Siz olsanız boşanırmıydınız

Eşim gizli borsa oynuyor bu ikinci si daha önce kredi çekmiş kaybetmişti şimdi kazandı ama benden gizli bana olan borcu için yapıyormuş 3 yaşında kızımız var ve babaya çok düşkün aslında mutlu bir ailemiz var eşimin şu ani çıkışları olmasa ne yapcam bilmiyorum o kadar üzülüyorum ki
Büyük bir sorun bu , düzelmez...

Eşim gizli borsa oynuyor bu ikinci si daha önce kredi çekmiş kaybetmişti şimdi kazandı ama benden gizli bana olan borcu için yapıyormuş 3 yaşında kızımız var ve babaya çok düşkün aslında mutlu bir ailemiz var eşimin şu ani çıkışları olmasa ne yapcam bilmiyorum o kadar üzülüyorum ki
Çocuğu bahane etmeyin boşanmamak için. Boşanınca babalık iptal olmuyor

Eşinizde bir nevi kumar bağımlılığı var hoş bir durum değil ama biz oturduğumuz yerden,sizi tanımadan etmeden nasıl diyebiliriz ki evet boşan?
Bunun kararını vermek size düşer.
Yıllardır aynı sorun devam ediyorsa demek ki bu adam değişmeyecek. Kızınız babasına düşkün olabilir yaşı itibariyle ama bu çözülemeyecek bir durum değil.
Karar sizin.

Size niye borcu var anlamadım? Bi de burda kimse boşa boşama demez ki insan yaşadığını en iyi kendi bilir yani

Oynamak istediği için oynuyor boşanmalısın ilerde ne olacağını bilemezsin kaybederse durum ev araba altın vs. ne varsa satmaya kadar gidebilir

Burada kim boşanası olmayıp boşanacağım dese çocuk kesin babaya düşkün oluyor, sekmez.

Gerçekten boşanmak isteyenler de çoktan boşandıktan sonra baba çocuk ilişkisini nasıl oturtacağını düşünmüştür.

ben olsaydım boşanırdım. ama borsayı kumar(normalde de kumardan farksız, emek yok... ama kumar görmeyenlere de lafım yok) gibi görmeye başladığı için, başkası kumar görmez normal görür sorun yapmaz. bu size bağlı..

Benim kocam da borsada al sat yapıyor hatta küçük birikimimle bana da yaptırdı. Boşanmalı mıyım😳 kumar değil ki borsa oturup saatlerce analiz yapıyor grafikleri inceliyor. Ay bilemiyorum. Çok yüksek paralarla değilse boşanmalık mevzu değil bence

Benim anladığım kadarıyla eşiniz, sizin işiniz için işini gücünü bırakıp başka bir şehre yerleşmiş. O şehirde işsiz kaldığı dönemde çok bunalmış, belki kendini kötü hissetmiş ve bir gaflet ile altınları bozdurup borsaya girmiş. Aslında borsa da bir yatırım aracıdır ama altın gibi değildir, risklidir. Zararı oldukça beklememiş, satmış diye düşünüyorum. Al sat yaptıkça da kaybetmiş. İşin ucu kaçınca da size söylemiş. Sizden habersiz böyle bir şey yapmasını doğru bulmuyorum ancak siz o dönem bir şekilde anlaşıp, evliliğinize devam kararı aldıysanız, artık geriye dönük altınları unutacaktınız. Yeniden başlayacaktınız. Her defasında altınlar gitti diye diye, bana ödeyeceksin diye diye adam bir çıkış yolu aramış olmalı, bu nedenle tekrar girmiş diye düşünüyorum.
Eğer boşanmayacaksanız, altın beklentisine girmeyin artık. Siz kaybedilenleri istedikçe devam eder. Bir şekilde sindirip, yeniden başlangıç yapın. Birikim yapmak istiyorsanız birlikte yapın. Ama altınları unutun. Konusunu sürekli açmayın.
Siz yaşadıklarınızda haksız değilsiniz ama boşanmayacaksanız böyle yapmanız gerekir. Yoksa sirkülasyon şekilde devam eder bunlar.
Ancak unutmayacaksanız, sindiremiyorum, kabullenemiyorum derseniz boşanacaksınız.

Hanımlar burada hepimiz kadınız, bir çoğumuz da evli ve çocuk sahibiyiz, birbirimizi kandırmayalım, kandıramayız da zaten.

Deseniz ki eşimin şu huyu var ama iyi tarafları da var, ya da konfor alanımdan çıkmak istemiyorum o nedenle boşanamıyorum, o zaman oturup konuşalım ama çocuk için deyince benim asfalyalarım atıyor, sığınmayın artık şu çocukların arkasına.

Toplum boşanamayan annelerin sorunlu evlatlarıyla dolu, geçmişte çocuğumun iyiliği için diyen kadınlar, çocuk yetişkin olunca hayatının içine ediyorlar, ortalık annelerine ebeveyinlik yapan kız çocuklarıyla, babasının vermediği ilgiyi annesine vermeye çalışan erkek çocuklarıyla dolu, salın şu çocukları artık.

Hanımlar burada hepimiz kadınız, bir çoğumuz da evli ve çocuk sahibiyiz, birbirimizi kandırmayalım, kandıramayız da zaten.

Deseniz ki eşimin şu huyu var ama iyi tarafları da var, ya da konfor alanımdan çıkmak istemiyorum o nedenle boşanamıyorum, o zaman oturup konuşalım ama çocuk için deyince benim asfalyalarım atıyor, sığınmayın artık şu çocukların arkasına.

Toplum boşanamayan annelerin sorunlu evlatlarıyla dolu, geçmişte çocuğumun iyiliği için diyen kadınlar, çocuk yetişkin olunca hayatının içine ediyorlar, ortalık annelerine ebeveyinlik yapan kız çocuklarıyla, babasının vermediği ilgiyi annesine vermeye çalışan erkek çocuklarıyla dolu, salın şu çocukları artık.
E

Eşimin iyi tarafları var tabi benim için şehir değiştirdi evini bıraktı geldi sonra babama amcama baktı hastane de bekledi en önemli si ben darbe zaman ı meslek ten atıldım işimi kaybettim o zaman herkes sırtını döndü bana o bana evlenelim dedi beni boşanmada düşündüren unsurlar bunlar, ama sonra işsiz lik çekti sorunlar sorunlar biz bize yetemedik sadece çocuk değil ama o en önemli faktör ki kızıma iyi bir baba kötü bir baba değil diyeceksin o zaman niye rızkıyla oynuyor bu işte benidüşündüren

Benim anladığım kadarıyla eşiniz, sizin işiniz için işini gücünü bırakıp başka bir şehre yerleşmiş. O şehirde işsiz kaldığı dönemde çok bunalmış, belki kendini kötü hissetmiş ve bir gaflet ile altınları bozdurup borsaya girmiş. Aslında borsa da bir yatırım aracıdır ama altın gibi değildir, risklidir. Zararı oldukça beklememiş, satmış diye düşünüyorum. Al sat yaptıkça da kaybetmiş. İşin ucu kaçınca da size söylemiş. Sizden habersiz böyle bir şey yapmasını doğru bulmuyorum ancak siz o dönem bir şekilde anlaşıp, evliliğinize devam kararı aldıysanız, artık geriye dönük altınları unutacaktınız. Yeniden başlayacaktınız. Her defasında altınlar gitti diye diye, bana ödeyeceksin diye diye adam bir çıkış yolu aramış olmalı, bu nedenle tekrar girmiş diye düşünüyorum.
Eğer boşanmayacaksanız, altın beklentisine girmeyin artık. Siz kaybedilenleri istedikçe devam eder. Bir şekilde sindirip, yeniden başlangıç yapın. Birikim yapmak istiyorsanız birlikte yapın. Ama altınları unutun. Konusunu sürekli açmayın.
Siz yaşadıklarınızda haksız değilsiniz ama boşanmayacaksanız böyle yapmanız gerekir. Yoksa sirkülasyon şekilde devam eder bunlar.
Ancak unutmayacaksanız, sindiremiyorum, kabullenemiyorum derseniz boşanacaksınız.
Evet ama bu kolay olmadı unutamadım çünkü çok güveniyordum her şey boşa gitti hayatta kimsem kalmadı ölmeyi düşündüm ama kızım var bilemiyorum insan dünya da neye güvenmeli

Eşimin iyi tarafları var tabi benim için şehir değiştirdi evini bıraktı geldi sonra babama amcama baktı hastane de bekledi en önemli si ben darbe zaman ı meslek ten atıldım işimi kaybettim o zaman herkes sırtını döndü bana o bana evlenelim dedi beni boşanmada düşündüren unsurlar bunlar, ama sonra işsiz lik çekti sorunlar sorunlar biz bize yetemedik sadece çocuk değil ama o en önemli faktör ki kızıma iyi bir baba kötü bir baba değil diyeceksin o zaman niye rızkıyla oynuyor bu işte benidüşündüren
Ama olmaz ki böyle, adamların sıkıntılı yanlarını yazıyorsunuz iyi yanları sizde saklı kalıyor, sonra biz de burada el birliğiyle giydiriyoruz, iyi tarafları ağır basıyorsa destek olun eşinize, sonuçta borsa akıllıca hamleler yapıldığında iyi bir yatırım aracıdır, araştırıp, destek alıp krizi fırsata da çevirebilirsiniz, hakkınızda hayırlısı olsun.

Benim sevgilim de oynuyor hem de borsa değil bildiğiniz kumar ama hiç bu kadar büyük meblağ kaybetmedi. Borçları ödemek için oynamadı. Diyelim ki 5 k maaş alıyorsa 200 300 tl falan kumar oynar ben hep ona sorarım ileride böyle bir durum olursa ne olcak falan hayatım bunu yapanlar zevk için yapıyor ben de yapıyorum Ben de zevk için yapıyorum oynuyorum ma asla kazanmak için yapmıyorum. Falan der hep. İddia gibi bir şey bu bağımlılık bildiğin irade sahibi olmayan ve bundan medet bulan bir gün kazanacağını düşünen hırs yapıyor ama asla kasa kazandırmaz farkında değiller çok boşanan yuvası yıkılan insan var derdi der de derrr en büyük korkum bir yıl boyunca buydu. Ama farkettim li gerçekten onun için zevk meselesi kazanmak için yapmıyorum hoşuna gidiyor o yüzden yapıyor o zevk heyecan bekleyiş hoşuna gidiyo

Bence boşanmıyorsanız bile burnu sürtsün bu bir hastalık terapiye falan gidin

Evet ama bu kolay olmadı unutamadım çünkü çok güveniyordum her şey boşa gitti hayatta kimsem kalmadı ölmeyi düşündüm ama kızım var bilemiyorum insan dünya da neye güvenmeli
Bence çok yanlış bir düşünce bir erkek için para çok önemli gerçekten. Onun hissetiği aciziyeti para kazanma iç güdüsünü daha fazlası olmalı hırsının düşünün çünkü mecbur bırakılma bilinçaltı daha fazla kazanmam lazım diye hırs yapıyor... böyle düşünüp üzülmektense güzelce konuşup durumları halletmek gerek. Evet çocuk gibi size yalan söylemiş altınları kaçırmış yapmış bir hata ama izin vermeyeceğinizi çok sert ve keskin olduğunuz için yapmış. Sizinle fikirlerini paylaşmaktan korkup korumasına rağmen o çekinmeye rağmen adam bunu yapıyorsa car bir derdi

Borsa bir yatırım şeklidir aslında.
Bu işi bilerek yaparsa güzel de kazandırır.
Ama önce öğrenmeye çalışsın YouTube da güzel eğitici videolar var. Önce onları izleyin beraber siz de öğrenmiş olursunuz. Grafik çizmeyi öğrenin . Hisselerin dirençlerini destek noktalarini tesbit edin. Fikir alışverişi yapın . O zaman sizden de gizlemez zaten.
Alınan hisse zarardaysa satmayın o zaman kaybetmezsiniz. Düştüğü yerden biraz daha alırsanız daha çabuk kara gecersiniz. Boşanma sebebi değil bence

borcu borcla riskle mi kapatacak ben anlamadim. zaten hali hazirda altinlar vs gitmis bence ya bu borsa isi biter ya da evliligimiz diye ultimatom verin.

Öncelikle şunu söylemek istiyorum aynı tür sikintilari yasayan biri olarak. Çocuk çok küçük ve babaya anneye tam düşkünlük yaşı. Benimde çocuğum 3 yaşında ve sürekli farklı borçlar ve şu an ayrı yaşıyorum . Ameliyat oldum babamı kaybettim aylarca yuruyemedim 3 yaşındaki çocukla. Ama asla ve asla minnet etmedim . Kredi çektim hem çocuğuma hem kendime baktım. Once çocuk babaya düşkün diye çok düşündüm ama sonra ya baba çocuğa ne kadar düşkün diye sorguladım. Eğer bir baba çocuğuna düşkün olsa onun geleceğini asla kumara yatirmaz. Ve ayrılmaya karar verdim. Bu kararı aldığından beri de kendimi daha güçlü hissettim. Çocuğu zaten düşünmeyen bir baba var ortada ve ben de kendimi psikolojik olarak yipratirsam çocuğum hep ortada kalacak dedim ve o güçle şu an çok mutluyum . Asla ve asla bir çocuk güçsüz kararsız bir anneyle buyumemeli. Bu konuda.yanlis düşünüyorsan düzeltsin herkes. Babadan çocuğunu ayır demiyorum görsün vakit geçirsin. Ben çocuğumu babasıyla hala ortak gezdiriyorum fakat yattığımda acaba sorularıyla yatmiyorum ve çocuğum düşünceli bir anneyle değil mutlu bir anneyle güne başlıyor artık . Karar sizin ...

Back
X