- 24 Şubat 2018
- 34
- 47
- 8
- 37
- Konu Sahibi Hayvanseverdost
-
benimde ilk bebeğim ve arkadaşımın bebeğinin kıyafetlerini alacağım zıbını falan olsun kıyafet, beşik, anne kucağı falan zaten onları 6 ay falan giyer bende alacağım tabiki kıyafet ama çocuklar çabuk büyüyor. yenisini alsam daha giymeden büyüyecek. evde olduğu zaman arkadaşımın verdiklerini giydiririm dışarı çıkacağı zaman kendi aldıklarımı giydiririm zaten kusuyorlar. çok kıyafet lazım olacak. benim eşim karşı benim çocuğuma kıyafet almaya param mı yok sanki dedi ama ikna ettim. benimde eşim çok hevesli. biz dışarıda giyeceklerini alırız dedim. arkdaşın verdiklerini evde yemek falan vedirirken giydiririm dedim leke olacakları zaman anca öyle kabul etti. zaten arkadaşımda meyve falan vereceğin zaman giydir dedi çabuk leke oluyormuş çıkmıyormuşta. o da lekeli olanları değil dışarda giydirdiklerini vercek bana. beşik zaten ufak oluyor 6 ay anca yatar sonra sığmaz. biz yatak alırız direk dedim eşime hani bebek yatağı gibi oluyorda üstü çıkarınca tek kişilik yatak oluyor ya onlardan.kullan bence yemek falan yedirirken.Merabalar hanımlar Rabbim dert vermesin benimki ufak bir mesele hamilelik döneminde biraz kafamı kurcalayınca sizlerden fikir almak istedim..
5 buçuk aylık hamileyim ve Allahım kısmet ederse kız bebegim olacak. Ilk çocuğum. Yan binada kaynanamlar ve eltimler oturuyor eltimin bir erkek çocuğu var 4 yaşında. Bircok kıyafetleri duruyor ikinci bir çocuk olursa kullanılır diye. Bebek arabasıydı besigiydi onlar da duruyor. Kaynanam biraz tutumlu bir kadındır. Bu kalan kıyafetleri sen kullan diyor cok şey almazsın 1 2 sey aldın mi yeter sana diyor. E benm de ilk bebeğim insan hevesli oluyor. Kırılır diye birsey demek de istemiyorum ama alıp sonradan giydirmezsem de ayıp olur. Siz olsanız kullanır miydiniz bebek arabasını kıyafetlerini vs.tepkiniz ne olurdu. Nasıl bir tutum sergilemeliyim fikir verebilirseniz memnun olurum teşekkürler.
benim kuzenimin oglumdan bir yas buyuk oglu vardi.ilk 6 ay filan onun gonderdigi kiyafetleri kullandik.ama zaten illa ki hediye de geliyor siz kendiniz de alirsiniz.eltinizden gelecekleri gundelik giydirebilirsiniz.bol bol cis kaka cikacak.kendi aldiklarinizi daha ozenli kullanirsiniz.Merabalar hanımlar Rabbim dert vermesin benimki ufak bir mesele hamilelik döneminde biraz kafamı kurcalayınca sizlerden fikir almak istedim..
5 buçuk aylık hamileyim ve Allahım kısmet ederse kız bebegim olacak. Ilk çocuğum. Yan binada kaynanamlar ve eltimler oturuyor eltimin bir erkek çocuğu var 4 yaşında. Bircok kıyafetleri duruyor ikinci bir çocuk olursa kullanılır diye. Bebek arabasıydı besigiydi onlar da duruyor. Kaynanam biraz tutumlu bir kadındır. Bu kalan kıyafetleri sen kullan diyor cok şey almazsın 1 2 sey aldın mi yeter sana diyor. E benm de ilk bebeğim insan hevesli oluyor. Kırılır diye birsey demek de istemiyorum ama alıp sonradan giydirmezsem de ayıp olur. Siz olsanız kullanır miydiniz bebek arabasını kıyafetlerini vs.tepkiniz ne olurdu. Nasıl bir tutum sergilemeliyim fikir verebilirseniz memnun olurum teşekkürler.
ben kullanırdım ilk çocuktada son çocuktada okadar ihtiyacın oluyorki zaten zıbındı çıtçıtlıydı arayıp duruyorsun.Ki zaten bir dunya para.Ama dersenki ilk an doğdugu anda giyilecek olanı soruyorsan onu zevkime göre alıp giydirip digerlerinide değerlendirirdim.Yok ben istemem dersenizde anne çok sağol iyi düşünmüşsün bu güzel düşüncen için teşekkür ederim ama ilk bebeğim ve herşeyi yeni olsun ve ben seçeyim diyebilirsiniz.Merabalar hanımlar Rabbim dert vermesin benimki ufak bir mesele hamilelik döneminde biraz kafamı kurcalayınca sizlerden fikir almak istedim..
O hasta bezi ilk gün kullanılıyor, yeni alsanız da bir paket bitmeyecek kalacak.Hayir kullanmazdim. Herkes bana yeni şeyler alma planini yaparken benim eltimde bana ped ( hasta bezi) alma bende var onu sana veririm demişti çok zoruma gitmişti. Bir hasta bezi ne kadar ki. Siz de kullanmayin. Belki eltinizin haberi yok belki hoşlanmayacak o da bu durumdan. Ben olsam guzel bir dille anne onlar eltimin zevki ben kendi zevkimle giydirmek almak istiyorum dersin
Merabalar hanımlar Rabbim dert vermesin benimki ufak bir mesele hamilelik döneminde biraz kafamı kurcalayınca sizlerden fikir almak istedim..
Ben de ayni fikirdeyim. Heves dogru diyorsun anliyorum konu sahibi ama inan bu bebek esyalari dongu olmali zaten. Cok kullanilmiyor hic bir sey ama hepsi cok para. Sen yine istediklerini al ama kullanabileceklerini de eltinden al bence.Kullanırdım niye kullanmayayım. Bebek dediğin aynı kıyafeti 3-5 kez anca giyiniyor, eskimiyor hiç bir şey. O kıyafetlere eşyalara harcayacağım parayla çocuğum adına yatırım yaparım. Damlaya damlaya göl olur.
Ablamın İlk çocuğunun kıyafetleriyle sülaledeki 5 çocuk büyüdü ikinci çocuğuna geri geldi hepsi üzerine eklene eklene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?