Siz olsanız ne yapardınız? Doğru mu yaptım?

Tavrinizi koymanız iyi olmuş .Kaç yaşında insanlarsiniz suruncemede olan şeyler rahatsız ediyor insanı .Zaten evlenmek istese döner dolaşır gelir size .Ama sen bilirsin demeside ayrı bir olay

doğru olanı yapmışsınız, ilk arayan kaybeder derler, aramayın, istiyorsa o arayacaktır

Gecenlerde bir ask doktorundan tavsiye aldım.
Erkeklerin 5-10 yıl biriyle çıkıp sonra ayrılıp ilk bulduğu fırsatta evlenmelerinin tek sebebinin sadece ve sadece o kadınla evlilik düşnmeme sebebiymiş. Yani aslında adam evlilik düşnüyor ama sizinle istemiyor. Yoksa maddiyat vs yalan erkek adam isterse 10 işte çalışır o kadını isterse bunu diyeni bizzat biliyorum.
Zorlamayın değersiz olan siz olursunuz.

Beni anlamasını isterdim. Ailemden bahsedince “ben bunları düşünüyorum merak etme sen “ dedi. Böyle mi düşünülür. Fedakarlık yaptım evet ama boşunaymış. Teşekkür ederim aile çok önemli

Bence de iyi yapmışsınız. Adamın evlenmeye niyeti olsa en azından söz möz bir şey yapar. Evlenme yoluna girince zaten ailelerin tanışması,söz,nişan,düğün derken en az 1 yıl sürüyor.
Evlenmek gibi bir düşüncesi olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Böyle bir düşüncesi olan biri sürekli hayal kurar sizinle, gelecek planı yapardı bence. Hiç üzülmeyin daha çok vakit kaybetmediginiz için sevinin .

Teşekkür ederim. Yok zaten dün ayrıldım. “Hemen rest çektin ,birini mi buldun “ dedi bana üstelik.

Teşekkür ederim sağolun.

Bende 31 yaşındayım . Kuzum eğer 1 sene içinde halen oturtamadigini ve erken karar almayalimlara getirip ... Ki sen haklısın ayak bile yapsan onun hemen SEN BİLİRSİN kere girmesi bu adamın zaten bu konuda çok da ciddi olduğunu göstermiyor zamana birakarak aslında çıkmaza sürüklüyor seni . Gerek yok hiç inan boşuna zamanını çalmasına izin verme 2 sene 3 sene sonra olacağı ne malum

Tavrinizi koymanız iyi olmuş .Kaç yaşında insanlarsiniz suruncemede olan şeyler rahatsız ediyor insanı .Zaten evlenmek istese döner dolaşır gelir size .Ama sen bilirsin demeside ayrı bir olay
Maalesef öyle söyledi. “Hemen rest çektin birini mi buldun “ dedi bana. Sonra sen bilirsin dedi

zor konular bunlar
Emin olamıyor demek ki
32 erkek için çok geç bir yaş değil
Evlilik lafından korkuyor olabilir.

Umudum kalmadı.Ararsa eğer güvenmeli miyim peki ?
Siz bence konu açmasaydınız keşke bizler ne yazarsak yazalım siz barışmaya hazır ve nazır bulunuyorsunuz. Aynı şeyleri yaşamak isterseniz barışın istemiyor netleşsin herşey istiyorsanız da dönmeyin. Bekleyin. çiçeğini alsın gelsin sözünü taksın. Baktınız yapmıyor kaybettiğiniz birşey zaten yok. Seven adam dağları deler.

İçimde huzursuzluk oldu dün gece hiç uyuyamadım belki o bunların hiçbirini yaşamıyor. Üzülmüyor. Ve beni aramadı yazmadı. Bi mont beğenmiştim geçen gün o sırada beni aradı bende “mağazadayım mont alıcam “dedim. Sen al ben parasını sana vericem hediyem olsun demişti . Dün ayrıldık işte en son mesajı “bana iban numaranı at hediyenin parasını atayım bari o sözümü tutayım “ dedi

Evlilik düşünmeyen adamla ben olsam devam etmezdim
Haklısın

Dogru olani yapmissiniz. surekli bahane uretecek ve gecen yillariniza yazik olacak. Bunlar aglar zirlar , sorumluluk almaz, bencil yaratilmis korkaklar bunlar. Kizdim simdi. Lutfen aramayin, merakinizdan olseniz de aramayin.
Evet haklısınız. Aramayı düşünmüyorum çok kızgınım. Uyuyamadım gece boyunca.

Şu tarihte evlenmemiz lazım( 1 yıl sonra ) da yanlış, evlilik hiç konuşmamak da abes. Adamın niyeti ne siz bilirsiniz ancak. Atıyorum kötü giden şeyler vardır ama ilişki 1 yılı geçti evlenmek lazım diye de düşünülmez. İyi gidiyorsa da böyle ayrı evlerde düzensiz ömür de geçmez iki tarafı da rahatsız eder kafelerde ilişki yaşamak. Sevgilinizi rahatsız etmiyorsa beklentileriniz farklı muhakkak. Birbirinizi uzun vadede memnun edemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…