Siz olsanız gider miydiniz ?

-Mihrimah

Hasbunallahi ve nimel vekil
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2013
2.088
14.532
408
Tekrar merhaba kızlar eşim bu sabah bana köye annemin yanına git bir ay kal dedi sizce gitmeli miyim diğer konularimi da okuyanlarınız vardır.

25 -26 kasımda aöf sınavlarım var sınavlar dan sonra seni ve çocuğu köye göndereceğim git bir ay annemine yanında kal dönerken de annemi al gel diyor bebeğim 8 aylık koy yeri ve doğuda soğuk kar falan yağacak kv hasta git ona biraz yardımcı ol al gel diyor sonra sizce gitmeli miyim 5 yıllık evliyim daha hiç gitmedim onların köyüne evine falan ne dersiniz benim için çocuk için değişiklik olur iyi olur mu ? O da evde kalip ise gidip gelecek açıkçası ben tedirginim pek gönlüm rahat değil gitme konusunda fikir ve değerli yorumlarınızı bekliyorum canlarım yazan elleriniz dert görmesin teşekkür ederim şimdiden yazan arkadaşlara

iyi de kadın hasta ise küçük bebekle sizin köyde ne işiniz var

gidip alsın kadını gelsin madem

doktora da götürün, kendi evinizin düzeninde bakın iyileşsin

hani köyde yapılacak iş mi var o bitsin diye mi orada kalacaksınız

köy işi bilmeyen birisi hem de 8 aylık bebekle köyde yardım da edemez ki

Eski konuslarinizi bilmiyorum ama alip gelecekseniz ne diye gidip 1 ay kalacaksiniz ki? Gitsin alsin gelsin oğlu haftasonu. O gidemiyorsa da siz gidip 2 3 gun kadini toplayip getirin. 1 ay kalmanin anlami ne orada?
Anladım canım ben doğum yaptım 8 aydır evdeyim çalışmıyorum suan hava değişikligi olması için git kal kafanı toparla diyor

Gitmeyin gitmeyin. Vardır düşündüğü bir şeyler de ondan diyordur 1 ay gelme falan diye. Küçücük çocukla ne işiniz varmış? Çocuğun derdi ayrı bir de anasına bakıcılık yapacaksınız orada, oh ne ala memleket. Çok istiyorsa kendisi gitsin alsın anasını.

gitmezdim. 8 aylik bebegimin duzenini bi ay bozmazdim. oglu alsin izin gitsin alsin gelsin.
Yani benim de sınavlarım var bende gitmekten yana değilim aldattığı için de korkuyorum açıkçası eve kadın madin getirir bende gelir evi ateşe veririm sonra :)

Neden git diyor ?
Gitmek zorundamısın?
Hiç gitmediğin bir yer 1 ay kalmak zor gelir .
Artı bebekle gitmek ayrı bir zorluk .bikere hava değişimi bebeği hasta edecektir .(genelde öyle olur )
Annesi hastaysa kendisi gitsin alsın .
Aynen öyle canım benim zorunda değilim ama kv de çok ısrar ediyor 1 yıldır söylüyor nerdeyse bende kadın ölürse falan sonra gitmedin diye başıma eksiye çek kafam karmakarışık :(

Back
X