- 14 Ağustos 2016
- 4.557
- 21.554
- 238
acımasız yorumlar başladı bile..
klasik kk
acımasız yorumlar başladı bile..
klasik kk
gerçekten bu yüzden boşanalım mı dediniz?
Aslında boşanmak falan istemiyor, eşinin de görüşmesini istemediği için güya vicdan yapıyor benim yüzünden diye. Ileride eşi bu durumdan şikayet ettiğinde ben sana ayrılalım demiştim diyerek vicdan rahatlatacak. Işte bunlar hep taktik...
Hem bosanmayi teklif/tehdit et, sonra "yok kendi mesafe koydu" diye kendini ikna etmeye çalış. Gerçi böyle bir saçmalığa boyun eğen adama asıl ne demeli. Ama benim bildiğim: kendi ailesini kadın uğruna kenara atan adam, gün gelir başka bir kadın için o kadını yana atar. Büyük beklentiye girmemek lazım.
Aslında boşanmak falan istemiyor, eşinin de görüşmesini istemediği için güya vicdan yapıyor benim yüzünden diye. Ileride eşi bu durumdan şikayet ettiğinde ben sana ayrılalım demiştim diyerek vicdan rahatlatacak. Işte bunlar hep taktik...
adam blöfü görse de e peki tamam boşanalım dese adam suçlu olacak.
Buyurun siz yapıcı yorum yapın o zaman :)acımasız yorumlar başladı bile..
klasik kk
ben yorumumu yaptım zaten geriye dönüp bakarsanız görürsünüz.Buyurun siz yapıcı yorum yapın o zaman :)
Sanırım bunu yapmakta zorlandığınız, mantıklı bir gerekçe bulamayacağınız için, ben yine se tarafımı belli edeyim dediniz...
Kimse kimsenin ailesi ile münasebetine mudahele edemez. Kadın veya erkek bu meselede fark Yok.
O zaman erkek aynı şeyi yapsın...
kadının ailesinden torunlarına bakmasını, erzak getirmesini, arada evlerini temizlemesini beklesin. Olmayınca küssün.
Bayramda ayağına gelmediler diye karısına da görüşmesine izin vermesin.
O zaman kıyametler kopar ama değil mi?
herkesin öncelikleri farklıdır. anlayabilyorum sizi.
ama eşiniz ailesi ile seviyeli olmak isterse ztn kendisi gelir size öyle olucam der.
Benim eşim öyle mesela . ben kaç defa barıstırdım ailesi ile.
Ama ailesi hiç bir insanın kabul etmeyecegi şekilde insanlıktan cıkmış birileri.
O yüzden eşim kendisi seviye koydu.
ben yorumumu yaptım zaten geriye dönüp bakarsanız görürsünüz.
herkesin hayat kalıpları kendinedir. belirli bi kalıp yoktur. Böyle müdahale edemez sunu yapamaz diye bi dünya yok.
her evlilikte farklıdır kendi içinde. siz de öyledir baskasında öyle degildir. Bu kadar basit.
haddine degildir falan tarzında konuşmalrı kast ettim . acımasızca diye. kelime itibariyle 'haddi degil ' > acımasızca bi yorum .
ben yorumumu yaptım zaten geriye dönüp bakarsanız görürsünüz.
herkesin hayat kalıpları kendinedir. belirli bi kalıp yoktur. Böyle müdahale edemez sunu yapamaz diye bi dünya yok.
her evlilikte farklıdır kendi içinde. siz de öyledir baskasında öyle degildir. Bu kadar basit.
haddine degildir falan tarzında konuşmalrı kast ettim . acımasızca diye. kelime itibariyle 'haddi degil ' > acımasızca bi yorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?