canım düğün ikimizinde istediği bir hayaldi nişanlımda çok istedi bende aileler yanımızda olsun istedik benim ailemi hiçe saymalarına rağmen nişanlım için ses çıkarmadılar inan aramak hiç mantıklı gelmiyor ama kayınpederin kızı çok kıymetli ve aramazsam acısını çıkarcaklar eminim
nişanlımın ailesiyle birçok problemimiz oldu düğün de sorun olmaması için ikimizde bazı şeylere katlanmaya karar verdik ailesi düğün parasını onlar vereceği için herşeyi yaptırmaya çalışan insanlar nişanlımda bunun bilincinde bu sorunlar yaşanırken görümcem bana oturduğumuz yeri küçümser gibi buralar çok varoş şeklinde hakaret etti ki öyle bir durum yok öyle bir durum olsa bile kimseyi küçümsemek onun haddi değil. neyse daha sonra beni telefondan engellemeye başladı sosyal medyadaki yerlerden sildi ve bu aralar doğum günü allah var ben aramayı ya da mesaj atmayı düşünmüyordum ama kaynanam temiz sayfa açmamı gerektiğini aramam gerektiğini söyledi kızına bir özür dilemesi gerektiğini bile hatrlatmadan bana kalkıp böyle demesi beni rahatsız etti siz olsanız arar mıydınız ya da mesaj atar mıydınız
nişanlımın ailesiyle birçok problemimiz oldu düğün de sorun olmaması için ikimizde bazı şeylere katlanmaya karar verdik ailesi düğün parasını onlar vereceği için herşeyi yaptırmaya çalışan insanlar nişanlımda bunun bilincinde bu sorunlar yaşanırken görümcem bana oturduğumuz yeri küçümser gibi buralar çok varoş şeklinde hakaret etti ki öyle bir durum yok öyle bir durum olsa bile kimseyi küçümsemek onun haddi değil. neyse daha sonra beni telefondan engellemeye başladı sosyal medyadaki yerlerden sildi ve bu aralar doğum günü allah var ben aramayı ya da mesaj atmayı düşünmüyordum ama kaynanam temiz sayfa açmamı gerektiğini aramam gerektiğini söyledi kızına bir özür dilemesi gerektiğini bile hatrlatmadan bana kalkıp böyle demesi beni rahatsız etti siz olsanız arar mıydınız ya da mesaj atar mıydınız
sorunumuz bana bu varoş kelimesini kullanması nişanlım gidip ona neden böyle dediğini sorması ve tartşmaları onun üzerine kendisinin tribe girip engellemesi ve bu insan 30 yaşında biri. nişanlımın ailesi çok problemli insanlar düğünü kendimiz yapıcaz parayı biz vericez diye ne ailemi arayıp bilgi verirler ne de benim fikrimi sorarlar onlar yapacakları için ne istersem onu yapmamı istiyorlar. evlerine gittiğimde hep soğuklar psikolojik sebeplerden dolayı bir süre kimseyle görüşemedim kaynanam onu aramamı problem yaptı beni aramayana düğün yapmam dedi kayınpederm acillik oldum onlara geri dönüş yapılmadı diye görüşmek için sorun çıkardılar daha bir çok olay yaşadım bunun üzerine aramak veya mesaj atmak inanın içimden gelmiyor ama eğer arayp mesaj atmazsamda düğün konusunda çok problem çıkaracaklar maddi manevi herşeyi nişanlıma yıkacaklar ne yapmalıyım nolur akıl verin
canım düğün ikimizinde istediği bir hayaldi nişanlımda çok istedi bende aileler yanımızda olsun istedik benim ailemi hiçe saymalarına rağmen nişanlım için ses çıkarmadılar inan aramak hiç mantıklı gelmiyor ama kayınpederin kızı çok kıymetli ve aramazsam acısını çıkarcaklar eminim
ben olsam hiiiç umursamam.
görümce kim ya Allah aşkına, ne doğum günüymüş.
iyi oldu, kocamın kardeşi diye yere düşen burnunu da alıp ben mi takayım yerine.
kimse kusura bakmasın,
önce kendi kızlarına söz geçirsinler, sonra bana akıl versinler.
derim yerinizde olsam:)
ayrıca düğünü size değil oğullarına yapıyorlar, kendilerine yapıyorlar.
ve bu onların görevi,
lütuf gibi davranmaları da ayrı görgüsüzlük.
Aramam.
Da sen tehlikenin farkinda misin? Daha nikah kiyilmamis, erkek tarafi seni nazlayacaklarina, ne seni ne aileni umursuyolar. Ogullari uyariyor mu bilmem ama uyariyorsa, ogullarinin kiymeti de yokmus gozlerinde.. Evlenince cok sey bekleme bu aileden..
canım, nişanlıyken bu tarz sorunlar varsa emin ol evlenince düzelmiyor;aksine kat be kat artabiliyor. üstelik evlendiğinde kafese tıkılmış gibi hissediyorsun kendini ( boşanma arefesinde biri olarak yazıyorum ). bu insanlarla gelecek göremedim ben affet. nezaketten yoksun sonradan görme gibiler (benimkilere benzettim). sana varoştan yola çıkarak kendi yaşadığımı aktarayım: benim ailem deprem görmüş büyük bir şehire 5 dk mesafede bir beldede yaşıyor ( ve ben de orada yaşıyordum ). evler en fazla 3 katlı yani bizim oralarda. ben eşimden dolayı 1000 km uzakta bir şehre geldim,burada evler 8-10 katlı ve evden bakınca enfes bir dağ-şehir manzarası var.bu arada eşimin ailesi de bir başka büyükşehirde yaşıyor. ben buraya ev yerleştirmeye geldiğimde camdan bakıp "çok güzel bir gece manzarası" dedim, kaynanam bana dedi ki " tabii sen şehir görmeyince bu manzarayı beğenirsin ben göre göre bıktım farketmiyorum bile". bu cümlede sorun göremeyebilirsin belki ama tarzı sanki ben varoşta yaşıyorum kendisi megakentin mega sitesinde. sonra bir gün onlara gittiğimde hususi balkondan baktım ve ne göreyim: varoşa bakıyorordan bile aşağılayacak bir durum çıkardı. bundan daha beter bir sürü şey yaşadık... geldiğimiz nokta ise, belki yarın boşanacağız. keşke diyorum nişanlıyken gördüğüm sezdiğim bu durumlarda hemen tavır koysaymışım ayrılsaymışım.
canım benim öncelikle "nasıl başlarsa öyle gider diyeyim" sen mesajı al hiç suçun olmadığı zaman özür dileyip alttan alıp ya da adım atıyor isen suçlu olduğunda ne olacak?
ALEV ALATLI der ki kötülüğe iyilik ile karşılık vermek istemiyorum iyiliğe verecek bir şey kalmıyor o zaman iyiliğe iyilik kötülüğe adalet istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?