nişanlımın ailesiyle birçok problemimiz oldu düğün de sorun olmaması için ikimizde bazı şeylere katlanmaya karar verdik ailesi düğün parasını onlar vereceği için herşeyi yaptırmaya çalışan insanlar nişanlımda bunun bilincinde bu sorunlar yaşanırken görümcem bana oturduğumuz yeri küçümser gibi buralar çok varoş şeklinde hakaret etti ki öyle bir durum yok öyle bir durum olsa bile kimseyi küçümsemek onun haddi değil. neyse daha sonra beni telefondan engellemeye başladı sosyal medyadaki yerlerden sildi ve bu aralar doğum günü allah var ben aramayı ya da mesaj atmayı düşünmüyordum ama kaynanam temiz sayfa açmamı gerektiğini aramam gerektiğini söyledi kızına bir özür dilemesi gerektiğini bile hatrlatmadan bana kalkıp böyle demesi beni rahatsız etti siz olsanız arar mıydınız ya da mesaj atar mıydınız
Ortada hiçbir tartışma olmadan siz niye adım atacakmışsınız,suçunuz neymiş sormadınız mı kayınvalidenize?
Ben sizin yerinizde olsam kv' ye ben sizin kızınız gibi elit kesim değilim varoşum bu yüzden doğum gününü kutlamayı beceremem derdim!!!
anlayana.........
kendi kızının terbiyesizliğine baksın önce. Beyaz sayfaları kirleten karşı taraf ise silgisini tüketen neden siz olasınız
Ne ara ne mesaj at.
daha bir çok olay yaşadım bunun üzerine aramak veya mesaj atmak inanın içimden gelmiyor ama eğer arayp mesaj atmazsamda düğün konusunda çok problem çıkaracaklar maddi manevi herşeyi nişanlıma yıkacaklar ne yapmalıyım nolur akıl verin
Ailesi yardım etmesin ne kaybınız olur ?
Daha çok kazancınız olur sizin başınıza kakmazlar onu biz aldık şunu biz yaptık vs.
Ya da her beğendiğine laf ederler. Gönlüne göre yapamazsın.
Benim eşimde herşeyini kendisi yaptı ailesinin durumu yoktu o ayrı ama .En azından biz yaptık kime ne diyebiliyoruz.ya da karşı taraf ağzını açamıyor.
Kafa rahat.
hiç üzülme duruşunu da bozma ama kendini de ezdirme
haklısın canım biz zaten ev filan kurmayacağız yurtdışına gideceğiz sadece yapacakalrı düğün eğer yapmazlarsa altından kalkamayız onun için bunlar inan senin dedğin o kadar mantıklı geliyor ki ama sonrasında yaşatacaklarından korkuyorum
ben de bu düğün olaylarında destek bekleme kısmını hiç bir zaman anlamıyorum. sanırım kafam basmıyor bu tür şeyleri.
herkes evlenecek olgunluğa geliyorsunuz, birinin desteğini almadan evlenme gibi bir B planı yapamıyor musunuz?
bana çok tuhaf geliyor bu durum. koca koca insanların evinin eşyasını al, içeri koy kapıyı kapat..
ha anne babanın içinden gelir yardım eder bu başka bir şey ama etmiyorsa da suçlu durumunda olamaz.
Keşke düğün yerine nikah yapsanız, bu dırdırları dinlememiş olursunuz..
Görümceni de arama... çok yeni sayfa istiyorlarsa kendileri açsın o sayfayı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?