- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.496
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
ne güzel düşünüyorsun ben böyle deyınce diğer teyzemlerın çocukları sen çok kincisin kötü birisin diyorlarBen sıldımmı bıtmıstır
Kı hala öyle
Onun hastalığı benım acımı unutturmaz
O da hastalık ölüm var deseydi benı kırmazdı
ahh ah iki lokma yemek bile zehir oluyordu bir bilsen . siz rahatı burada buldunuz demler zorluk çıkarmayın annen canını yolda bulmadı bababnız sizi isterse vereceğiz demeler.Senin yerine kendi kizimi koysam ben de anne olarak kizimin gitmesini istemezdim. Ben de gitmezdim. Ama arardim heralde gecmis olsun demek icin o da evinde yedigim iki lokmanin hatri icin
hiçbirşey o kırgınlığı telafi edemiyor+1
Hele çocuk kalbin kırıldıysa.
ben öyle desem diğer teyzemlerın çocukları hemen sen kincisin kötü klaplisin diyorlarTers birşey soylemezse ben de birşey söylemem ama işte gelmiyorsun gitmiyorsun hayirsizsin filan derse babamın kanını taşıyorum ya çok fazla gelip rahatsız etmek istemedim gibi iğneleyici bı laf soylerdim ama asla terbiyesizlik yapmam ne olursa olsun
ben öyle desem diğer teyzemlerın çocukları hemen sen kincisin kötü klaplisin diyorlar
bende annemi üzmek istemıyorum ne desem ne yapsam sonunda annem kırılacak biliyorum. zaten ters ne desem hemen anneme farklı anlatıyrlar senın kızın kötü diye.Mutlu olmak için bazen unutmak gerekiyo bunu tecrübe ettim ben bu durumda.
Saygımı hiç yitirmem mesela ama en ufak bi konuda bile ters düşersek kırılır mı acaba diye düşünmem cevabını veririm. Herkese böyle değilimdir.
Sanki içimde tozlu bi raf varmışta o anılar ordaymış gibi yüzleşmek istemiyorum. Daha çok üzülürüm üzerim. Kimseyi değil annemi üzmek istemiyorum. Siz de çok düşünmemeye çalışın.
içimden atamıyorum ne yazık kiüç günlük dünya giderdim. kötü anılar geçse bile üzerinde az da olsa hakkı vardır. affetmeyi bilelimki bizde affedilelim. kin intikam değmez üç günlük dünya için
anneme göre teyzemler kıymetlı amaGitme. Hastaysa hasta seni zamanında kolayca gözden çıkaran, gözünde hiç bi değerinin olmadığı biri. Niye gidecekmişsin. Biri benim çocuklarıma böyle yapacak ben gitmem başta, bi de çocuğuma git diyecem...
teyzen bize evini açtı diyor annemdeanneniz kardeşi olduğu için söylediklerini unutmuş olabilir.ama bu sizin de unutmanız gerektiğini göstermez.
teyzeyse teyze.eğer gerçekten "doğru" bir teyze olsaydı sizin zaten üzgün olduğunuz bir dönemde yanınızda olurdu.
babanıza olan kırgızlığını sizden çıkartma hakkını kendinde bulabilmişse sizin de bizzat olan kırgınlığınız yüzünden gitmeme hakkınız var.
Bence annenize de söyleyin sizi karıştırmasın hiç.O unuttu diye siz de unutmak zorunda değilsiniz.
birşeyler yasayınca o kadar kolay olmuyorBen gider, hicbir sey olmamis gibi davranirdim.
ahh ah iki lokma yemek bile zehir oluyordu bir bilsen . siz rahatı burada buldunuz demler zorluk çıkarmayın annen canını yolda bulmadı bababnız sizi isterse vereceğiz demeler.
var ama kendı çocukları çok kıymetlıdır. diğer yeğenlerı de çok kıymetlıdır. bize böyle derken diğer yeğenlerine canım yavrum derdi.
valla o tarz cümleler kuracağına hiç açmasaymış.teyzen bize evini açtı diyor annemde
hiçbirşey o kırgınlığı telafi edemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?