Kızlar eşim geldi ve konuştum dedim ki hava soğuk çocuk hasta olacak annen gelse olmaz mı hem de bir sürü masraf olacak dedim doğru diyorsun çocuk hasta olur dedi .sonra kv ile konuşmamızı anlattım kv ile konuşurken anne ne getireyim sana gelirken dedim ; o da fındık ,fıstık, ceviz getir ayakkabı üst baş getir .bir de kocama şöyle bana hemen 200 TL çıkarsın acil borcum var ödeyecem dedi onun haricinde .diğer eltim giderken hepsine etek ve yazma almış sende hepsine öyle getir diyor 4 5 kişi bunlar tabi .ayrıca o da yetmiyor muş gibi kaynimin kızı da yandan yengeme şöyle bana bot, topuklu ayakkabı makyaj malzemesi getirsin diyor olur dedim eşime söylerim ama getiremem bu kadar şeyi çocuk var bende nasıl getirebilirim ki dedim hemde dünya kadar masraf neyse kapattım teli eşim gelince anlattım hepsini bunları istiyorlar dedim tamam gitmiyorsun dedi tek kelime ile annem sorarsa talepleriniz fazla gelmiş o yüzden göndermeyeçek beni dersin dedi :)) görüyor sunuz değil mi kızlar bebeğim doğdu 1 tane çorap bile almadılar benden hangi yüzle bunları istiyorlar anlamadım borcum olmasa zengin olsam baş üstüne ama insanlar neden bu kadar düşüncesiz ve herşeyden önce küçük bebeğim olduğunu biliyor lar buyrun birde burdane bakın neyse şükür olsun ki vazgeçmiş oldu :)