Senin tahsilini evini kıskandılar. Sana nispet olsun diye fotoğraf attılar öyle mi? Dur bi dk gülücemMerhabalar. İlk defa yazıyorum buraya. Yazacagimi da sanmamistim bu zmsnza kadar.
Konu eşimin ailesi ve onlarla, hiç bir ferdiyle ölene kadar görüşmek istemiyorum artık. 5 yıllık evliyiz ve çok mutluyuz. Eşim yanımda durur her konuda. Ama katlanamiyorum ailesine. Hiçbir zaman destek olmadılar, ailem başka sehirde ve iyi günümüzde kötü günümüzde bu güne kadar yanımızda olmadilar. Ben de bundan sonra da olmasınlar diyorum. Onlara ceza vermek istiyorum aklımca.
Aslinda temel sebebi söylersem daha iyi anlaşılır sıkıntim. Bundan 3 yıl önce yeni gelin aldılar. Elbette başladı tahsilimi hayatimi evimi çocuğumu kiskanmalar. Aynı zamanda bebeklerimiz oldu ve bı başıma kalakaldım ben aylarca arayıp sormadiklari oldu kayınvalide görümce vs. Gönül koydum ve artık onlarin gelmek istediği noktada ben iletişim kurmak istenedmi. Bir gün catkapi geldiler ve neden böyle yalnız bırakıldığımi sordum. Kayinvalide de dojuldu, saf biri herşeyi anlattı. Meğersem eltim kıskanıyormus diye gelmiyorlarmis arayıp sormuyorlarmis. Bana diyor ki sen biliyor musun bize geliyordun ben torunumu sevemiyordum opemiyordum onun yüzünden. İşte bu soylemler bitirdi herşeyi. Ve o gün tartıştık ve bir daha hiçbir şekilde eski iliskimiz olmayacak dedim ve olmadi. Özel günler dışında yalnızlıktan ölsem de gitmedim. Ama elti kayinvakika görümce inadına siki fiki oldular hergun birlikteler, nispet için fotolar koymalar fln. Tartismayi takip eden bayram esimin bayramini kutlamaya bile hiçbir kardeşi gelmedi. Resmen bir taraf sectiler yani.
Şimdi de artık yalnız kaldım iyice kızım büyüdü bı ses bi nefes istiyor ama konu komşu akraba gibi olmuyor tabi. Bundan sonra da olmasınlar diyorum ve asla yüzlerini gormeyecegim bir daha ve eşimin de onlarla fazlasıyla seviyeli olmasını istiyorum. Ve bu durum çok ağır biliyorum ama beni uzmediler sadece evlatlarini da uzduler. O yüzden boşanma seçeneği sundum eşime benim bu dusuncelerime uymak zorunda değilsin, onlardan birine birşey olursa ileride bana kızarsın onlardan kopardigim icin diye. Ama istemiyor bana sen lazımsın diyo. Benim ona ne kadar düşkün oldugumu biliyor ve kararima saygı duydugunu söyledi dün akşam.
Vicdanım, eşimin adına hiç rahat değil. Siz olsanız ne yapardiniz?
Neden guluyorsunuz anlamadimSenin tahsilini evini kıskandılar. Sana nispet olsun diye fotoğraf attılar öyle mi? Dur bi dk gülücem
Hahhahhah yemek mi,kv hamile olmasın:)Benim kv eltim filan olmamasına rağmen arayıp sormaz hiç . Akşamları oğlu ile konuşurlar laf araştırır öyle .Geçen kv diyor ki oğlum baban gelinim ne yemek yapmış diye soruyor diyo . Ki hoparlör açık duyuyoruz adam hiç öyle birşey demiyor mesela . Yapacak birşey yok boşver
O benim hamile olmamı istiyor yedi bitirdi beni . Kp üstü kapalı kv den şikayetçi kadın menepoza giriyor adamı yatakta istemiyor kp de eşime gizli gizli şikayet ediyorHahhahhah yemek mi,kv hamile olmasın:)
Ayy kp bakO benim hamile olmamı istiyor yedi bitirdi beni . Kp üstü kapalı kv den şikayetçi kadın menepoza giriyor adamı yatakta istemiyor kp de eşime gizli gizli şikayet ediyorkeşke hamile olsa allahımmm ne şahane olur dünyada benden mutlusu olmaz
Ay keşke olsa düşüncesi bile heyecan verdi bana bakkkAyy kp bakOndan da mutlusu olmaz gibi
Yaşı kaç,ceylinin annesi hamileymiş,46 yaşındaAy keşke olsa düşüncesi bile heyecan verdi bana bakkkne dalga geçerim ama ya . Görümcem tüp bebek yaptırdı bir de oğlu var kv ben bakamam herkes kendi doğurduğu çocuğa baksın dedi. Kv doğursa bizde ona öyle deriz herkes doğurduğu çocuğa baksın
Ben de ayılamadım da ondan anlamadım sandım,ağaç kovuğunda çocuklar yetiştirilse hibrit olarak,eş ailesini asssslaa istemeyenler kovuklara gelin olsavelev ki elti kötü. kv dert yanmış ne ölüme ne dirimeye getirmenin manasını çözemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?