siz olsanız gider miydiniz ?

Peki onlarla konuşup yüzleşmeli miyim ?

Gitmezsem annem üzülecek ben kötü yeğen Olacağım . Sizce konuşup yüzleşmeli miyim ?

Ettiğini buldu zaten kendi oğlundan çok çekti . O diyetini ödedi .

Gitmezdim.
Annen de zaten sevdiğinden değil etraf ne der düşüncesiyle gidiyor.. Boşver kimin ne dediğini umursama.

anneme göre teyzemler kıymetlı ama
Valla çocuğuma boşandım diye afedersin p.. muamelesi yapan kişi kardeşim de olsa silerim. Çocuğumu sevmeyen beni hiç sevmesin. Kendi ailemde de yaşadım bu durumu, kuzenlerimi aynı böyle dışladılar, hala yüzlerine vurup sinir ediyorum hepsini.

Gitmezsem annem üzülecek ben kötü yeğen Olacağım . Sizce konuşup yüzleşmeli miyim ?

Sorana "zaten ezelden bu yana istenmiyorduk ,ağaç kavuğundan çıkmışız gibi muamele gördük el kapısında. Benim şimdi gidip gitmemem de kimsenin umurunda olmamalı bu durumda. Buna kincilik denmez kalp kırıklığı denir. Ben yetim sayılırdım ve yetimi üzmenin günahı çok büyüktür" deyip konuyu kapat.

Ne kadar başarılı oluyorum bilmiyorum ama bu durumları arsız karşılamaya çalışıyorum.
Gülüp geçin zaten size söylediği şeyler onun cehaletinin en büyük göstergesi öyle gördüm. O yüzden ne cahille diyaloğa girin ne de kendinizi anlatmaya çalışın anlamazzz. Gülün geçin :) çok zor geride bırakmak çocuktum benden ne istediler diyosunuz gerçekten çok iyi anlıyorum ama hayatınıza bakın. Bugün olmasa bile yarın mutlaka yüzleşeceğiniz bi ortam olacak.

Açıkçası bu yaşanılmadan bilinmeyecek bir şey. İlk okuduğumda gitmezdim diye düşündüm. Ama belki de ona benzememek adına gitmek gerekir. Senin ondan farkın olur ve belki o yaptığından utanır.

Eğer canım çok çok yanmışsa..gitmezdim.
Size laf söyleyenlere de bir bir anlatırım, teyzenizin söylediklerini, bilseler dahi..
İçimi böyle rahatlatırdım sanırım.
Anlattığım halde bildikleri halde bana kinci egoist sen kötüsünü diyorlar kuzenlerim özellikle

Evet öyle dese ve samimi olsa affederdin tabi ama samimiyette önemli . Sen çok kincisin yapılanı unutmuyorsun diyorlar . Düşünsenize daha Çocuğum bir konuda yorum Yaptım bana sende herseyi çok biliyorsun sarı Hasan dediler ( Hasan babamın adı ) insan böyle bşy der mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…