daha rahat

Onun küçük çocuğu var mı

İki şehir arası 3 saatlik yol demek nereden baksan 300 km yoldur.5 aylık bebekle 3 saat araba kullanmak pek kolay olmuyor

3 saatlik yol en az 200 km belirtmek istedim yani tek başına 2 çocuk biri bebekle hop diye gidilecek bir mesafe değil. Çocuk neyse de bebekle zor. Diğer dediklerinize katılıyorum

Bende sizin gibi yapıyorum. Annemlere kışın gidiyorum fakat kalmıyorum. Biz gitmeden annem evi iyice ısıtıyor. Çocuklarımı da sıkı giyindiriyorum. Hep Ablam geliyor zaten. Ben Ablam için değil kendim için bir değişiklik olur diye hem de özledim o da gelemiyor bu ara işi dolayısıyla
Çocuklarım için de evi ve ortamı uygun

Ben anlıyorum sizi evde bunalmışsınız iki çocuk biri Bebek

Ama şimdilik daha yakın mesafelerde kafanızı dağıtsanız

Yani sonra yorulan yine siz olabilirsiniz

Ben anlıyorum sizi evde bunalmışsınız iki çocuk biri Bebek

Ama şimdilik daha yakın mesafelerde kafanızı dağıtsanız

Yani sonra yorulan yine siz olabilirsiniz
Bunu da düşünmüyor değilim iki çocukla illa ki yorucu olacak ama kafam çok dolu hamilelik doğum derken burada yapabileceğim şeyler kısıtlı market alışverişi ve kıyafet alışverişi bir de yemek için dışarı çıkıyoruz. Şehir değişikliği bana iyi gelecek Ablam da iyi gelir :) çocuklar çok düşündürüyor maalesef

Sizi araba ile kapıdan alıp kapıya bırakırsa kocanız çocuk nasıl hasta olacak. Yollarda otobüslerde hasta olabilir tabi.

Çocuklarınız küçük su anda çocuk bakımı konusunda size eşinizin bir yardımı oluyor mu oluyorsa bile akşamdan akşamadır. O kadarını ablanız da yapar belki daha fazlasını. Toplayın eşyalarınızı 2 hafta - 1 aylığına gidin. Cuma akşamı bıraksın pazar akşamı o dönsün.

Sizi araba ile kapıdan alıp kapıya bırakırsa kocanız çocuk nasıl hasta olacak. Yollarda otobüslerde hasta olabilik tabi
Yolda bu şekilde hasta olacağını bende düşünmüyorum fakat çocuklar ev ortamı değişince maalesef hastalanabiliyor çok da dikkat ediyorum ama oluyor işte
Bende onları düşünüyorum hep ama kendim de iyi hissetmezsem onlara nasıl güzel hissettirebilirim bilmiyorum
Çok yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…