- Konu Sahibi Amazing family
-
Yolda bu şekilde hasta olacağını bende düşünmüyorum fakat çocuklar ev ortamı değişince maalesef hastalanabiliyor çok da dikkat ediyorum ama oluyor işte
Bende onları düşünüyorum hep ama kendim de iyi hissetmezsem onlara nasıl güzel hissettirebilirim bilmiyorum
Çok yoruldum
Ablam öğretmen öğleden sonra 2 de evde oluyor hem cuma günü gidersek pazartesiye kadar boşAblaniz zaten çalışıyorsa biri bebek biri küçük yaşta iki çocukla akşama kadar boş evde ablanizin evinde ne yapacaksınız ki?
Iyide sonucta alisverisr yada ne bileyim gezmeyedemi cikmiyosunuz evden gidene kadar arabada cam acik olcak degil ya neden hastalansinKızlar düşünmekten uyuyamadım inanır mısınız ?!
Öncelikle erkenci kuşlara günaydın diyorum :)
Kızlar dert ettiğim konu Ablam
2 yıldır başla şehirde çalışıyor oraya atandı. Yaklaşık 3 saat sürüyor bulunduğum şehir ile arası.
Kendisi tatillerde gelir görüşürüz fakat ben 2yılda sadece bir kez gidebildim o da 1 gün kaldım. Eşimin işi o tarafa çıktı öyle yani (!)
O zaman tek çocuğum vardı
Şimdi 5 aylık bir bebeğim var :)
Ben ablamı özledim
Yarın eşime söyleyip beni götürmesini isteyeceğim fakat içim içimi kemiriyor..
Biliyorum ki çocukları bahane edecek beni onlarla vuracak yaz gelsin diyecek bla bla bla
Çocuklarım da maalesef dediği gibi ortam değişikliğinden hemen hastalanıyorlar
Ben ne yapıcam hem çok istiyorum hem çocuklarımı düşünüyorum
Kızlar bir akıl verin siz olsanız ne yapardınız , eşinize yaklaşımınız nasıl olurdu ? Çocuklar dediğinde ikna edici nasıl bir cevap verirdiniz?
Cevap yazan herkese şimdiden çok teşekkür ederim
Ben otobüsle giderim çocuklarım da zorlamaz ama bunu eşim kabul etmiyor ki
Dışarıya hep çıkıyoruz aslında bahane bunlar biliyorumIyide sonucta alisverisr yada ne bileyim gezmeyedemi cikmiyosunuz evden gidene kadar arabada cam acik olcak degil ya neden hastalansin
Cok sacma bi bahane hastalanirsa her yerde hastalanir benim icin asiri sacma bi neden bu
Iki cocugum var cok soguk havalarda bile sıkılırsak giyinip disari hava almaya cikariz
Onlarida bebeklikten alistirdim
Hep o geliyordu zaten ama bu ara çok yoğun gelemedi bir türlü bende hem özledim hem bir hava değişimi olur diye düşündümAblanız gelse
3 saat cok bişey değil her gün sabah 2 aksam 2 saat trafik cekip işe git gel yapıyorumHep o geliyordu zaten ama bu ara çok yoğun gelemedi bir türlü bende hem özledim hem bir hava değişimi olur diye düşündüm
İşte eşime manevi anlamda minnet etmesem maddi anlamda mecbur etmek zorunda kalıyorum çünkü ev hanımıyım.
Biletiydi harçlığıydı.. Böyle kendi kararımı alıp gitmeye kalktığımda banane benden izin mi aldın bir şekilde al biletini git deyiveriyor :/
O zaman kavgalı bir anımızdı bende ablama gideceğimi biraz ayrı kalmamız gerektiğini söyleyince sinirle söyledi diye düşünüyorum her anımız böyle olsa kabul edemezdimŞu lafi duyup nasil calismiyorsunuz aklim almiyor.
Benden izin mi aldin diyip para vermemeyi babam bana yapardi bazen 13-14 yaslarimdayken. Koca kadin boyle hayati yasiyorsunuz siz.
O zaman kavgalı bir anımızdı bende ablama gideceğimi biraz ayrı kalmamız gerektiğini söyleyince sinirle söyledi diye düşünüyorum her anımız böyle olsa kabul edemezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?