valla elimde olsa iki dk yanlarnda durmam
Ayrıca direk tek bir olayla kadını haksız ya da seni haklı/haksız bulamayız. Bu 1 sene içinde olan ilk olay olmasa gerek demi?
Çok ayıp ve saçma bir davranış olmuş..Ama durunca acaba gerçekten acımışmıydı. Bazen yanınca hemen farkedilmez ama içinde bekleyince tüm yemeğin tadına vurur yanık kokusu öylemi olmuşdu acaba.. Bende dün bulgur pilavı yapmıştım. altınıda kapatmayı unutmuştum.Bayağı bir tutmuş dibi. ama yinede yedim atmaya kıyamadım doğrusu..Olabilir böyle şeyler kayınvaleden en azından atacak ise bile. Bunun tadı bozulmuş atalım yeni yemek yapalım diyebilirdi. Başka bir şeye mi bozuldu acba..Onlardan ayrı yanlızca kendinizin yemesine falan mı bozulduki...
bence keşke bişey söyleseydiniz ; neden döktün anne bende yeni gelinim heves ediyorum yapmak istiyorum böyle olunca hevesim kırılıyor falan diye
bir daha da yapmayın yemek falan
eşim yine anasını savunur o yüzden söylesemde fark etmez
ayy zaten bütün sinirlerim üzerimde bugünbu ne ya bizim kaynanalardan çektiklerimiz zıkkımın kökünü yesin yapma bir daha bacım yemek falan sinirlerim iyice zıpladı valla
Valla ben senin ve diğer arkadaşlar kadar kadını öcü bulmadım. Aynı evin içinde birbirine gıcık olup, tirp atıyorlarsa eğer..
Ayrıca inadına neler oluyordur aralarında bunlardan bahsetmedi.
Genel konuşuyorum.. konu sahibi gereken saygıyı gösteriyor mu? Bir de kvaliyi dinlemek lazım. O neler anlatırdı acaba?
Valla ben senin ve diğer arkadaşlar kadar kadını öcü bulmadım. Aynı evin içinde birbirine gıcık olup, tirp atıyorlarsa eğer..
Genel konuşuyorum.. konu sahibi gereken saygıyı gösteriyor mu? Bir de kvaliyi dinlemek lazım. O neler anlatırdı acaba?
ben geç kalkarm kapımın önünde geçer geberesice yatıyo eşşek gibi yatıyo der kadın manyak gibi 6 da kalkar benim derdime ne 11 de kalkarm
ben geç kalkarm kapımın önünde geçer geberesice yatıyo eşşek gibi yatıyo der kadın manyak gibi 6 da kalkar benim derdime ne 11 de kalkarm
merhaba arkadaşlar ben 1yıllık evliyim kayınvalidemgille oturuyorum daha dogrusu zorla oturuyorum neyse geçen evde tek başıma oturuyordum acıktım ve kalktım dolapta yeşil fasulye vardı neyse pişirdim ve hafif dibi tutmuş ama tadı yerindeydi tabaga koydum kendim yedim sonra kv geldi mutfaga gitti neyse 10 sonra oturma odasına geldi .. ben mutfaga gittigimde yemek yoktu yemegi çöpe dökmüş hiç birşey demedim bana yemegin acı oldugunu söyledi ben yedim birşey yoktu siz olsanız bu evde bi daha yemek yaparmısınız? ¿
bence keşke bişey söyleseydiniz ; neden döktün anne bende yeni gelinim heves ediyorum yapmak istiyorum böyle olunca hevesim kırılıyor falan diye
bir daha da yapmayın yemek falan
neden aynı evdesiniz mecburiyetin ne yani..bir de yaşın kaç merak ettim.
canım inan benim yerimde olsan bunlari demezdn yinede saygi duyarm
İşte o eski kafa.. erken kalkar.
Ben de Pazar günleri dahi 8 den çok uyuyamıyorum. Vücudun alışması meselesi.
Senin geç kalkman ona batar, onun erken kalkması sana..
Tek çözüm ne sence?
18 yaşındayım borçlarmz var ondan malum dügünü esim yapti bi kurus vermei babasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?