• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız boşanırmıydınız

Ayse_4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
182
-109
98
Eşim gizli borsa oynuyor bu ikinci si daha önce kredi çekmiş kaybetmişti şimdi kazandı ama benden gizli bana olan borcu için yapıyormuş 3 yaşında kızımız var ve babaya çok düşkün aslında mutlu bir ailemiz var eşimin şu ani çıkışları olmasa ne yapcam bilmiyorum o kadar üzülüyorum ki

Kesinlikle değil kızım babayı çok seviyor eşim çok ilgili ailesi ile ama işte bu sorun tek olsam çoktan bitmişti belki sonra barışırdık belki barışmaxdık ama yavrum çok zor olur onun için

Borcu icin oynamiyor. Oynamak istedjgi için bahane buluyor. Daha once konunuza yazmistik. Kazandigi para cektigi kredi+faizini karsilamis mi? Madem kredi cekmis neden borcuna istinaden size vermedi? Peyderpey oderdi kredisini.
Çünkü ben kredi çekme sakın dedim daha önce de söyledi kredi çekeyim ödeyim borcumu diye bazen ben ağlıyorum altınlar gitti senin yüzünden diye onun için yapmış borsa dan kazanıp borç suz verecek tim diyor ztn şu an kredi yi geri ödettim 35 bin kaxancıda bana verdi ztn

Kesinlikle değil kızım babayı çok seviyor eşim çok ilgili ailesi ile ama işte bu sorun tek olsam çoktan bitmişti belki sonra barışırdık belki barışmaxdık ama yavrum çok zor olur onun için
Eşinizden sizden gizli borsa oynuyor farkında mısınız?
Bosandıgınızda cocukla babanın bagı son bulmuyor merak etmeyin. Eski konularınızı bilmiyorum ne zamandan beri oynuyor?

Eşim de aynı durumda. Ben bırakıp gidemedim ama gidebilseydim arkama bakmazdim. Gitsem ailem bizi tekrar barıştırdı biliyorum. Eşimin özel bir durumu var beni ona bağlayan açıkçası. Sonra oğlumun okulu huzuru derken gidemedim. Ya da affetmek daha kolay geldi diyelim.

Eşim gizli borsa oynuyor bu ikinci si daha önce kredi çekmiş kaybetmişti şimdi kazandı ama benden gizli bana olan borcu için yapıyormuş 3 yaşında kızımız var ve babaya çok düşkün aslında mutlu bir ailemiz var eşimin şu ani çıkışları olmasa ne yapcam bilmiyorum o kadar üzülüyorum ki
Siz bu konuyu daha birkaç gün önce zaten açmadınız mı?

Boşanırım. Önce benim hayatım.

Kızınız babasımdan boşanmıyor merak etmeyin

Eski konularınıza baktım. 2020’den beri ayrılmayı düsünüyormussunuz. Sorun üstüne sorun altınlar satılmıs ve hala bosanmamak icin binbir cesit sayıyorsunuz.
Bosanmaya niyeti yok bence. Aman bosanma ne var bunda yada bizim kocamizda boyle denilmesini bekliyor .Kendini tatmin etmek icin yalniz degilim baskalarinin kocasida boyle diyecek ve mutlu olup devam edecek 🤷🏻‍♀️

Eşim de aynı durumda. Ben bırakıp gidemedim ama gidebilseydim arkama bakmazdim. Gitsem ailem bizi tekrar barıştırdı biliyorum. Eşimin özel bir durumu var beni ona bağlayan açıkçası. Sonra oğlumun okulu huzuru derken gidemedim. Ya da affetmek daha kolay geldi diyelim.
Peki eşiniz düzeldimi yoksa aynı şekilde devammı

bence eekekler borsaya ilgili olmalı tamam keesi çekerek tüm varlığını yatırarak değil ama bilmeli yani kaybetmek de var kazanmak da var oyun değil kumar değil bir yatırım aracıdır ben sorun görmedim destek olun iyi araştır güzel şirketlere yatırım yap diye teşvik edin

Hangi cocuk babasini sevmez ki🙄 yani eger dovmuyorsa sovmuyorsa sever neden sevmesin.. sorunun cevabi ise: evet..

Cunku yalan dolanla evlilik olmaz

Merhaba arkadaşlar eşim 4bli devlet memurluğu kazandı yakında başlıycak ama hala eşimi affedemedim ben altınları satıp borsaya yatırma sını hala affedemiyorum kızımada teyzesini aradı gelip bakıcak ben çokmu kuruntu yapıyorum çok mu yanlış düşünüyorum güvenimi yitirdim ama yuvayı da yıkmak istemiyorum eşime şans verirsem yine gizli şeyler yapar diye korkuyorum, maaş kartım senin olsun her şey sende kalsın diyor incele diyor Bi daha borsaya girmiycem dersimi aldım her şeyi sana geri ödiycem diyor çok yoruldum artık düşünmekten her erkek böyle mi hep böyle çocukmu bunlar

Daha önce yazmıştım eşim borsa oynadı altınlar gitti aradan 2 sene geçti eşim yine yakaladım İnternet te borsa ya girmiş hmn aradım kredi çekip 100 bin borsaya atmış ve 35 bin üstüne kazanmış bin kere dedim benden gizli iş yapma diye neden böyle yapıyo bu sefer kazançla çıktı ama gizli gizli kredi çekip oraya yatırmak altın borcumu ödemek istiyorum dedi ama böyle olmaz onlar gitti Bi kere yalanmı söylüyor bilmiyorum 2 yaşında kızımız var napcam bilmiyorum artık tükendim seviyorum da hemşireyim ama ayrılsam nöbet lerde kızım başkasının eline kalıcak kimsem yok çok yalnızım

Ayşe keşke diğer konudan devam etseydin bu iç dört oldu herhalde.

Umarım aradığın cevabı bulabilirsin. Allah yardımcın olsun. Diğer cevapları da ekleyebilsen belki değerlendirebilirdin. Öneriler vardı bir sürü.

Birinden destek al istersen sadece bir şey yapmadan düşünmek işe yaramıyor

sizden gizli kredi çekmesi vs dopru değil ancak borsa kumar değil iyi bir yatırım aracıdır dikkatli ve doğru analizler yapmak lazım. buna para yatıracaksa birlikte oturup karar verip giderinizden hariç olan kaybetmeyi göze aldığınız bir parayı yatırmanız lazım. bu şekilde alın konuşun.

Pek anlamam bu işlerden ama borsa , iddia falan gibi kumar kategorisine pek girmiyor sanırım. Ama izlemek takip etmek gerekiyor. Tabi nihayetinde sizden gizli yapması boşanmak için çok geçerli bir sebep.

Ben boşanmazdım.
Benim için konu kırmızı çizgi değilse boşanmak için çocuğuma babasıyla sağladığım standardın aynısını ya da daha iyisini sağlıyor olmam gerekir.
Diyelim ki borsa bitcoin vs işleri iyi gitti.
Helal olsun çok iyi yapmışsın derdim bir de ben. Siz de öyle diyecekseniz yapmayın.
Bunlara ek olarak altınları da kaptırmazdım ama. Altındır, paradır, arabadır, yatırımdır tek başıma üstümde tutuyorum ben. Hatta sırf eşimle ortak ortak yatırımlar değil babamın yatırımları ve birikimleri de benim üzerime.
Kocama ya da babama bir şey olursa ben bir kaç saatlik bile olsa çocuğumla zorda kalamam.

Back
X