- 7 Aralık 2018
- 7.466
- 19.112
- 248
- 28
Zaten belirttim arkadaşının ısrarı yersiz. Gereksiz içselleştirmiş olayı. Bu korku sorununun aşılması da lafla olacak bir şey değil. Ama burdaki bazı yorumlar da yangına körükle gitmek gibi. Hiçbir şey siyah ya da beyaz olamaz ki. Adama durduk yere neler demişler. Arkadaşı gereksiz burun soksa da bunun o adamla bir ilgisi yok. Konu sahibi zaten ilişkilere olumsuz bakıyor buradaki yorumlar da tuzu biberi olmuş. Yok yay burcu yok korkak herif yok şu yok bu e komik yani.Tüm mesajları okudunuz mu? Yani bu kadar ısrar kavga kıyamet sizce de çok saçma değil mi? Eğer arkadaşı sadece ikisini tanıştırıp aradan çekilseydi, konu sahibi de konuşmayı durduk yere kesseydi de arkadaş güzel bir dille sorunlarınla yüzleş, hayat böyle devam etmez deseydi çok haklı olurdunuz. Ama durum hiç de öyle gözükmüyor bence.
Bir kere 30 yaşındaki kadın en başta tutturmuş tanışın diye. Daha konuşalı, tanışalı birkaç gün olmuş gidip kvye fotoğraf göstermiş, konu sahibini gelinlikle falan şoplamış, sürekli baskı yapmış, çocukça muhabbetlere girmiş. Biz buna artık çöpçatanlık bile demiyoruz bildiğiniz yamamak bu.
Bence çok duygusal bakıyorsunuz, ben zaten ilişkilere, bağlanmaktan korkan arkadaşımı askere gidecek adamla ilişki yaşamaya zorlamam. Yeni tanıştığı adamı da askerde idare edene de enayi derim. Tabii ki uzun güzel bir ilişki olur, o zaman derinleşir haklısınız.
Arkadaşın attığı mesajın alt metni belli, beni yanlış anlamalar arkadaşımdır diye söylüyorlar hiçbir şeyi değiştirmiyor bence. “Sen bu sene KPSS kazanamayacaksın, yıllar sonra belki şansın var, bu gidişle evde kalacaksın bari evlen, zaten x abi daha çok kız bulur ama ben bu şanslı kızlar arasında arkadaşım olduğun için seni ilk sıraya koydum.” Yani bu diyalogları bana hiç de samimi geçmedi.
Tüm bunlar sadece sınır ihlali değil, ayrı bir boyut bu. Evet konu sahibinin bu sorununu aşması gerekiyor, ama bu sorun arkadaşının zorla yamadığı erkekle aşılmaz. Çok kötü olaylar yaşamış, psikolojik destek alması, bu sorunu içinde çözmeye çalışması gerekiyor. Çok düşünceli bir arkadaşsa düzgünce bu konuyu konuşur, yanında olur, zorla da kimseyi konuşturmaya çalışmaz. Yazılan mesajı da iyi niyetli görmüyorum, kısaca KPSS kazanamazsın git evlen demiş.
10 kere sınava girmek bu kadınla elti olmaktan iyidir konu sahibi. Eminim kendini verirsen bu sene kazanacaksın, sadece biraz motivasyon eksikliğin olduğunu düşünüyorum
27 yaşındaki adamın kadın bulması hakkında bu kadar ısrarcı olunması, bana da bi kusuru var gibi hissettirdiİşe yaramaz erkek türünün son örneği, bitmeden kapın.
Israrcılığı da aşmış, sinirlenip trip atıyor. O kadar şey yazışıyorlar. En sonunda diyor ki " fikrin değişirse haberim olsun". Ne!?27 yaşındaki adamın kadın bulması hakkında bu kadar ısrarcı olunması, bana da bi kusuru var gibi hissettirdi
Ay shop olayını unutmuştum tam saykoTüm mesajları okudunuz mu? Yani bu kadar ısrar kavga kıyamet sizce de çok saçma değil mi? Eğer arkadaşı sadece ikisini tanıştırıp aradan çekilseydi, konu sahibi de konuşmayı durduk yere kesseydi de arkadaş güzel bir dille sorunlarınla yüzleş, hayat böyle devam etmez deseydi çok haklı olurdunuz. Ama durum hiç de öyle gözükmüyor bence.
Bir kere 30 yaşındaki kadın en başta tutturmuş tanışın diye. Daha konuşalı, tanışalı birkaç gün olmuş gidip kvye fotoğraf göstermiş, konu sahibini gelinlikle falan şoplamış, sürekli baskı yapmış, çocukça muhabbetlere girmiş. Biz buna artık çöpçatanlık bile demiyoruz bildiğiniz yamamak bu.
Bence çok duygusal bakıyorsunuz, ben zaten ilişkilere, bağlanmaktan korkan arkadaşımı askere gidecek adamla ilişki yaşamaya zorlamam. Yeni tanıştığı adamı da askerde idare edene de enayi derim. Tabii ki uzun güzel bir ilişki olur, o zaman derinleşir haklısınız.
Arkadaşın attığı mesajın alt metni belli, beni yanlış anlamalar arkadaşımdır diye söylüyorlar hiçbir şeyi değiştirmiyor bence. “Sen bu sene KPSS kazanamayacaksın, yıllar sonra belki şansın var, bu gidişle evde kalacaksın bari evlen, zaten x abi daha çok kız bulur ama ben bu şanslı kızlar arasında arkadaşım olduğun için seni ilk sıraya koydum.” Yani bu diyalogları bana hiç de samimi geçmedi.
Tüm bunlar sadece sınır ihlali değil, ayrı bir boyut bu. Evet konu sahibinin bu sorununu aşması gerekiyor, ama bu sorun arkadaşının zorla yamadığı erkekle aşılmaz. Çok kötü olaylar yaşamış, psikolojik destek alması, bu sorunu içinde çözmeye çalışması gerekiyor. Çok düşünceli bir arkadaşsa düzgünce bu konuyu konuşur, yanında olur, zorla da kimseyi konuşturmaya çalışmaz. Yazılan mesajı da iyi niyetli görmüyorum, kısaca KPSS kazanamazsın git evlen demiş.
10 kere sınava girmek bu kadınla elti olmaktan iyidir konu sahibi. Eminim kendini verirsen bu sene kazanacaksın, sadece biraz motivasyon eksikliğin olduğunu düşünüyorum
Aynen. Hala bir umut kaynıyla konuşmasını istiyor. Konu sahibini düşündüğünden değil kayınaileye mahcubiyet. Bir de demek istiyo ki bulmuş bunuyorsunIsrarcılığı da aşmış, sinirlenip trip atıyor. O kadar şey yazışıyorlar. En sonunda diyor ki " fikrin değişirse haberim olsun". Ne!?
Konu sahibi kimseyi kırmak istemiyor, rest çekmiyor. O yazışmalar da bu yüzden olmuş. Konu sahibi hâlâ dert anlatmaya çalışmış.
Konu sahibi " şu şu sebeplerden istemiyorum, bu konuda ısrarcı olma, konuyu kapatalım, konuyu açarsan bozuşuruz" dese ve karşı taraf bunun üzerine bir şeyler yazsa bile mesajları okumasa konu bu kadar dallanıp budaklanmazdı.
İşte insan baskaları kırılmasın, üzülmesin diye kendi kırılırsa bir gün bir bakar kendinden tek bir parça bulamaz.
Arkadaşın biraz fazla burnunu sokmuş senin işlere benim hiç hoşuma gitmedi. Bir kusuru mu var bu çocuğun mu adamın mı ? Önceden evlilik / nişan olmuşmu ? inmidir cinmidir cin ali..Herkese merhaba iyi akşamlar ve hayırlı kandiller dilerim öncelikle. Üyelik iptali yapmıştım ve birkaç ay siteden uzak durmak istedim aslında ama nerdeee ...Aklımı karıştıran bir durum olduğu için size danışmak istedim o yüzden buraya geldim. Pro üyeyken fakir üyeye dönmüşüm sjdjfkfkfh Yine kafamda deli sorular ve bitmek bilmeyen takıntılar. 2 gün önce gece yarısı anksiyete krizi geçirdim panik atağa benzer şekilde. Kendimi toparlamaya çalışıyorum. Bazen kendimi suçluyorum, kızıyorum kendime.
Sanki içimde birçok kırılmış cam parçası var ve kişiliğim bölünmüş gibi. Kendimi ve insanları tanımakta zorlanıyorum. İnsanların beni dışardan nasıl gördüklerine ve benimle ilgili düşüncelerine çok önem veriyorum. Zihnim bazı olayları çok fazla büyütüyor ve beni yoruyor. Yemek yerken bile bir ton şey düşünüyorum. Psikiyatriye kontrole gitmem gerekiyor düzenli olarak.
Arkadaşım ısrarla biriyle tanıştırmak istedi beni. Bir yandan aslında içimde kocaman bir boşluk ve sevgi eksikliği yaşadığımı,evlenmek istediğimi ama evlilikten korktuğumu biliyor. Tanıştırmak istediği kişi de eşinin abisi :)
"Çok benziyorsunuz tam kafa dengin bak bir şans ver bence, eğer olmazsa da belki arkadaş kalırsınız. " Dedi. Ben kimseye ümit vermek istemiyorum şimdi konuşsak ve ilerde sorun olsa bu seni de etkiler dedim. Ben seninle elti olmak istiyorum diyordelirtti beni.
En son benden izin istedi numaramı adama vermek için. Neyse kabul ettim. Bana yazdı konuştuk ben bir iki konuşur sonra konuşmayı keseriz diye düşündüm aslında. Ama bir anda kendimi kaptırdım adamdan çok fazla hoşlandım. Ayran gönüllü müyüm neyim ben de bilmiyorum. Normalde erkek arkadaş edinirken temkinli olmaya çalışıyorum. Sanki canlı bomba var karşımda djdjdkfkfh
Adam da askere gidip gelecekmiş. Yahu 6 ay nasıl olacak ,bu ne saçmalık böyle, bari askerliği bitirse öyle tanışsaydık adamla dedim ama iş işten geçti. Sohbeti çok güzel, konuşma tarzı, üslubu, efendiliği hoşuma gitti. Sonra arkadaşım onun burcu Yay demesin mi. Sjdjfkfkgh benim yay burcuyla anlaşmam zor , o çok gezer tozar ben evcimen biriyim nasıl olacakki dedim. O çok gezen biri değil, gezmeyi seviyor ama aşırı değil dedi . O kadar çok saçmalık yaşıyorumki şuan ne yapacağımı bilmiyorum.
Kpssye girmek, bol bol sınava çalışmak istiyorum ama zihnimi bir türlü odaklayamadım. Arkadaşım " ben senden gizli bir şey yaptım ama nolur bana kızma, söz ver" dedi. " Bilemiyorum ne yaptığına bağlı, ne yaptın söyle çabuk,tamam kızmam dedim. Kayınvalideme senin fotoğrafını attım deyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Kayınvalidesi
" arkadaşın çok tatlı, çok güzel bir kadın inşallah gelinim olur" demiş.
Ben en başından bir sorun olursa , anlaşamazsak seni de mahcup etmek istemem dedim arkadaşıma. O da istiyorki evli barklı beraber gezelim vakit geçirelim. Evlilik öyle toz pembe değil ki evlendim boşandım sütten ağzım yandı yoğurdu üfleyerek yiyorum, ben kimseye bağlanmak istemiyorum desem de bu adam hoşuma gitti. Askerlikte telefon kullanabilirsem seninle konuşmayı çok isterim , keşke böyle olmasaydı seninle askere gitme sürecim yakınken tanışmak beni üzdü dedi.
Arkadaşım da hemen nikah tarihi ayarlayalım askerlik sonrasına, bir de sana gelinlik bakalım diyor , fotoğrafımı alıp gelinlikle efekt yapmışonu da kırmak istemedim ama olaylar böyle gelişti. Siz ne düşünüyorsunuz? İlerde müstakbel eltimle saç baş yolmalı kavgalara girer miyiz acaba? Kavga etmeyi de hiç sevmem
Yok hayır hiç nişan evlilik vs olmamış . Adamla konuşmak istemediğimi söyledim zaten. Uzatıp kurcalamaya gerek yok. Ama arkadaşım tekrar ısrarla ondan bahsederse eski sakin beni göremeyecek karşındaArkadaşın biraz fazla burnunu sokmuş senin işlere benim hiç hoşuma gitmedi. Bir kusuru mu var bu çocuğun mu adamın mı ? Önceden evlilik / nişan olmuşmu ? inmidir cinmidir cin ali..
Ortada fal yok yumurta yok fotolar gösteriliyor ben olsam çok fena kızardım, ayrıca kpss sınavların evlilikten daha önemli. Sınavlara girmeden evlilik düsüncesi bu denli kendini kaptırman kafanın bulanması hiç iyi olmadı senin için. 6 ay hızlı geçer askerlik için merak etme. O dönem sen baya bir derslerine odaklan bence böyle kalsın o askerden gelene kadar yani çok zaman geçiremiceksiniz bu yüzden aceleye gerek yok. Tüm söylediklerim negatif gelse de senin iyiliğin için.
Açıkcası kafamı kurcaladı. Yani arkadaşının bukadar ısrar etmesi bana normal gelmedi.
Normal bir insan bak şöyle biri var bikere bi bak bi konuş istemezsen kalsın der. Ama foto göstermelere kadar sabitlemiş işi bu hoş değil.
Zaten ben çok mantıklı,olgun birisi olsam burda bu meseleyle ilgili konu açmama bile gerek olmazdı. Ben de farkındayım. Arkadaşıma bu meseleyi kapat uzatmayalım dedim. Bu yaşına kadar neden askerlik yapmamış diye sordum, maddi durum, ailesinin de bizi bilmesi, elti olunca arkadaşlığımızın bozulma ihtimali vs birçok şeyi düşündüm ama gördüğüm kadarıyla bu arkadaşlık zaten bitecek gibi. Benim düşüncelerime önem verip saygı duyup kenara çekilmesi lazımdı.
İnsan bazen hayal kuruyor en yakın arkadaşın ve yabancı olmayan abinin birlikteliğini seninle akraba olmak ve tüm bu zorlukları birlikte aştığımızı görmek .
Seni seven ilgi duyan merhametli biri üstelik saygısı çok yüksek ne desen koşup yapar ama şuan askerlik döneminde de destek olman lazım o sevgi bağını oluşturmak lazım diyorsun ya şu bu vs aynı şeyleri o da düşünebilirdi bu kadın yıllarca evde ne yapmış diye
Sanıyorsunki kpss ile atanırım hayır 3 4 yılını vermen lazım atamalar çok zor herkes sürünüyor bazı kurumlarda atamalar kapandı
X abi yine düzgün birini bulur çünkü düzgün bir insan askerliği yap gel burada tanınıyor işini yine yapar evine de bakar ve ben onun eşiyle dost olurum. Peki ya sen ne yapacaksın?
askerliği bitsinde o yazsın askerliğinde de ne yapıyorsa yapsın zorlukları tek başına atlatsın bakış açısındasın ben seni böyle bilmezdim insanlar değişebiliyor belki de. Benden ufak bir tavsiye biriyle duygusal bağın olması için onun zorluğuna destek olmalısın orada ne yaparsa yapsın üstüne bir de o yazsın yaparsan ne işin rast gider ne evlilik
Korkuyorsan neden sürekli birileriyle konuşuyorsun
Sana tanıdık birinin referansı geliyor. İlişki kuruyorsun ama yanlış kişilerle. 2 yıl diyip duruyorsun eski eşinle 2 yıl sonra evlendin de ne oldu 2 yılda insanlar tanımıyormuş demekki tanıtmak isteyen 1 hafta da dahi tanır
Kötü bir şey düşünmedin ama kötü şeyler oldu adam askere gitmeden önce tekrardan kötü hissetti . Neyse sana çok öfkeliyim aslında
Güzel şeyler söyledin 2 gün önce konuşmak isteyip sonra konuşmayalım dedin. Onun adına sana kızmak istemiyorum
Beni kırmamak için adamla mı konuşuyorsun bu ne saçmalık. Şaka gibi çünkü karşı tarafı yıpratmanla ilgilenmiyorsun.
Anlıyor musun kendini bu kadar küçültmene dayanamıyorum iyi olmayı sevilmeyi sevmeyi hak ediyorsun. Sana da değil kızgınlığım, hayal kurmuşum ona.
Bende aşıktım ve aşık olduğum kişinin verdiği değeri gördüm ve değerli olduğumu anlamama, görmeme neden oldu. Biri destek olmadan daha doğrusu ayna olmadan güzelliğini göremezsin
Hayır değildi bu kaderin sana sunduğuydu.tanıdıklarımız bu yüzden yıprattı ama x abi buna rağmen kalkıp misafirlikte dayısının evindeyken sana yazıyor. Sen değerini anlamıyorsun seni sevmiş ve ilgi duymuş.Çöp olan geride kalıyor
askerde olanları anlatır
Yok işte öyle olmuyor olaylar biz eşimle askerde daha çok bağ kurduk. Keşke o mesajı yazmadan önce bana danışsaydın. Boyu boyuna huyu huyuna denk, öyle yakışıyorsunuz ki
Bir şey diyicem seni ikna etmemi istersen ederim sorun yok ama net şekilde istemiyorsan diyecek bir şey yok. Net şekilde isteyip istemediğine karar ver önce. Her şey çözülür Korkuların hakkında konuşuruz
Şu karakterle başkasını üzmediğine o kadar eminim ki...Üç günlük dünya kimse kimseyi kırmasın üzmesin ya. Ben şimdiye kadar istemeden birçok kişiyi üzmüşümdür. O kadar çok vicdan azabı çektimki. Kalbimde bunun ağırlığını hissediyorum bazen.
İşte burda yanıldın dsdshsŞu karakterle başkasını üzmediğine o kadar eminim ki...
arkadaşımin deger verme anlayisi; adamin dayısının evindeyken sana yazmasiBaşım çatlıyor. Destan dolu konuşmanın bir kısmı sadece
Arkadaşım: Seni üzmek istemedim seni çok seviyorum. İnsan bazen hayal kuruyor en yakın arkadaşın ve yabancı olmayan abinin birlikteliğini seninle akraba olmak ve tüm bu zorlukları birlikte aştığımızı görmek .
Seni seven ilgi duyan merhametli biri üstelik saygısı çok yüksek ne desen koşup yapar ama şuan askerlik döneminde de destek olman lazım o sevgi bağını oluşturmak lazım diyorsun ya şu bu vs aynı şeyleri o da düşünebilirdi bu kadın yıllarca evde ne yapmış diye oysa karşındaki insan kültürüne bakış açına bakıyor. Kendi korkuların yüzünden bundan kaçmak zorunda değilsin pişmanlıkların olmasın diye kızdım bu senin hayatın senin seçimlerin
Yarın bir gün senin de güzel hayat yaşamanı isterim. Sanıyorsunki kpss ile atanırım hayır 3 4 yılını vermen lazım atamalar çok zor herkes sürünüyor bazı kurumlarda atamalar kapandı
Seni sevmesem böyle yazmazdım
X abi yine düzgün birini bulur çünkü düzgün bir insan askerliği yap gel burada tanınıyor işini yine yapar evine de bakar ve ben onun eşiyle dost olurum. Peki ya sen ne yapacaksın? Sana kimse kpss vs çalışma spora gitme demedi ki benim hatrıma da kimseyle konuşma. Adamın artı eksi yönlerini bi düşün 3 günde adam seni terslememiş bile ben olsam hem sana kızarım hem döner bu tarafa kızarım
Neyse sadece iyi olmanı istiyorum gözlemlediğim kadarıyla x abiyle yakıştığınız için sana x abiyle olmanı tavsiye ettim ancak askerliği bitsinde o yazsın askerliğinde de ne yapıyorsa yapsın zorlukları tek başına atlatsın bakış açısındasın ben seni böyle bilmezdim insanlar değişebiliyor belki de.
Benden ufak bir tavsiye biriyle duygusal bağın olması için onun zorluğuna destek olmalısın orada ne yaparsa yapsın üstüne bir de o yazsın yaparsan ne işin rast gider ne evlilik ki ben iyi olman yönündeyim
Ben seni kardeşim diye biliyorum aramızda ne olursa olsun ya da neye karar verirsen ver her zaman destekçinim
Ben: Bu benim hayatım. Senin de kendine ait bir hayatın var ve bana destek olmak zorunda değilsin böyle düşünmeni kendini sorumlu hissetmeni istemem. Kiminle arkadaş dost oluyorsan ol bu da sana bağlı. Yapmak istediğim şeyleri yapicam.
O: Burada kastedilen mevzunun ne olduğunu umarım biliyorsundur. Her neyse atışmaya başlayacağız gibi duruyor
Ben: Ben koca meraklısı değilim libidom yüksek tamam ama üzülmekten yeniden yanlışlık evlilik yapmaktan , mutsuz olmaktan ve yanlış tercihler yapmaktan korkuyorum.
O: Korkuyorsan neden sürekli birileriyle konuşuyorsun
Ben: Çünkü düşüncelerimin doğru olmadığını ispat etmeye çalışıyorum kendimce. Belki de gerçekten sevip sevilirim ve 2 yıl sonra evlenirim. Her erkeğin aynı olmadığını düşünmek istiyorum.
O: Sana tanıdık birinin referansı geliyor sadece ben değil bir kaç kişiden de gelmişti. İlişki kuruyorsun ama yanlış kişilerle. 2 yıl diyip duruyorsun eski eşinle 2 yıl sonra evlendin de ne oldu 2 yılda insanlar tanımıyormuş demekki tanıtmak isteyen 1 hafta da dahi tanır
Ben: Aynı eve girmeden kimse kimseyi tanıyamaz zaten. Evlilik biraz da şans nasip kısmet işi. Ben x ile ilgili kötü bir şey düşünmedim yani o konuda yanlış anlaşılma olmasın
O: Kötü bir şey düşünmedin ama kötü şeyler oldu adam askere gitmeden önce tekrardan kötü hissetti . Neyse sana çok öfkeliyim aslında
Ben: Yoo neden kötü hissetsin , ben ona beğenmedim seni falan demedim aksine güzel şeyler söyledim. O da neden seni yanlış anlayayım kirilmam üzülmem sadece konuştuk dedi
O: Güzel şeyler söyledin 2 gün önce konuşmak isteyip sonra konuşmayalım dedin. Onun adına sana kızmak istemiyorum
Ben: Hem onun adına konuşamam diyorsun hem de öfkeleniyorsun beni suçluyorsun. Benim duygularımı değil onun duygularını düşünüyorsun resmen şaka gibi. Ben sana ilişkiye hazır değilim, kimseye söyleme konu kapansın boşver konuşmak istemiyorum demiştim. Sen ısrar edince seni kırmamak adına tanıştım onunla yoksa tanişmazdim
O: Beni kırmamak için adamla mı konuşuyorsun bu ne saçmalık. Şaka gibi çünkü karşı tarafı yıpratmanla ilgilenmiyorsun.
Ben: Bu mevzuyu konuşmak kalbini kırmak istemiyorum. Normal ilişkide 2 kişi kendi arasında konuşur ilerler ya da biter. Ama bak sen eşinle bu durumu konusmussun hemen. Sen niye ofkelisin, ben senin kardesindim hani? Benim kalbimi düşünmeden, hayallerimi beklentimi düşünmeden konuşuyorsun
O: Kalkıp en son bana diyorsun ki tamam ver numarasını konuşayım ben de tamam diyorum ve konuştunuz
Ben: Nasıl olsa o askerden gelince ben ona birini bulurum, o zaten her türlü bulur ama sen takintilisin böyle evlenmen zor dedin bana. Peki sence bu söylediğin sözler bana çok iyi mi hissettirdi
O: birileriyle konuşup yanlışlar olmasından bıkmandan dolayı olabilir mi
Ben: Lütfen bu konuyu düşünme artık. Kendine yuvana odaklan gerisini boşver
O: Sen iyi olmayı hak ediyorsun. Anlıyor musun kendini bu kadar küçültmene dayanamıyorum iyi olmayı sevilmeyi sevmeyi hak ediyorsun. Neyden kimden neden ya, niye korkuyorsun? Düşünüyordum x abi meselesini ama kalktın ve daha önce evlilik isteyen sen bugün ben korktum diyorsun. Sana da değil kızgınlığım, hayal kurmuşum ona.
Yolun açık dileklerin kabul olsun.
Ben: Ders çalışayım spor yapayım kendime vermediğim değeri vereyim istiyorum. Ben birini sevince huyum suyum değişiyor salaklasiyorum. Sen beni aşık ve mutsuz mu görmek istersin
O: Bende aşıktım ve aşık olduğum kişinin verdiği değeri gördüm ve değerli olduğumu anlamama, görmeme neden oldu. Biri destek olmadan daha doğrusu ayna olmadan güzelliğini göremezsin
Ben: Zamanlama yanlış değil miydi sence
O: Hayır değildi bu kaderin sana sunduğuydu. Tanıdığım en iyi insansın hayatımda. Benim en kötü en iyi her anımda vardın. Bu zamana kadar tanıdıklarımız bu yüzden yıprattı ama x abi
buna rağmen kalkıp misafirlikte dayısının evindeyken sana yazıyor. Sen değerini anlamıyorsun seni sevmiş ve ilgi duymuş.
Çöp olan geride kalıyor
Ben: Ya ben sen aracı oldun diye öyle davranıyor düşündüm valla. Yoksa dayısındayken benimle konuşması bana değer verdiğini göstermez.
O: Hayır tabiki ben aracı oldum diye değil, askerde olanları anlatır sen ona kendini anlatırsın. Tanı gör ,temas et ama konuşmaya devam etmelisin ama gel git yapmadan
Ben: Sen diyorsunki bir erkek en zor zamanında daha çok bağlanır. Herkes aynı değil. Ben düşündümki o askerden gelsin, gerçekten aklında hâlâ benimle konuşma isteği varsa konuşur. Konuşmazsa da konuşmasın herkes kendi hayatına bakar
O: Yok işte öyle olmuyor olaylar biz eşimle askerde daha çok bağ kurduk. Bu sırada x abide tuşlu telefon var askerde olduğu için. Keşke o mesajı yazmadan önce bana danışsaydın. Boyu boyuna huyu huyuna denk, öyle yakışıyorsunuz ki
Ben:Yani yüz yüze görüşmeden bilinmezki
sürekli İstanbul'a mi gelecekti bir de o var. Birlikte dışarda bir şeyler yiyip içmek gezmek, bir avmye kafeye sahile parka gitmek vs. X ile aynı sehirde değiliz, benim için buraya sık sık gelemez diye düşünüyorum
O: senin için oraya gelirdi
Ben: Ama artık çok geç, çünkü konuşmasak daha iyi olur dedim ya ben ona
O: Bir şey diyicem seni ikna etmemi istersen ederim sorun yok ama net şekilde istemiyorsan diyecek bir şey yok. Net şekilde isteyip istemediğine karar ver önce. Her şey çözülür Korkuların hakkında konuşuruz
Ben: hayır onunla konuşmak istemiyorum.
O: Anladım.
Ben zerroyu üzmüşüm mesela. Farkında bile değildim. Bana küsmüş ama neden küstüğünü hâlâ söylemedi . Bir de kkde gördüğün yorumlar, paylaşımlarla birini tanımak mümkün değil. Gerçek hayat çok bambaşka. Yakın zamanda istemeden üzdüğüm bir başkası daha oldu. Vicdan azabı çekiyorum hâlâ bu konuda.Şu karakterle başkasını üzmediğine o kadar eminim ki...
Evet bir de bu herifle flört sürecine girsek , ilişki ilerlese herhalde çok daha farklı sorunlarla karşılacaktım. Bir erkeğin değer vermesi dayısının evinde yazmasıyla ölçülemez. Değer vermek hissettirilir , zamanla güven bağı oluşur. Ya da insanın kendisini değerli hissetmesi için illa bir erkeğin sevgisi, ilgisi gerekmiyor. Askerlik sürecinde zor zamanlarda onunla konuşursam bağımız artar, bu süreçte konuşmazsam bencilce hareket etmiş olurum diye bir şey de yok.arkadaşımin deger verme anlayisi; adamin dayısının evindeyken sana yazmasi
lütfa bak
sonradan tatliya bagladik dedin ama arkadaşlığınizda birseyler kirilmis bence - ilk mesajimda da dostluğunuz zarar görür demistim.
simdiden demis yok senin buldukların şöyle, yok eski kocan böyle...
yogurdu ufleyerek yemenin nesi kotu?
daha tanisma asamasinda bitince bu kadar gerilmissiniz, bir de ikiski baslasa kavgali ayrilsaniz ne olacakti acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?