Siz olsanız ablanıza gitmek için neler yapardınız?

Bunlar akvaryum balığı değil. Ev ortamı değişince hasta olabiliyorlar vs gerçekçi değil. Çocuklar bağışıklığı kuvvetli değil ise sürekli hasta olur. Küçüğü anne sütü büyüğü de propolis çörek otu yağı vs gibi bağışıklık güçlendirici besinler ile besleyin bol.

2 senede 1 kere gitmek mi hem de 3 saat mesafeye, ben olsam bir iki ayda 1 giderim mutlaka.
Eşinin de ikna edilmeye ihtiyacı yok, gitmek istiyorum diyeceksin iznine ihtiyacın yok
Ama yanlış bi tarih seçmişsin 2-3 hafta önce havalar daha güzeldi.

Ablaniz zaten çalışıyorsa biri bebek biri küçük yaşta iki çocukla akşama kadar boş evde ablanizin evinde ne yapacaksınız ki?
Ablam öğretmen öğleden sonra 2 de evde oluyor hem cuma günü gidersek pazartesiye kadar boş

Iyide sonucta alisverisr yada ne bileyim gezmeyedemi cikmiyosunuz evden gidene kadar arabada cam acik olcak degil ya neden hastalansin
Cok sacma bi bahane hastalanirsa her yerde hastalanir benim icin asiri sacma bi neden bu
Iki cocugum var cok soguk havalarda bile sıkılırsak giyinip disari hava almaya cikariz
Onlarida bebeklikten alistirdim

Ablama gidiyorum deyince bunun üstüne bi yorum ve ya bir cevap beklemeniz yanlış... O sizin ablanız 10 saatlik yol bile olsa eşiniz karisamaz, çocuklara gelince çocuk bu illaki hasta olacak böyle böyle bünyesi kuvvetlenecek ufak tefek aksirik tiksiriklar yüzünden ablanızdan kendinizi çocuklarınızdan da teyze sevgisini mahrum etmeniz yanlış... hem çocuklar için de çok güzel olur sevilmek başka aile fertleriyle olmak...

Ben otobüsle giderim çocuklarım da zorlamaz ama bunu eşim kabul etmiyor ki

Etsin arkadaş. Niye hayatınızı teslim ediyorsunuz anlamıyorum ki. Eşinize böyle set çektiğiniz oluyor mu. İnsan sevdiğini de bu kadar kısıtlamaz ki. Siz annesiniz insan yetiştiriyorsunuz biraz daha dedim dedik olun sözünüzü geçirin. Ayrıca çocuklarında alışması lazım değil mi, siz onları dışarı çıkarmadık vücudu mikroplarla karşılaşıp direnç kazanamayacak .bu ileride çok büyük problem olabilir.

Dışarıya hep çıkıyoruz aslında bahane bunlar biliyorum

Hep o geliyordu zaten ama bu ara çok yoğun gelemedi bir türlü bende hem özledim hem bir hava değişimi olur diye düşündüm
3 saat cok bişey değil her gün sabah 2 aksam 2 saat trafik cekip işe git gel yapıyorum
Cocuklarda arabada hasta olmaz diye düşünüyorum
Hem cocuk bu hastada olacak direnc kazanır bakterilere :)
Eşinize bunaldıgınızı cok cok özlediginizi olmassa otobüsle gideceginizi söylerseniz kıyamaz bence

Ben bu havada 1 çocuk 1 bebekle başka şehre ziyarete acil birşey olmadıkça gitmem. Çocuklarımın sağlığı benim özlemimden önemli. Ha ben gideceksem eşimden izinde almam. Yani sorduğunuz sorunun cevabı burda ne dense yok

Çocuk bunlar elbette hastalanırlar. Parkta, avmde, toplu taşımada, komşuda, evde...
Ablanız izin günlerinde size gelip kalamıyor mu öyle hasret giderebilirsiniz veya 5 aylık olan bebeğiniz biraz daha büyüdüğü zaman çocukları babasına bırakıp siz yalnız gidebilirsiniz ablanıza.

Çocuk için ailesine gitmeyip sonradan bişeyler değişince keşke gitseydim görseydim diyen o kadar çok kadın var ki

büyüğe baksın haftasonu hazretlerinin rahatı bozulmayacaksa o zaman

cocuklari esinize birakip gunubirlik gidip gelebilirsiniz.

veyahut 3 saat cok degil ailecek gidip gelebilirsiniz, esiniz sizinle kalmaz mi?

otobus 5 aylikla zor olabilir, hem de otobusler bu mevsimde hastalik yuvasi, ev ziyaretine gitmekle kiyaslanamaz, o islere girmeyin bence de.

Şu lafi duyup nasil calismiyorsunuz aklim almiyor.
Benden izin mi aldin diyip para vermemeyi babam bana yapardi bazen 13-14 yaslarimdayken. Koca kadin boyle hayati yasiyorsunuz siz.

Şu lafi duyup nasil calismiyorsunuz aklim almiyor.
Benden izin mi aldin diyip para vermemeyi babam bana yapardi bazen 13-14 yaslarimdayken. Koca kadin boyle hayati yasiyorsunuz siz.
O zaman kavgalı bir anımızdı bende ablama gideceğimi biraz ayrı kalmamız gerektiğini söyleyince sinirle söyledi diye düşünüyorum her anımız böyle olsa kabul edemezdim

Yola gitmek gercekten zor cocuklarla birde 5 aylik ama.. ulke degistirmiyosunuz ya:) doktir var ilac var hasta oluyolarsa.. bu kadar cok hasta oluyosa cocuklar direncleri dusuk demektir. Bu yuzden direnclerini guclendirecek seyler yapmak lazim

O zaman kavgalı bir anımızdı bende ablama gideceğimi biraz ayrı kalmamız gerektiğini söyleyince sinirle söyledi diye düşünüyorum her anımız böyle olsa kabul edemezdim

Her an esinizin izin vermedigi seyleri yapmadiginiz icin her an ayni durumu yasamiyorsunuzdur.

Ben boyle yazinca bi kerelik bir olaymis gibi cevirdiniz ama manevi olmasa da maddi olarak kendisine "mecbur" oldugunuzu ve minnet etmeden gidemeyeceginizi yazmissiniz. Madem cebinizde kartiniz, paraniz var ve gidebiliyorsunuz gidin.

Kendinizi kandirinca elinize bisey gecmez...
4 yillik evliyim ben de calismiyorum. Bizim de tartisma kavgalarimiz oldu. Para lafi asla duymadim ve hicbir zaman cebimde bilet alamayacak kadar 5 kuruşsuz veya kartsiz gezmedim ama kesin sizin de ilk kez bilet alacak paraniz tamda o gun yokmuştur normalde hep vardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…