Siz olsanız bir daha yemek yapar mıydınız?

18 yaşında...haliyle kv ezmeye yönetmeye çalışıyor çok zorrrr bu zamanda böyle bir cahillik yapılır mı yaş kaç olursa olsun biraz mantıklı düşünmek lazımm bilerek bu yola çıkmış aynen

borcumuz yok eve cikarsak rezilligi esim ve ben cekeriz

18 yaşındayım borçlarmz var ondan malum dügünü esim yapti bi kurus vermei babasi

yaşın küçükmüş be güzleim olsun madem evlendin sende işe gir çalış kendini gliştir madem ...kaynana yemek mi beğenmiyor halkeğitimin yemek kursuna gidicem ben kaynanam yemeklerimi beğenmiyor orda güzel yemek yapmayı öğrenicem de ...hem evden de çıkıp hava almış olursun canım..

iyi fikir

esim izin vermiyo bende istiym ama

Eylül yaşı küçük de bu da çok bilmiş bence..
Ev işi yapmıyormuş, öğlene kadar yatıyor vs vs..
Yani ezileceğini bu akıl edemediyse ailesinin etmesi lazımdı. Kaldı kendini evlenecek olgunlukta bulup da evlendiyse bunu da muhasebe etmesi gerekirdi.

evet yorumlardan banada biraz dik başlı gibi geldi kadın o yüzden gıcık kaptı belki de kaçmıştır belki de :26:

o zaman evde iş bölümü yapın
mesala çorbayı kv yemegi sen
bu şekilde yürümez aynı evde
yada iş bul çalış
yada kurslara falan katıl
sabahtan akşama kadar beraber olursanız sorun illaki çıkar

Diğer yorumları okuyunca iş ayyuka çıktı. Valla hiç sızlanma kendin ettin kendin bulacaksın. Hiçbir işe elini sürmeyen süs bebeğini ben de istemem evimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…