Siz olsanız ne dersiniz?

çocuğa doğması gerektiğini hatırlatmak için aşırı bilimsel içeri seslenme taktiğimi denediniz mi?
Bugün resmen kavga ettik en son helâdan çıkarken silmiyom kukumu artık nişan falan gelmesin die bağırıyordum..
Muhtemelen bebemin tepkisi şu olmuştur.
"Karı kafayı kırdı en sonunda"

Bugün resmen kavga ettik en son helâdan çıkarken silmiyom kukumu artık nişan falan gelmesin die bağırıyordum..
Muhtemelen bebemin tepkisi şu olmuştur.
"Karı kafayı kırdı en sonunda"
şimdi annesi çocuk ergenlik çağına kadar geldi malum, bu tarz dikleşmeler olur sen alttan al bak sana şunu yazarken binadan biri iniyo mu çıkıyo mu napıyosa 3 kere hapşırdı peşpeşe tüylerim diken diken oldu pislik dedim kendi kendime....

Nasipse düğününde cikartmayi düşünüyorum geline lazım olur diye tabi hayırlısı yinede

Önceki yazdığınız herşeyi okudum en büyük probleminiz kendinizi sevmiyor oluşunuz. Bu adam eşiniz mi nişanlınız mi nisanlinizsa atın bu nişanı korkmayın kendinizede eziyet etmeyin sürekli dalga geçen aşağılayan bir adam olmasın sizin hayatınızda zaten .eşiniz ise yine atın derdim ama atmazsınız önce net olun sanane ulan benim ailemden diyerek ise başlayabilirsiniz. Belliki eşiniz bi halt olamamış evlenmeyi bir is becermek sanmış ama değil ancak net bir tavır ile ağzını kaparsınız bence kenara geçip ağlamak niye yani ne gerek var

Sanırım szde abilerinizin evlenmesini istiyor ama durmları olmadığı için gücünüze gidşyo ve ağlıyorsnuz ama eşiniz bir daha bunu söylerse bizi ilgilendirmez herkesin kendi hayatı kendi tercihi sen neden bu kadar taktın anlamdım açıkcası de ve sus o da anlar ve cevabını da almış olur

Öncelikle eşinize bunun dalga geçilecek bir şey olmadığını kendisine dalga geçecek başka bir konu bulması gerektiğini söyleyin. Zaten durumu olmadığından evlenemeyen insanlar için gülerek neden evlenmiyorlar diyen bir amip bunu ciddiye almayacaktır bu sefer siz de daha kaba olup ağlamak yerine sanane? Hayır sana mı düştü tasası? Sen mi yapacaksın düğünlerini ne bu merak? Ayrıca komik olan nedir? Neye gülüyorsun söyle beraber gülelim demelisiniz. Sonrasında olmayan beynine kan sıçrar da bir daha her şeye gülünmeyeceğini anlar umarım! Siz de ne ağlıyorsunuz canım? A-aaaa bu kadar ezik olmayın ağlanacak ne var? Üzülürsünüz tamam da yani ağlamak nedir? Ayrıca kendisinin durumu iyi ama ben eve bile harcasam hesap soruyor diyorsunuz pardon da neyin hesabını soruyor? O sizinle evlendiyse size bakmakla mükellef değil mi? Allah diyor bunu erkeklere. Çalışacaksınız, çalıştıklarınızdan kendi ihtiyaçları için bir miktar hanımınıza verecek ve hesabını sormayacaksınız diye söylüyor. Ama siz bir amip ile evli olduğunuz için o bunu da idrak edemez kaldı ki siz de ağlayarak anlatamazsınız zaten. Bence biraz daha dik durun, her şeye ağlamayın, böyle bir kocaya da boyun eğmeyin benden demesi.

ona neymiş? ayrıca bunun maddi durumla ne alakası var? valla 300 binlik düğün yapanda evleniyor belediyede nikah kıyanda. bir daha böyle bir söylemde bulunursa benden yana çok memnunsun illa huzursuzluk çıkarmak için ailemi ağzına alıyorsun de. allah allah ya evlendik diye ailemize söylenenlere göz yumup kulak mı tıkıycaz?

Ben olmasaydım sende evlenemezdin desenize.

Böyle durumlarda hazır cevap olmak hayat kurtarır. Bununla başedilmez deyip hiç bulaşmaz. İkimizde rahat edersiniz

Buna niye ağliyorsunuz? Bunun nesini eleştiriyor? Kismetin çıkar seversin evlenirsin.

Bir enistelik yap da evlendir de sende.Neden zorunuza gittiğini belli ediyosunuz ki?Dalga geç üstüne gelemesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…