- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.018
- 723
- Konu Sahibi Hayvanseverdost
-
Renklere cinsiyet yuklemek dogru değilde kız cocugunada mavi ve ustunde araba vs olan bir kıyafeti ben giydirmek istemezdim. Banyo kovasıyla kıyafette aynı şey değil. Bu benim yorumum ve benim fikrim.
Maddi durumunuz yerindeyse bebeğinize herşeyi yeni alın...ilk bebeğinizin eskilerin diğer bebeklerinize giydirirsiniz...Kv nize de " eltim ikinci bebeğine giydirir, ben bebeğime yeni alacağım" diyin ....Merabalar hanımlar Rabbim dert vermesin benimki ufak bir mesele hamilelik döneminde biraz kafamı kurcalayınca sizlerden fikir almak istedim..
5 buçuk aylık hamileyim ve Allahım kısmet ederse kız bebegim olacak. Ilk çocuğum. Yan binada kaynanamlar ve eltimler oturuyor eltimin bir erkek çocuğu var 4 yaşında. Bircok kıyafetleri duruyor ikinci bir çocuk olursa kullanılır diye. Bebek arabasıydı besigiydi onlar da duruyor. Kaynanam biraz tutumlu bir kadındır. Bu kalan kıyafetleri sen kullan diyor cok şey almazsın 1 2 sey aldın mi yeter sana diyor. E benm de ilk bebeğim insan hevesli oluyor. Kırılır diye birsey demek de istemiyorum ama alıp sonradan giydirmezsem de ayıp olur. Siz olsanız kullanır miydiniz bebek arabasını kıyafetlerini vs.tepkiniz ne olurdu. Nasıl bir tutum sergilemeliyim fikir verebilirseniz memnun olurum teşekkürler.
Esas beşik, oyuncak, bebek arabası oto koltuğu varsa kullanın. Bunlar çok para tutuyor. Versinler onlar da... Benim bebeğim 1.5 yaşında beşik puset gibi şeyleri verdim kullanıp geri verecekler. Kıyafetleri de fotoğraf çekmek ya da dışarı çıkmak için kullanılanları özendiklerinizi alın. Ev içindeki kıyafetler zaten iki giymede lekelenebiliyor yeni olsa da. Kıyafetlerin içinden seçin siz de...Merabalar hanımlar Rabbim dert vermesin benimki ufak bir mesele hamilelik döneminde biraz kafamı kurcalayınca sizlerden fikir almak istedim..
5 buçuk aylık hamileyim ve Allahım kısmet ederse kız bebegim olacak. Ilk çocuğum. Yan binada kaynanamlar ve eltimler oturuyor eltimin bir erkek çocuğu var 4 yaşında. Bircok kıyafetleri duruyor ikinci bir çocuk olursa kullanılır diye. Bebek arabasıydı besigiydi onlar da duruyor. Kaynanam biraz tutumlu bir kadındır. Bu kalan kıyafetleri sen kullan diyor cok şey almazsın 1 2 sey aldın mi yeter sana diyor. E benm de ilk bebeğim insan hevesli oluyor. Kırılır diye birsey demek de istemiyorum ama alıp sonradan giydirmezsem de ayıp olur. Siz olsanız kullanır miydiniz bebek arabasını kıyafetlerini vs.tepkiniz ne olurdu. Nasıl bir tutum sergilemeliyim fikir verebilirseniz memnun olurum teşekkürler.
Mavi giydirmek isteyen giydirsin ben istemezdim BEN! Allah’ım yaEh herkes kendi fikrini yazıyor zaten. Size yorum yazana sinir yapmaya gerek yok. Ama demek istediğim dünya değişiyor. Artık ayak mı uydursak ne?
Bir kız çocuğu mavi de giyebilir arabayla da oynayabilir..
He bu arada -de ayrı :)
İmkanım yoksa olabilir ama imkanım varsa istemezdim.Merabalar hanımlar Rabbim dert vermesin benimki ufak bir mesele hamilelik döneminde biraz kafamı kurcalayınca sizlerden fikir almak istedim..
Ayyyy ne güzel maşallah keltos muyduSelam arkadaşlar bu durum benimde başıma gelmişti ama benim eltimin kızları vardıilk başlarda ben yeni almak istiyordum ilk çocuk yeni kıyafet yeni beşik ama arkadaşım bebekler o kadar hızlı büyüyor ki o kadar kusuyor ki kıyafet bir yere kadar yetiştiremiyorum artık giyicek kıyafeti kalmıyordu sonra eltimin verdiklerini evde kullandım benim aldıklarımı dışarı çıkarken giydiriyordum beşikte verelim dediler ben kendi istediğim model var onu almak istiyorum diyince saygı gösterdiler kızım 4 yaşında hala eltimin kızlarının kıyafetlerini giyor hatta bunuda demek isterim ben kızıma hep mavi giydirdim bu benim tercihimdi saçıda yoktu erkek mi diye soranlar bile olmuştu
Aynen canım 1 yaşına kadarda çıkmadı saçıAyyyy ne güzel maşallah keltos muydukeltos bebekleri cok severim ama herkes ay masallah saçları var der ya bebeklere neden oyle bir algı varki bebek zaten kel olur büyür saçı olur bence :)
Maşallah harikaAynen canım 1 yaşına kadarda çıkmadı saçıbende kel bebekleri severdim 1yaşına kadar çıkmayınca saçları eşimle karar verdik saçlarını kesmiyoruz şimdi beline kadar maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?