- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.496
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Peki onlarla konuşup yüzleşmeli miyim ?Benim bosanma durumum yokken ailem surekli kocami kotuledigi icin neler yaptiklarini hayati nasil zehir ettiklerini inan cok iyi tahmin ediyorum, anlayabiliyorum o yuzden seni. Sen buyukluk bende kalsin de yarim agiz bi gecmis olsun de bence, annene ayip olmasin diye.
Gitmezsem annem üzülecek ben kötü yeğen Olacağım . Sizce konuşup yüzleşmeli miyim ?Teyzelik sadece anne kardeşi olmakla kazanılan bir şey değil.
Yeri gelir annenizin bir arkadaşı bile annenizin kardeşi değildir ama neredeyse anneniz gibi yakındır.
O sebeple teyzeniz olarak görmüyor ve hissetmiyorsanız o zaten hiç bir şeyinizdir. Ve vefa borcunuz da yoktur. Herhangi bir yabancıya acıdığınız için giderseniz gidin derim.
Ettiğini buldu zaten kendi oğlundan çok çekti . O diyetini ödedi .babanızın günahının bedelini size çektirmeye çalışmış aklınca.
ama böyle insanlarla hem dünyada hemde ahirette hesaplaşılması gerektiğini düşüyorum ben.
atabiliyorsa kendi evlatlarını atsın. ben olsam bunu hiç çekinmeden söylerdim.
eğer hala sizin için aynı şeyleri düşünüyorsa, fikirleri değişmediyse, ettiğini bulmasını söylerdim.
Gitmezsem annem üzülecek ben kötü yeğen Olacağım . Sizce konuşup yüzleşmeli miyim ?
Ettiğini buldu zaten kendi oğlundan çok çekti . O diyetini ödedi .
Valla çocuğuma boşandım diye afedersin p.. muamelesi yapan kişi kardeşim de olsa silerim. Çocuğumu sevmeyen beni hiç sevmesin. Kendi ailemde de yaşadım bu durumu, kuzenlerimi aynı böyle dışladılar, hala yüzlerine vurup sinir ediyorum hepsini.anneme göre teyzemler kıymetlı ama
Gitmezsem annem üzülecek ben kötü yeğen Olacağım . Sizce konuşup yüzleşmeli miyim ?
Ne kadar başarılı oluyorum bilmiyorum ama bu durumları arsız karşılamaya çalışıyorum.bende annemi üzmek istemıyorum ne desem ne yapsam sonunda annem kırılacak biliyorum. zaten ters ne desem hemen anneme farklı anlatıyrlar senın kızın kötü diye.
mesela birgün annem bana dedi ki kızım teyzen seni yolda görmüş selam vermiş sen cevap vermemişsin dedi. bende anne ben görmedim görüpte söylememezlik yapmam bilirsin duymamısımdır dedim. ki gerçekten de yapmam öyle bşy.
sonra teyzem aile ortamında bunu yolda gördüm selam verdim hiç cevap vermedi diye anlatıyor insanlara gel de kızma
Bunu söylersem annem çok kırılacakvalla o tarz cümleler kuracağına hiç açmasaymış.
bilmiyorum ya ben çok katıyım,ruhsuzum ya da olaya yanlış pencereden bakıyorum.
Anlattığım halde bildikleri halde bana kinci egoist sen kötüsünü diyorlar kuzenlerim özellikleEğer canım çok çok yanmışsa..gitmezdim.
Size laf söyleyenlere de bir bir anlatırım, teyzenizin söylediklerini, bilseler dahi..
İçimi böyle rahatlatırdım sanırım.
Ne diyebilir ki? Seni istememistik kusura bakma mi? Bence ne dese bos. Senin gelmenin de onun icin cok bi anlami yoktur bence.intikam değil de konusursam rahatlar mıyım belkı
O zaman bi zahmet empati yapsınlar bakalım, ne hissedecekler..hiiç takılma canım bunlara boşverin sizAnlattığım halde bildikleri halde bana kinci egoist sen kötüsünü diyorlar kuzenlerim özellikle
Peki onlarla konuşup yüzleşmeli miyim ?
Evet öyle dese ve samimi olsa affederdin tabi ama samimiyette önemli . Sen çok kincisin yapılanı unutmuyorsun diyorlar . Düşünsenize daha Çocuğum bir konuda yorum Yaptım bana sende herseyi çok biliyorsun sarı Hasan dediler ( Hasan babamın adı ) insan böyle bşy der miEtmez evet.
Kendi ayağıyla gelip önünde ağlayıp "Ben sana kötü davrandım kuzum özür dilerim, affet" diye pişmanlıkla diller dökse?
İşte kincilik burada ayrılan bir şey Gonca; senden ağlayarak af dileyen teyzeni affederdin değil mi? Evet diyorsan kinci değilsin, yine de hayır diyorsan işte bu nokta kincilik.
Bunu herkes pek göremez. Sağlam kırılmak lazım kinci kime denir bilmek için.
Sadece o zaten kötüydü diyecekler en fazlaiyi de siz zaten her türlü kötüsünüz ve istenmiyorsunuz zaten.
birşey değişecek mi ?
Yok hayır yüzleşmedi ama çok çekti oğlundan gelininden çok kötü şeyker Yaşadıyaptığı yanlışın farkına varıp sizinle yüzleşmediyse bilin ki diyetini ödememiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?