siz olsanız napardınız ?

Mesaj atmayı sevmeyebilir ,ama işi yoğunsa , aramak yerine. Çok yoğunum,seni özledim,biraz dinlenecem gibi kısa mesajlar atabilir Bir şekilde varlığını hissettirir.....

Rahat yaşamak,insanlarla özellikle sevgilinle arama mesafe koymak değildir.İşine karıştırmaz, istediği yere gider gelir ,istediği kişiyle sevgili olur , istediği yerde yatar, istediği işte çalışır rahatlık budur.2 gün sevgiliye mesaj dahi atmamak demek :çok önemli değil yaaaa olursa olur olmazsa başkası olur düşüncesidir.....

Hayatında başkası var, siz yedektesiniz. Ama kendinizi çok ikna ettiğiniz için söylenenleri dinlemeyecek gibisiniz. Söylediğiniz şeylerin tek yaşamakla hiç alakası yok. Aksine tek olması daha çok müsait olması demek. Polisler eline telefon almıyor mu? Eğer ailesini tanımıyorsanız bu adam evlidir

sizi bir sevgi şüpheye düşürüyorsa ortada sevgi yoktur valla canı isteyen fizanda da olsa aramadan durmuyor herkes yoğun çalışıyor ne yani işine gelse yazar

Hiç umursama yazma bırak o merak etsin seni, yazsın. Ayrılık konuşmasına bile gerek yok kaldırma o dötü. Yazdıkça yaz bi süre sonra durumdan rahatsız olup üstüne düşer bu kız ne yapıyor diye

Yoğun çalışmak bir bahane değil. Ben olsam ayrılırım.
Seven erkek her türlü vaktini ayırır.
Biz eşimle nişanlı iken çok yoğun çalışıyordu. Gece 11 'de eve geliyordu. Beni hergun arıyordu. 1 saat konuşup kapatıyordu. Gün içerisinde hiç mesaj atmazdı. Mesaj önemli değil. Sağlıklı bir iletişim aracı da değil. Önemli olan arayıp sormak.

Hiç umursama yazma bırak o merak etsin seni, yazsın. Ayrılık konuşmasına bile gerek yok kaldırma o dötü. Yazdıkça yaz bi süre sonra durumdan rahatsız olup üstüne düşer bu kız ne yapıyor diye
Bu dediğiniz ise yarıyor daha önce yapmıştım şimdi sabah yapacağımı yaptım daha fazla zaten bir şey yapmayacağım

Yani haklısınız ama bu kişiden kişiye degisiyordur.

Görüşme sıklığınız neydi biz sürekli görüşemiyoruz bu da etkiliyor.

Ailesini tanıyorum tanıştım.evli değil.

Mesaj atmayı sevmeyebilir ,ama işi yoğunsa , aramak yerine. Çok yoğunum,seni özledim,biraz dinlenecem gibi kısa mesajlar atabilir Bir şekilde varlığını hissettirir.....
Bazen yapıyor bunu ama çok nadir de olsa böyle olduğu oluyor bazen hayatım ben bugün müsait olamicam akşam yazarım da diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…