Siz olsanız gider miydiniz ?

Yoo gitmicem bebeğim hasta olur diyceksin. Suçlu falan olmayacaksın.
Kusura bakma da adam olsa zaten bebeğiyle karısını karda kışta hiç bi yere göndermez. Çok merak ediyorsa annesini gitsin alsın gelsin.
Doktor bebeği götürme dedi desen? Doktoru aramaya yada seninle gelmeye kalkar mı?
Yok orda da doktor var diyor :(

Gerçekten yazık bana da bebeğim e de Rabbim kurtarsın beni öldürmekle tehdit etmesi yüzüme kaynar çay atacamı kezzap atacam diye tehdit etmesi de cabası ahh ahh Allah biliyor ki ne zulüm gördüğümü
Size saydığı bu tehditlerden birini yapsa o Zaman çevreniz izin verir mi boşanmanıza?

Bunu neden onceden soylemiyordu ? Seni dövuyor hakaret var simdimi seni dusunecegi tutu bu adamin. Tabikide gitme evde 1 ay at kosturacak kafasina gore ,geldiginde evde bi kadin gorursen sasma bence :KK12:
Ayrica bu adam seni annenlere yollamiyor ki ayni sehir icinde trafik var diye doguyami yoluyacak :işsiz:
Haklısın annem leke de çocuk doğdu diye zor gidiyor um canım zaten gitmeyi düşünmuyorum

Size saydığı bu tehditlerden birini yapsa o Zaman çevreniz izin verir mi boşanmanıza?
Öldükten sonra izin verseler ne olacak ya da benim yüzüme bir sey yapsa gerçekten ola ki yapsa zaten psikolojik olarak biterim ki yani o saatten sonra bosansam ne olacak sakat kalsam sağlığından olsam ne önemi kalacak hayat in

Daha önce aldatıldın sanırım? Şu an bu soruyu soruyor olman bile ilginç, tabiki gitmeyeceksin...

1 ay anneme git ne demek, annesini çok özlediyse kendisi gitsin alsın gelsin...

Derdi başka gibi...
Benim hissettigimi hepiniz tahmin ediyorsunuz iste ben kuruntu mu yapıyorum acaba diyordum ama her şey açık yani

Öldükten sonra izin verseler ne olacak ya da benim yüzüme bir sey yapsa gerçekten ola ki yapsa zaten psikolojik olarak biterim ki yani o saatten sonra bosansam ne olacak sakat kalsam sağlığından olsam ne önemi kalacak hayat in

Sen bir yere gitme gitsin alsın annesini bir de tehdit mi var pes

Tekrar merhaba kızlar eşim bu sabah bana köye annemin yanına git bir ay kal dedi sizce gitmeli miyim diğer konularimi da okuyanlarınız vardır.

25 -26 kasımda aöf sınavlarım var sınavlar dan sonra seni ve çocuğu köye göndereceğim git bir ay annemine yanında kal dönerken de annemi al gel diyor bebeğim 8 aylık koy yeri ve doğuda soğuk kar falan yağacak kv hasta git ona biraz yardımcı ol al gel diyor sonra sizce gitmeli miyim 5 yıllık evliyim daha hiç gitmedim onların köyüne evine falan ne dersiniz benim için çocuk için değişiklik olur iyi olur mu ? O da evde kalip ise gidip gelecek açıkçası ben tedirginim pek gönlüm rahat değil gitme konusunda fikir ve değerli yorumlarınızı bekliyorum canlarım yazan elleriniz dert görmesin teşekkür ederim şimdiden yazan arkadaşlara
asla gitmem
neden bir ay evımden uzak olacagım kı
ne sacma
hem de bebeğin varmıs
eşin cok acayp bir insanmıs

Sen bir yere gitme gitsin alsın annesini bir de tehdit mi var pes
Evet canım boşanıp çocuğu alacam dediğimde tehdit ediyor ailem destek olmadığı için o daha da üzerime geliyor fırsat bulmuş oldu yani tutunacak dal yok görüyor gidersin ailen seni calistirir paranı yer diyor oğlumu alırsan seni öldürürüm diyor daha da okumana yardımcı oluyorum gidip başkasına mi çalışacaksın diyor ölmüşlerim e bile laf söylüyor anne babama kardeşlerim e küfür hakaret ediyor ediyor da ediyor hangi birini yazacam şaşırdım artık yani

Evet canım boşanıp çocuğu alacam dediğimde tehdit ediyor ailem destek olmadığı için o daha da üzerime geliyor fırsat bulmuş oldu yani tutunacak dal yok görüyor gidersin ailen seni calistirir paranı yer diyor oğlumu alırsan seni öldürürüm diyor daha da okumana yardımcı oluyorum gidip başkasına mi çalışacaksın diyor ölmüşlerim e bile laf söylüyor anne babama kardeşlerim e küfür hakaret ediyor ediyor da ediyor hangi birini yazacam şaşırdım artık yani

Bence sen kaç bu adamdan

8 aylık bebekle doğunun bi köyünde hasta kaynana ile ne işiniz var? eşin seni sevmiyo demiştik bence haklı çıktık. seni gönderip napcak acaba bir ay.

Bence sen kaç bu adamdan
Az kaldı yemin ederim yeni evlendiğimde en az 50 kere gittim geldi aldı her defasında yakamı da bırakmıyor hasta walla yani bunun başka tarifi yok kafayı takmış bana git diyor du tartışma sırasında sonra da gelip geri getiriyor du siz ne dersiniz bu psikolojiye saplantı değilde ne vazgeçse yakamı bıraksa onu da yapmıyor :(

8 aylık bebekle doğunun bi köyünde hasta kaynana ile ne işiniz var? eşin seni sevmiyo demiştik bence haklı çıktık. seni gönderip napcak acaba bir ay.
Ben de onu merak ediyorum kendisi bir yumurta pişirmeyile beceremez ben yokken nasıl olacak çok merak ediyorum dedim ki annemlere gidiyorum 2 saat oturuyorum kıyameti koparıyor sun git bir ay kaldı ne demek dedim olsun diyor 5 senedir gidiyorsun annene çıldıracağım az kaldı tabi ki haklısınız. Bende acaba ben mi hatalıyım diyorum hep ama yok yok yani hatalı olsam bile dayak yememi hakareti haketmiiyorum etmezse hiç bir kadin

Nasıl bi cesaret git annemin yanında kal diyebiliyor ki? Kendi düzenimi neden bozayım. Evimi neden 1 ay boş koyayım. Çok istiyorsa annesini getirsin ama bunu da senin rızan dahilinde yapmalı. Eşin emrivaki yapıyor hiç hoş değil.

Ben de onu merak ediyorum kendisi bir yumurta pişirmeyile beceremez ben yokken nasıl olacak çok merak ediyorum dedim ki annemlere gidiyorum 2 saat oturuyorum kıyameti koparıyor sun git bir ay kaldı ne demek dedim olsun diyor 5 senedir gidiyorsun annene çıldıracağım az kaldı tabi ki haklısınız. Bende acaba ben mi hatalıyım diyorum hep ama yok yok yani hatalı olsam bile dayak yememi hakareti haketmiiyorum etmezse hiç bir kadin

ne sıklıkta dayak yiyosunuz?

Back
X