- Konu Sahibi Hayvanseverdost
-
ne yapalim cocukta alerjiye neden olacak sentetik , icinde türlü kimyasallar olan kumaslardan yapili daracik , cocuklarin rahat etmedigi, seksist kiyafetleri mi giydireyim?Ne demek istedigim gayet acik.Siz anlamazliktan geliyorsaniz bilemem.Ee o kumaşları da üretmek için, çocukluğundan vazgeçen yok mu?
Yo ben anladım.ne yapalim cocukta alerjiye neden olacak sentetik , icinde türlü kimyasallar olan kumaslardan yapili daracik , cocuklarin rahat etmedigi, seksist kiyafetleri mi giydireyim?Ne demek istedigim gayet acik.Siz anlamazliktan geliyorsaniz bilemem.
Yo ben anladım.
Siz de beni çok iyi anladınız.
Tektsilin zararını anlattınız işçisinden, tüketiciye kadar.
Almayın etmeyin dedin.
Ama sen de alıyormuşsun. Yani çocuk işçi duyarınızı karışık/yersiz/samimiyet buldum.
Gidip Asya ormanlarından bambu mu toplayalım?
İçiniz rahat değilse, burs verin çocuk işçiyi kurtarın
Gerginliğe gerek yok, teknik olarak sizin yorumunuza yazıp soru sordum hepsi bu. çelişkiniz çıktı ortaya, bü yüzden agresif olmayın.Söylediklerim sizi niye bu kadar rahatsiz etti ki?Bu kadar alinganlik size zarar verir.Benim hakkimda hic fikriniz yok.Kafanizi böyle seylerle mesgul etmeyin siz.Lütfen artik alintilamayin cevap vermiyecegim cünkü.
Gerginliğe gerek yok, teknik olarak sizin yorumunuza yazıp soru sordum hepsi bu. çelişkiniz çıktı ortaya, bü yüzden agresif olmayın.
İyi geceler
Aynen öyle, bende böyle yazcaktımKullanırdım niye kullanmayayım. Bebek dediğin aynı kıyafeti 3-5 kez anca giyiniyor, eskimiyor hiç bir şey. O kıyafetlere eşyalara harcayacağım parayla çocuğum adına yatırım yaparım. Damlaya damlaya göl olur.
Ablamın İlk çocuğunun kıyafetleriyle sülaledeki 5 çocuk büyüdü ikinci çocuğuna geri geldi hepsi üzerine eklene eklene.
Merabalar hanımlar Rabbim dert vermesin benimki ufak bir mesele hamilelik döneminde biraz kafamı kurcalayınca sizlerden fikir almak istedim..
5 buçuk aylık hamileyim ve Allahım kısmet ederse kız bebegim olacak. Ilk çocuğum. Yan binada kaynanamlar ve eltimler oturuyor eltimin bir erkek çocuğu var 4 yaşında. Bircok kıyafetleri duruyor ikinci bir çocuk olursa kullanılır diye. Bebek arabasıydı besigiydi onlar da duruyor. Kaynanam biraz tutumlu bir kadındır. Bu kalan kıyafetleri sen kullan diyor cok şey almazsın 1 2 sey aldın mi yeter sana diyor. E benm de ilk bebeğim insan hevesli oluyor. Kırılır diye birsey demek de istemiyorum ama alıp sonradan giydirmezsem de ayıp olur. Siz olsanız kullanır miydiniz bebek arabasını kıyafetlerini vs.tepkiniz ne olurdu. Nasıl bir tutum sergilemeliyim fikir verebilirseniz memnun olurum teşekkürler.
Kullanırdım, kullanıyorum. Keşke saha çok kıyafet veren olsa da masraf etmesem. Çocuk kıyafetleri hem pahalı. Hem de hemen küçülüyor. Bi kaç parça bişey alsam yeter. Onları saklarsın hatıra diye. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ÖperimMerabalar hanımlar Rabbim dert vermesin benimki ufak bir mesele hamilelik döneminde biraz kafamı kurcalayınca sizlerden fikir almak istedim..
5 buçuk aylık hamileyim ve Allahım kısmet ederse kız bebegim olacak. Ilk çocuğum. Yan binada kaynanamlar ve eltimler oturuyor eltimin bir erkek çocuğu var 4 yaşında. Bircok kıyafetleri duruyor ikinci bir çocuk olursa kullanılır diye. Bebek arabasıydı besigiydi onlar da duruyor. Kaynanam biraz tutumlu bir kadındır. Bu kalan kıyafetleri sen kullan diyor cok şey almazsın 1 2 sey aldın mi yeter sana diyor. E benm de ilk bebeğim insan hevesli oluyor. Kırılır diye birsey demek de istemiyorum ama alıp sonradan giydirmezsem de ayıp olur. Siz olsanız kullanır miydiniz bebek arabasını kıyafetlerini vs.tepkiniz ne olurdu. Nasıl bir tutum sergilemeliyim fikir verebilirseniz memnun olurum teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?