Siz olsanız ablanıza gitmek için neler yapardınız?

Gidecegim der giderim. Ama cocuklar cidden hasta oluyorsa hasretinden gebersem adim atmam. Mumkunse onu davet ederim.

Sen neden calismiyosun? Calismayi insan sadece kocasindan laf yemeyim diye mi yapar? Eger sirf bu yuzden calisiyosa kadinlar, cok yanlis anlamisiz olayi

Sen neden calismiyosun? Calismayi insan sadece kocasindan laf yemeyim diye mi yapar? Eger sirf bu yuzden calisiyosa kadinlar, cok yanlis anlamisiz olayi

Calismak veya calismamak icin herkesin kendi sebebleri vardir. Kadinlar laf yememek icin calisir demedim.

Ben calismayarak mutluyum ve rahatim. Bosandigim durumda ortada kalmayacagim durumdayim suan. Sporla, yogayla ve okculukla ilgileniyorum.
Herkes calismaya bayilacak degil ama esimden boyle bir muamele gorsem sirf lafini dinlememek icin calisirim, sevmesem de calisirim. Calistigim bir donem oldu maddi sikintidaydik o donem mecbur calistim.

Baska kadinlar mutlu oldugu icin, isini sevdigi icin, kendi parasini kazanmak icin calisiyordur o kendilerini baglar.

Bu kadin cocuk dogurmus gerek kendisi icin gerek kocasi icin.. ikisinin cocugu.. bu kadin 4,5 ay sonrasinda al cocugu birazda sen tasi dememistir dimi:) yani hersey esit olamaz evlilikte.. kadin onca fedakarlik yaparken kocasi ona bi bilet parasini cok goruyosa.. kadina neden calismiyosun denmez.. kocasinin karaktersizligi diye dusunmemiz lazim. Baslarim oyle evliligede kocayada

Kocasinin yaptigi zaten normal degil. 2 cocuk annesi kadin calismiyorsa onlara bakiyor ama adam dusunmuyor bunu iste.

Boyle adamlara firsat vermemek lazimm O laflari duyup "cocuk dogurdum" diyip evde gonul rahatligiyla huzurla oturamazdim ben. Gerekirse maasin buyuk kismini bakiciya verirdim. Gerisini harclik filan yapardim.

Haklisin bencede oyle yapsin konu sahibi ama bu tarz adamlarla gecim yapmak gercekten zordur bence. Calissa zaten dili bu kadar cikamaz bu herifin

Dışarıya hep çıkıyoruz aslında bahane bunlar biliyorum
Dışarıya çıkınca hastlanmıyor mu çocuklar peki,ne güzel bir bahane bulmuş eşin eşin çocukları bahane ederek aslında ailen ile mesafeli olmanı istiyor,kendi ailesinede gidiyorsunuzdur oralara gidince hasta olmuyordur ,ablanıza gitmek en doğal hakkınız ve emin olun ablanızda bu duruma üzülüyordur size belli etmiyordur.

Beyzade marka takıntılı üstelik çok garip insanlar var gerçekten eşin ayrı sen ayrı böyle bi adama neden bu kadar yüz veriyosun anlayamadım

Herkes eşin ne karışır ablana gitmene teyzesi o da vs demiş

Eşim oğlumu alıp 3 saat ötede yalnız yaşayan abisine gidecek ama hava soğuk hasta olur dedim fakat eşim kabul etmedi arabada gideceğiz zaten bir şey olmaz dedi diye konu açsam

Amcasına gitsin çocuk hem eşin de özlemiştir denir mi cidden

Burada herkes kocası kadar konuşmuş
Canım sen eşinin huyunu biliyorsun
Yok mok diyecek bi sürü tatava yapacaksa hiç gitmek istiyorum beni götür felan deyip ağız eyme yalvarma dil dökme ablan senin durumunu bilmiyormu o gelsin görüşün senin kadar o da özlemişse gelir görür seni yiğenlerini
Ben eşimin huyunu biliyorum ona göre davranıyorum yoksa inatla ısrarla kavgayla bu iş yürümez
Bi yere gitmek istiyorsam önce düşünürüm bana yok deyip bahane üretecekse tepem atar ne gerek var tartışmaya derim ona göre ayarlarım kendimi
Eee Allah dağına göre kar verirmiş

Bunları söyleyerek neyi elde etmeye çalışıyorsunuz anlamadım. Tek anladığım fazlasıyla ön yargılı olduğunuz

Beyzade marka takıntılı üstelik çok garip insanlar var gerçekten eşin ayrı sen ayrı böyle bi adama neden bu kadar yüz veriyosun anlayamadım
Yüz vermek değil de idare ediyorum eksiler artılar tarttığımda artılar daha çok bana göre bir çok şeyi tolere ediyorum bu yüzden iki çocuğum var eşimi de seviyorum evet karakter olarak çok farklıyız ama ben idare etmezsem mutlu olamayız çocuklarım huzursuz olur belki yanlış düşünüyorum ama bu benim hayatım üzülen yine ben olurum

O zaman bu konu amaçsız işin öZünden dem vurmamız canını sıktı ha işgüzarlık aklı istediysen onu bilemem çekirge misali o şekilde nereye kadar.

Burda empati yapabilirdik sadece ben öyle anladım ya da. Bu davranış ve sözler onurumu kırar ya çözüm bulur ya resti çeker eşşek gibi yapcaksın derdim . 3 saat ne ki insanlar işe gelip giderlen trafikte o vakiti geçiriyo istese her şekilde gönderir hatta götürür.

Siz işin özünü burada bir cümleden çözdüyseniz gerçekten tebrik ederim. Ama bu hayatı yaşayan kişi olarak sandığınız örneklerden değilim demek isteriM. Ayrıca mevzu 3 saat değil eşim gün içinde sürekli şehir değiştiren birisi. O yolu hiçbir zaman bahane etmez. Fizan olsa götürür. Ablam bekar eşim biraz gelenekçi bunun yanı sıra çocuklar var. Başımızda erkek olmaması ona göre bir sorun ailen de gelsin birlikte götüreyim dedi. Asıl konuya dönelim. Gerçek hayatta da Burada konuştuğunuz gibi gururlu onurlu yeri gelince çocuk evlilik düşünmeden resti çekecek kadar güçlü iseniz tebrik ediyorum sizi. Ben yeri gelince gururumu geri plana atıp olayın iyi taraflarını düşünüp evliliğimi riske atmamayı yeğliyorum. Çünkü eşimi ve çocuklarımı seviyorum. Ha durum ciddiyse kimse bulunmaz hint kumaşı değil ! Eşim zamanında ev ayırma konusunda ailesini bırakmamayı seçti anında açtım davayı çektim gittim. Evimi ayırdı tavrını değiştirdi pişman oldu şimdi ayrı güzel diyebileceğim bir yaşantımız var. Çok uzattım ama açıklamak istedim. Saygı ve sevgilerimle

Not: Hayattaki ön yargılarınızı kırmalısınız yaşadığım bir örnek ile sandığınız kişilerle aynı hayatı yaşadığımı söyleyemezsiniz.

Ben derim
Aman hasta olur aman su aman bu dedikce yavrularin bagisikligi gelismiyo zaten.

ablanız gelsın cuma cıksın yola pazar gecesı dönsün gerı mesela kalsın sızde ? sız gıdemıyorsanız

ablanız gelsın cuma cıksın yola pazar gecesı dönsün gerı mesela kalsın sızde ? sız gıdemıyorsanız
Ablam hep geliyor zaten bu sefer de ben gideyim istemiştim hem özledim hem bir hava değişikliği olur diye düşündüm

Not: Hayattaki ön yargılarınızı kırmalısınız yaşadığım bir örnek ile sandığınız kişilerle aynı hayatı yaşadığımı söyleyemezsiniz.

İnşallah dediğin gibi olur ben öyle sanmış olurum çünkü geçtikten sonra keşkelerden dönülmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…