Siz olsanız gider miydiniz ?

Ben tövbe gitmem.

Ha bi de bu adam seni aldattı daha önce?? Tövbeler tövbesi gitmem. Saf mısın sen biraz, git desek gidecek gibi bir halin var.
Yok canım benim gitmek gibi niyetim yok zaten amaa o bileti kesip gondercem sıkıysa gitme diyor yani zorla gönderecek

Valla aldatan adamın ne anası, ne danası, ne babası umurumda dahi olmaz.
Evliligim zaten aldatma yüzünden sallantıya girmişsse banane anasından yahu.
Çok gaddarca belki ama bildigin banane yani !
Çok istiyorsa koca kişisi gitsin kendisi ilgilensin, benim derdim bana yeter der otururdum aşagı şahsen.
Valla sizlerde bilmiyorum nasıl bir yumuşak yüz varsa adamlar çok güzel tekliflerle gelebiliyorlar.
Yorumlarına hayranım ablacım benn de sert ve ters bi insanım öyle onun herşeyine he deyip sineye çeken birinsanlar değilim ama karşımdaki tam zorba ruh hastasının teki ne yapayım :(

eski konuyu merak ediyordum tam da.... o yüzden gönderiyor çakallll.
Bende bahane uyduruRum yazdan beri sallıyorum onu bir bahane bulmam lazım zaten hiç birii iyi değil orda bana iftira mi atarlar dedikodu mu yani bilmiyorum artık başıma ne çorap örer ler hiç birine güvenmiyorum

Gitme bence seni aldatmiş aldattigi kadin boşanmak uzere yazmışsın eski konunda .tutar kadini eve meve getirir yerlestirir sen yokken
Belli mi olur yapan yine yapar Allah tan korkusu olmayan yine yapar güvenmiyorum ona. Hanımefendi barışmış kocasıyla işte böyle de ahlaksız bir kadındı...

Ben olsam tabii ki gitmem. Kafami kayınvalidenin köydeki evinde degil toplamak, iyice dagitirim galiba.
Bir de 8 aylik bebek var. Bu kışın sogugunda gidilir mi. Hasta olsa doktora gitmek bile dert.
Gitsin alsin gelsin oglu.

Ek: bir de aldatma meselesi varmis galiba. Gitmeyin bence.
Aynen öyle canım ben de gidip akıl sağlığımı kaybedip öyle dönmekten korkuyorum acikcasi

Şimdi arkadaşların yazdıklarından gördüm git deme sebebini!
Hiç bilmediğin yerde soğukta 8 aylık bebeğine mi bakıcaksın yaşlı bir kadına mı?
Hem getir diyor 1 ay niye kalacaksın .
Baya bekar hayatı yaşıayacak iyi ya...
Çok bekler bir bahane bulmam lazım ama ne ??fikirlerinizi bekliyorum masraf mi çıkarsam

bebeğin canım
Kasım ayındayız o soğukta sende bebeğin de soğuğa nasıl dayanacaksınız? Düzenin değişecek bir kere.
Neden bir ay sonra gidip getiriyormuşsun sebep veriyor mu? Neden kalıyorsun? Madem getireceksen.
Ayrıca bebekle nasıl gideceksin geleceksin kadın yürüyebiliyor mu durumu nedir bilmiyorum ama hasta diyorsun başı döner tutman gerekir ne bileyim özel jetle gidip gelmeyeceksin. Uçakla gitsen bile havaalanına gitmesi kucağında çocuk yanında yaşlı bir insan. Gitmemen için yeterli değil mi?

Eski konularına baktım. Eşin seni aldatmış, arada şiddet uyguluyormuş. Telefonun meşgul olsa kavga çıkaracak şekilde kıskançmış, hayatı dar ediyormuş, çalıştığın için onu aldattığını düşünecek kadar hastaymış. Hala kayınvalideme gideyim mi diyorsun. Kayınvalidene gideceğine avukata git. Boşan, çalış bebeğine kendin bak. Bu adamla büyümesin. Ne olur kendine acımıyorsan çocuğuna acı.

Gitmem!
Senin de gidip gitmemek için bahane bulmaya çalışmaman gerekirdi.
Adam her türlü naneyi yemiş hala söz hakkına sahip değilsen ömrüne yazık etme.

bebeğin canım
Kasım ayındayız o soğukta sende bebeğin de soğuğa nasıl dayanacaksınız? Düzenin değişecek bir kere.
Neden bir ay sonra gidip getiriyormuşsun sebep veriyor mu? Neden kalıyorsun? Madem getireceksen.
Ayrıca bebekle nasıl gideceksin geleceksin kadın yürüyebiliyor mu durumu nedir bilmiyorum ama hasta diyorsun başı döner tutman gerekir ne bileyim özel jetle gidip gelmeyeceksin. Uçakla gitsen bile havaalanına gitmesi kucağında çocuk yanında yaşlı bir insan. Gitmemen için yeterli değil mi?
Yeterli tabi bunların hepsi çocuğu zor zapt ediyorum gerçekten zaten yaramaz durmuyor bi de hasta kv ki çocuklu kadın olarak ben yardıma muhtaç im aslında da anlayan kim karşımdaki anlamıyor ki inşallah oraya kar yar yağar en kısa zamanda Allah büyük aradığım fikir aslında ondan çıksın gitmeme durumu benden olmasın o suçlu durumda kalsın yoksa beni suçlamasin boş yere onu alt etmem lazım

Eski konularına baktım. Eşin seni aldatmış, arada şiddet uyguluyormuş. Telefonun meşgul olsa kavga çıkaracak şekilde kıskançmış, hayatı dar ediyormuş, çalıştığın için onu aldattığını düşünecek kadar hastaymış. Hala kayınvalideme gideyim mi diyorsun. Kayınvalidene gideceğine avukata git. Boşan, çalış bebeğine kendin bak. Bu adamla büyümesin. Ne olur kendine acımıyorsan çocuğuna acı.
Canım o dediğin de olacak bir gün gidecem o avukata ama şuan çok küçük ailem de destek olmuyor bu konuda bebeğim buyusun biraz Allah büyük

Gitmem!
Senin de gidip gitmemek için bahane bulmaya çalışmaman gerekirdi.
Adam her türlü naneyi yemiş hala söz hakkına sahip değilsen ömrüne yazık etme.
Gerçekten yazık bana da bebeğim e de Rabbim kurtarsın beni öldürmekle tehdit etmesi yüzüme kaynar çay atacamı kezzap atacam diye tehdit etmesi de cabası ahh ahh Allah biliyor ki ne zulüm gördüğümü

Aynen akşam gelsin bakalım bi sakin sakin konuşayım şimdi sosyal medya hesapları bana verdi 1 aydır bende şifreler onun yani sıra hattı benim adıma telefon şifresini de çözdüm bir yaramazlık yok ama yokluğumda yapmayacağı anlamına da gelmiyor tabi ben maşa mi sıcak tutayım elimde yaramazlık yaptığı an yapistiririm
En iyisi bu sanırım. Hakkınızda hayırlısı olsun

Yeterli tabi bunların hepsi çocuğu zor zapt ediyorum gerçekten zaten yaramaz durmuyor bi de hasta kv ki çocuklu kadın olarak ben yardıma muhtaç im aslında da anlayan kim karşımdaki anlamıyor ki inşallah oraya kar yar yağar en kısa zamanda Allah büyük aradığım fikir aslında ondan çıksın gitmeme durumu benden olmasın o suçlu durumda kalsın yoksa beni suçlamasin boş yere onu alt etmem lazım
Yoo gitmicem bebeğim hasta olur diyceksin. Suçlu falan olmayacaksın.
Kusura bakma da adam olsa zaten bebeğiyle karısını karda kışta hiç bi yere göndermez. Çok merak ediyorsa annesini gitsin alsın gelsin.
Doktor bebeği götürme dedi desen? Doktoru aramaya yada seninle gelmeye kalkar mı?

Bunu neden onceden soylemiyordu ? Seni dövuyor hakaret var simdimi seni dusunecegi tutu bu adamin. Tabikide gitme evde 1 ay at kosturacak kafasina gore ,geldiginde evde bi kadin gorursen sasma bence :KK12:
Ayrica bu adam seni annenlere yollamiyor ki ayni sehir icinde trafik var diye doguyami yoluyacak :işsiz:

Daha önce aldatıldın sanırım? Şu an bu soruyu soruyor olman bile ilginç, tabiki gitmeyeceksin...

1 ay anneme git ne demek, annesini çok özlediyse kendisi gitsin alsın gelsin...

Derdi başka gibi...

Back
X