- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.871
- 498
- Konu Sahibi Less-is-More
-
Bence konu sahibi altın bir sayfa açtı. Resmen bir çağın kapanıp,yeni bir çağın açılması olduAslında bazılarına aynen bu lazım, o kendi içi rahat etmediği için şikayet etmiş olabilir, basit düşünse altında bişey aramasa hamile bir kadın çözüm buldu ve doydu diye düşünür takılmazdı. Ben sipariş verme fikrini sevdim ama yapamam ne yalan söyleyeyim
Çaya gideceğiz diye anlaşıp evlerinde sadece kendinize tantuni söylemek cok garip bir durum olmuş .
Herkes hamile oluyor biz türk kadınları bu işi biraz abartıyoruz.
Bence onlar daha çok evlerinde yemek söyleyip yemenize bozulmuslardir sanki ikramliklarini begenmemis gibi bir algı olmuş.
Bu ne abi siz neden konu sahibinin ustune hakaret ederek gidiyorsunuz? Normal bulmayan olmus eyvallah da "kendini zorla caya davet ettiriyorsun,gorgusuz" ne yahu?
Biraz salin, hayir turkiyede yasamiyor olsa bu insanlar hak vericem de ben kendi cevremde de bunu gordum, babamin arkadaslari da arayip "aksam size geliyoruz" derlerdi, benim arkadaslarim aramaz bile. Hani insanin arkadasiyla/kuzeniyle oturup cay icmek istemesi niye zorla olsun?
Gorgu anlayisiniz da degisik geldi, hamile kadin karnim acikti demiyor CANİM TANTUNİ İSTEDİ diyor. Erik de isteyebilirdi, tursu da. Evde olmayan bir seyse o sey soylenir yenir. Eve misafir geldi diye o ev mabed mi oldu sanki "benimmmm evimdeeeaa assslaaa boyle bir sey ollmaaggzzz" diyecek bir sey degil. Asil abes olan ev sahibinin insanlari arada birakmasi. Benim ev sahipligi anlayisimda da bu var, misafir bir sey istediyse ondan once ben atlarim soylerim. Asil orada insanlara ayak uydurmayip para odemeyip sonra laf etmek gorgusuzluk.
Konu sahibini de tanimam etmem ama hakaret edip uzerine gidilince dayanamadim.
Ben davranışı öyle değerlendiriyorum. Siz farklı değerlendirebilirsiniz.
Ohooo benim ne anilarim var bu minvalde. Kisira aycicek yagi koyan mi dersin,dumduz bembeyaz bulgura limon sıkıp da kisir diye onume koyan mi dersin... isin komigi bana geldiklerinde o yok mu bu yok mu diye soruyor bu insanlar. Kaldi ki misafire kendi yemedigim bir seyi asla koymam,bastan savmam ama ben onlara gidince gordugum muamele de hos olmuyor, af buyur keriz miyim ben diye dusunuyorumEvet evet olay bu. Aynı şeyleri yazmışız hemen hemen.
Bizi kısırla geçiştiren akrabamız 5 yıllık evlilikte 2 ev aldı. Biz de anca 10 sene kredi çekip ev ödeyelim
Aman akrabadır davet ediyorsa gitmek lazım diyen aklıma şaşarım şuan.
Ahhahhaaah,bizi de babamla birlikte ısrar kıyamet çaya çağıran bir akraba da altı yanmış poğaçaları kazımış,ya bunlar da yandı ama neyse diyerek ikram etmiştiEvet evet olay bu. Aynı şeyleri yazmışız hemen hemen.
Bizi kısırla geçiştiren akrabamız 5 yıllık evlilikte 2 ev aldı. Biz de anca 10 sene kredi çekip ev ödeyelim
Aman akrabadır davet ediyorsa gitmek lazım diyen aklıma şaşarım şuan.
O zaman 1 saat oturun... milletin evinde acikmak emrivaki yapmak cok rahatsiz edici. Bence hamileler psikolojik olarak acikiyor..Neden rahatsiz olursunuz ki? Ama cekebilir canı bakin ben hamile degilim ben de ölürüm kanım cekilir yemek yiyim diye Rabbim kimseyi açlıkla sınamasın evden yemek yiyip misafirlige gidip hele uzun oturmaysa insan gerçekten acikabiliyor
Canım benim burada ki olay farklı ama..Neden rahatsiz olursunuz ki? Ama cekebilir canı bakin ben hamile degilim ben de ölürüm kanım cekilir yemek yiyim diye Rabbim kimseyi açlıkla sınamasın evden yemek yiyip misafirlige gidip hele uzun oturmaysa insan gerçekten acikabiliyor
Sagol tatlimvallahi isi gorgusuzluge kadar tasiyan oldu, bu durumdan cok boyle yorum yazanlar sinirimi bozuyor. Yanlis olmus, ayip etmissin diyen olabilir tabi ki. Ona sozum yok. Ama bazilari gercekten isi hakarete tasiyor. Sen fikir alayim diye konu aciyorsun, insanlar seni yerin dibine sokma cabasina giriyor. Ben oyle insanlara uzuluyorum artik cidden. Canin cektiyse kusuruma bakma. Gel ben sana en guzelini ismarlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?