- 26 Mayıs 2020
- 701
- 1.582
- 113
- Konu Sahibi zeynep5989
-
sizi bilemem, ben güvenmezdim, siler geçerdimUmudum kalmadı.Ararsa eğer güvenmeli miyim peki ?
Eninde sonunda evlenmeyi düşünen erkek aradığı kadını bulduysa ertelemez. Sizi yeteri kadar sevmiyor olabilir. Tam kafasına yatmamış bazı şeyler demek ki. Hani hiç evlenmeyi düşünmese anlarım da bir yıldır hiç ilerleme olmamış ilişkide. En azından ailesiyle tanıştırabilirdi yavaştan.Bende niyetinin olmadığını düşündüm
Ben seneye bişeyler yapalım dedim hemen evlenelim demedim bile.1 sene sonrası bile onun için erkenmiş
Bi kere erkekler inan herkesin yanında herşey için ağlayabilir. Bu seni çok seviyor değil. Kızacaksın fakat gerçekler güzeldir. İkincisi sen evlilik istiyor o istemiyorsa ayrılmak en doğrusu. Bence evliliğe zorlama. Belliki o istemiyor. Belkide seninle evlenmek istemiyor. Bir diğeri umarım iyi biri çıkar karşına biliyorsun evlenip ayrılan çok yada ayrılmasada cehennemi yaşayan Sende tek mutluluk ve varmam gereken nokta bu diye düşünürsen.... Aksi durumda sudan çıkmış balığa dönersinArkadaşlar merhaba. Konuyu detaylı bi şekilde yazıyorum görüşlerinizi daha net alabilmek adına. 1 senedir görüştüğüm biri vardı. Kendisi 32 yaşında ben 30 yaşımdayım. Güzel giden bi ilişkimiz vardı. Arada tartışmalar oldu elbette her ilişkide olduğu kadar. Ama genel olarak herşey yolundaydı. Ben ilk zamanlar evlilik konusunu hiç açmadım sıkmak istemedim daha erkek diye hem tanımak adına. Sonrasında yaklaşık 7-8 ay sonra konuyu açtım. O zaman bana “benim aklımda evlilik düşüncesi şuan için yok “dedi bende “kaç yaşında insanlarız belli bi zaman sonra bunları konuşmamız gerekiyor benim niyetim evlilik senin öyle değilse ayrılalım “dedim.(tlfla konuşuyoruz bu arada) sonrasında anlaşamadık tlfu kapattım ben yokum dedim. Sonra 1 saat geçti aradan beni arayıp “seni kaybetmek istemediğim için evliliği seneye düşünüyorum seni seviyorum çünkü sana söz veriyorum “demişti.Aradan aylar geçti. Biz bu süre içinde bikez tartıştık ayrılma noktasına geldik fakat konu başkaydı ama çözdük barıştık. Büyük bi sorun değildi. Hatta o gün tam ayrılacaktık ikimizde ağladık dayanamadık birbirimize sarıldık bırakmadık devam ettik. Onub ilk kez ağladığını gördüm o gün. Beni seviyor bende onu seviyorum.Konu burda başlıyor. Geçen gece uykum kaçtı ve neden hiç evlilikten bahsetmediğini düşündüm gece boyunca. Bi erkek hiç mi geleceğe yönelik planlarından bahsetmez yada ailesiyle tanıştırmak. Bizde yok bunlar. Ben evlilik konusunu açmasam asla açılmıyor. En ufak bi hayal bile etmiyor benle. Dün ona mesaj attım “aşkım biz neden hiç evlilikten konuşmuyoruz. Hani geleceğe yönelik düşüncelerinden bana hiç bahsetmiyosun 1 seneyi geçti belli yaşta insanlarız şuan bunları konuşmamız gerekiyor “dedim. Bana verdiği cevap”ilişkimizi tam olarak rayına oturtamadık kaç kez ayrıldık barıştık ben senden zaman istiyorum “dedi. Ben”hani seneye söz vermiştin evlenicez demiştin” dedim. O ise “ seneye çok yakın bi zaman “ dedi. Şok oldum.Kendimi ifade ettim. Benim ailemi de biliyo az çok her zaman çıkamıyorum dışarıya babama anneme hep bi yalan uydurmak zorunda kalıyorum sırf onu görmek için.bunları bildiği halde neden böyle düşünüyor çok üzgünüm. Neyse kızlar ben dün herşeyi yazdım ona “yolunda giden bi ilişkimiz var aslında “ dedi bana. Ama hem böyle söyleyip hem daha zamanı var demesi kafamı karıştırdı. Ben ona hemen evlenelim demedim ki seneye bişeyler yaparız dese bu kadar üzülmezdim. Ve benle geleceği göremiyorsan bitsin dedim. Çocuk oyuncağın değilim ben senin dedim . Evlilik konusunda gel gitlerin sana bu konuda güvenimi sarstı dedim ve ayrıldık. O bana”konu hemen ayrılığa geldi , sen bilirsin “ dedi. Siz bu durumda ne yapardınız ben doğru olanı mı yaptım yoksa hata mı ettim ?
Ah bide o evliliği aldatmadan rezil etmeden güzelce yürütebilseler değilmi... Bende aynı konuyu çok araştırdım. Bu erkeklerin Bi gözü hep dışardaGecenlerde bir ask doktorundan tavsiye aldım.
Erkeklerin 5-10 yıl biriyle çıkıp sonra ayrılıp ilk bulduğu fırsatta evlenmelerinin tek sebebinin sadece ve sadece o kadınla evlilik düşnmeme sebebiymiş. Yani aslında adam evlilik düşnüyor ama sizinle istemiyor. Yoksa maddiyat vs yalan erkek adam isterse 10 işte çalışır o kadını isterse bunu diyeni bizzat biliyorum.
Zorlamayın değersiz olan siz olursunuz.
bana biraz daha zaman ver diyor.Net bi tarih veremem diyorAçıkça sebeplerini söyleyebilirdi. 1 sene vs demek oyalamak bence. Günü kurtarmak
Ama diyebilirdi şu an öncelik işim,şu bu ben kısa vadede evlenmeyi planlamıyorum akışına bırakalım. Sizde hayır ben bu şekilde devam edemem yada tamam o zaman akışına bırakalım derdiniz.
Ben böyle insanlardan hazzetmiyorum,güvenilmez ve bencil buluyorum,değil eş arkadaş olarak bile barındırmıyorum çevremde zira mutsuzluk sebebi.
sen ona en güzeli herkes kendi yoluna de canımBen seneye bişeyler yapalım dedim hemen evlenelim demedim bile.1 sene sonrası bile onun için erkenmiş
Arkadaşlar merhaba. Konuyu detaylı bi şekilde yazıyorum görüşlerinizi daha net alabilmek adına. 1 senedir görüştüğüm biri vardı. Kendisi 32 yaşında ben 30 yaşımdayım. Güzel giden bi ilişkimiz vardı. Arada tartışmalar oldu elbette her ilişkide olduğu kadar. Ama genel olarak herşey yolundaydı. Ben ilk zamanlar evlilik konusunu hiç açmadım sıkmak istemedim daha erkek diye hem tanımak adına. Sonrasında yaklaşık 7-8 ay sonra konuyu açtım. O zaman bana “benim aklımda evlilik düşüncesi şuan için yok “dedi bende “kaç yaşında insanlarız belli bi zaman sonra bunları konuşmamız gerekiyor benim niyetim evlilik senin öyle değilse ayrılalım “dedim.(tlfla konuşuyoruz bu arada) sonrasında anlaşamadık tlfu kapattım ben yokum dedim. Sonra 1 saat geçti aradan beni arayıp “seni kaybetmek istemediğim için evliliği seneye düşünüyorum seni seviyorum çünkü sana söz veriyorum “demişti.Aradan aylar geçti. Biz bu süre içinde bikez tartıştık ayrılma noktasına geldik fakat konu başkaydı ama çözdük barıştık. Büyük bi sorun değildi. Hatta o gün tam ayrılacaktık ikimizde ağladık dayanamadık birbirimize sarıldık bırakmadık devam ettik. Onub ilk kez ağladığını gördüm o gün. Beni seviyor bende onu seviyorum.Konu burda başlıyor. Geçen gece uykum kaçtı ve neden hiç evlilikten bahsetmediğini düşündüm gece boyunca. Bi erkek hiç mi geleceğe yönelik planlarından bahsetmez yada ailesiyle tanıştırmak. Bizde yok bunlar. Ben evlilik konusunu açmasam asla açılmıyor. En ufak bi hayal bile etmiyor benle. Dün ona mesaj attım “aşkım biz neden hiç evlilikten konuşmuyoruz. Hani geleceğe yönelik düşüncelerinden bana hiç bahsetmiyosun 1 seneyi geçti belli yaşta insanlarız şuan bunları konuşmamız gerekiyor “dedim. Bana verdiği cevap”ilişkimizi tam olarak rayına oturtamadık kaç kez ayrıldık barıştık ben senden zaman istiyorum “dedi. Ben”hani seneye söz vermiştin evlenicez demiştin” dedim. O ise “ seneye çok yakın bi zaman “ dedi. Şok oldum.Kendimi ifade ettim. Benim ailemi de biliyo az çok her zaman çıkamıyorum dışarıya babama anneme hep bi yalan uydurmak zorunda kalıyorum sırf onu görmek için.bunları bildiği halde neden böyle düşünüyor çok üzgünüm. Neyse kızlar ben dün herşeyi yazdım ona “yolunda giden bi ilişkimiz var aslında “ dedi bana. Ama hem böyle söyleyip hem daha zamanı var demesi kafamı karıştırdı. Ben ona hemen evlenelim demedim ki seneye bişeyler yaparız dese bu kadar üzülmezdim. Ve benle geleceği göremiyorsan bitsin dedim. Çocuk oyuncağın değilim ben senin dedim . Evlilik konusunda gel gitlerin sana bu konuda güvenimi sarstı dedim ve ayrıldık. O bana”konu hemen ayrılığa geldi , sen bilirsin “ dedi. Siz bu durumda ne yapardınız ben doğru olanı mı yaptım yoksa hata mı ettim ?
Ne kadar tanıyorsunuz evli olmasın bu adam . Ben olsam hiç düşünmez bırakırdımArkadaşlar merhaba. Konuyu detaylı bi şekilde yazıyorum görüşlerinizi daha net alabilmek adına. 1 senedir görüştüğüm biri vardı. Kendisi 32 yaşında ben 30 yaşımdayım. Güzel giden bi ilişkimiz vardı. Arada tartışmalar oldu elbette her ilişkide olduğu kadar. Ama genel olarak herşey yolundaydı. Ben ilk zamanlar evlilik konusunu hiç açmadım sıkmak istemedim daha erkek diye hem tanımak adına. Sonrasında yaklaşık 7-8 ay sonra konuyu açtım. O zaman bana “benim aklımda evlilik düşüncesi şuan için yok “dedi bende “kaç yaşında insanlarız belli bi zaman sonra bunları konuşmamız gerekiyor benim niyetim evlilik senin öyle değilse ayrılalım “dedim.(tlfla konuşuyoruz bu arada) sonrasında anlaşamadık tlfu kapattım ben yokum dedim. Sonra 1 saat geçti aradan beni arayıp “seni kaybetmek istemediğim için evliliği seneye düşünüyorum seni seviyorum çünkü sana söz veriyorum “demişti.Aradan aylar geçti. Biz bu süre içinde bikez tartıştık ayrılma noktasına geldik fakat konu başkaydı ama çözdük barıştık. Büyük bi sorun değildi. Hatta o gün tam ayrılacaktık ikimizde ağladık dayanamadık birbirimize sarıldık bırakmadık devam ettik. Onub ilk kez ağladığını gördüm o gün. Beni seviyor bende onu seviyorum.Konu burda başlıyor. Geçen gece uykum kaçtı ve neden hiç evlilikten bahsetmediğini düşündüm gece boyunca. Bi erkek hiç mi geleceğe yönelik planlarından bahsetmez yada ailesiyle tanıştırmak. Bizde yok bunlar. Ben evlilik konusunu açmasam asla açılmıyor. En ufak bi hayal bile etmiyor benle. Dün ona mesaj attım “aşkım biz neden hiç evlilikten konuşmuyoruz. Hani geleceğe yönelik düşüncelerinden bana hiç bahsetmiyosun 1 seneyi geçti belli yaşta insanlarız şuan bunları konuşmamız gerekiyor “dedim. Bana verdiği cevap”ilişkimizi tam olarak rayına oturtamadık kaç kez ayrıldık barıştık ben senden zaman istiyorum “dedi. Ben”hani seneye söz vermiştin evlenicez demiştin” dedim. O ise “ seneye çok yakın bi zaman “ dedi. Şok oldum.Kendimi ifade ettim. Benim ailemi de biliyo az çok her zaman çıkamıyorum dışarıya babama anneme hep bi yalan uydurmak zorunda kalıyorum sırf onu görmek için.bunları bildiği halde neden böyle düşünüyor çok üzgünüm. Neyse kızlar ben dün herşeyi yazdım ona “yolunda giden bi ilişkimiz var aslında “ dedi bana. Ama hem böyle söyleyip hem daha zamanı var demesi kafamı karıştırdı. Ben ona hemen evlenelim demedim ki seneye bişeyler yaparız dese bu kadar üzülmezdim. Ve benle geleceği göremiyorsan bitsin dedim. Çocuk oyuncağın değilim ben senin dedim . Evlilik konusunda gel gitlerin sana bu konuda güvenimi sarstı dedim ve ayrıldık. O bana”konu hemen ayrılığa geldi , sen bilirsin “ dedi. Siz bu durumda ne yapardınız ben doğru olanı mı yaptım yoksa hata mı ettim ?
Siyah punto içine aldığım cümleler size ipucu veriyor aslında.Arkadaşlar merhaba. Konuyu detaylı bi şekilde yazıyorum görüşlerinizi daha net alabilmek adına. 1 senedir görüştüğüm biri vardı. Kendisi 32 yaşında ben 30 yaşımdayım. Güzel giden bi ilişkimiz vardı. Arada tartışmalar oldu elbette her ilişkide olduğu kadar. Ama genel olarak herşey yolundaydı. Ben ilk zamanlar evlilik konusunu hiç açmadım sıkmak istemedim daha erkek diye hem tanımak adına. Sonrasında yaklaşık 7-8 ay sonra konuyu açtım. O zaman bana “benim aklımda evlilik düşüncesi şuan için yok “dedi bende “kaç yaşında insanlarız belli bi zaman sonra bunları konuşmamız gerekiyor benim niyetim evlilik senin öyle değilse ayrılalım “dedim.(tlfla konuşuyoruz bu arada) sonrasında anlaşamadık tlfu kapattım ben yokum dedim. Sonra 1 saat geçti aradan beni arayıp “seni kaybetmek istemediğim için evliliği seneye düşünüyorum seni seviyorum çünkü sana söz veriyorum “demişti.Aradan aylar geçti. Biz bu süre içinde bikez tartıştık ayrılma noktasına geldik fakat konu başkaydı ama çözdük barıştık. Büyük bi sorun değildi. Hatta o gün tam ayrılacaktık ikimizde ağladık dayanamadık birbirimize sarıldık bırakmadık devam ettik. Onub ilk kez ağladığını gördüm o gün. Beni seviyor bende onu seviyorum.Konu burda başlıyor. Geçen gece uykum kaçtı ve neden hiç evlilikten bahsetmediğini düşündüm gece boyunca. Bi erkek hiç mi geleceğe yönelik planlarından bahsetmez yada ailesiyle tanıştırmak. Bizde yok bunlar. Ben evlilik konusunu açmasam asla açılmıyor. En ufak bi hayal bile etmiyor benle. Dün ona mesaj attım “aşkım biz neden hiç evlilikten konuşmuyoruz. Hani geleceğe yönelik düşüncelerinden bana hiç bahsetmiyosun 1 seneyi geçti belli yaşta insanlarız şuan bunları konuşmamız gerekiyor “dedim. Bana verdiği cevap”ilişkimizi tam olarak rayına oturtamadık kaç kez ayrıldık barıştık ben senden zaman istiyorum “dedi. Ben”hani seneye söz vermiştin evlenicez demiştin” dedim. O ise “ seneye çok yakın bi zaman “ dedi. Şok oldum.Kendimi ifade ettim. Benim ailemi de biliyo az çok her zaman çıkamıyorum dışarıya babama anneme hep bi yalan uydurmak zorunda kalıyorum sırf onu görmek için.bunları bildiği halde neden böyle düşünüyor çok üzgünüm. Neyse kızlar ben dün herşeyi yazdım ona “yolunda giden bi ilişkimiz var aslında “ dedi bana. Ama hem böyle söyleyip hem daha zamanı var demesi kafamı karıştırdı. Ben ona hemen evlenelim demedim ki seneye bişeyler yaparız dese bu kadar üzülmezdim. Ve benle geleceği göremiyorsan bitsin dedim. Çocuk oyuncağın değilim ben senin dedim . Evlilik konusunda gel gitlerin sana bu konuda güvenimi sarstı dedim ve ayrıldık. O bana”konu hemen ayrılığa geldi , sen bilirsin “ dedi. Siz bu durumda ne yapardınız ben doğru olanı mı yaptım yoksa hata mı ettim ?
1 sene evlenip evlenilmeyeceğine karar vermek için gayet yeterli bir süre
Ayrılmakla doğru yapmışsınız.
bana biraz daha zaman ver diyor.Net bi tarih veremem diyor
Teşekkür ederim. Yok zaten dün ayrıldım. “Hemen rest çektin ,birini mi buldun “ dedi bana üstelik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?