Tövbe tövbe bu nasıl yorum öyle. Arkadaşım neden kaynını kendine yakın tutmak istesin. Ölmeyi bayılmak sandığım yok ayrıca. Evet fotoğrafımı kayınvalidesine göstermesi yanlış hareketti ama onu kırmak istemedim. Kendisi evde vakit geçirmeyi yemek yapmayı çok sevdiğini ve pek gezen biri olmadığını söyledi. Ben de yay burçlarını gezgin diye biliyorum ama demekki hepsi aynı değil. Bir insanı sadece burcuyla analiz etmeye çalışmak da yanlış bence. Ama Koç ,Başak, Kova , ikizler erkeklerinden uzak duruyorum mesela . Bazı yaşadığım deneyimlerden dolayı. Aile yapısı,çocukluk dönemi, arkadaş çevresi, yaşanan tecrübeler vs birçok şey etkiliyor kişiliğimizi.senin yasın kaç burcun ne adamın yay olması hiç düşündürtmüyor mu seni ne bu hafif hafif tavırların ölmeyi bayılmak sanıyosun heralde en fazla arkadas oluruz ulan erkekle kadının arkadas oldugu nerde görülmüş tesettürlü oldugunu düşünüyorum ben sığ kalmıssın arkadasın sana değer verse sana sormadan fotografını el aleme göstermez sen de bi gevşeklik sezdim adam yay ele avuca sığmıyo bi enayş arıyorlar bu arada yaylar sanılanın aksine anaya ataya düşkün cogu dindar oluyor bu adam senle evlenirse buraya yaz hediyeni yollıcam o kadar söylüyorum seni küçümsüyorlar o arkadaşını bi gözden geçir kaynını yakında tutmak için bile yapabilir özetle cevrende saygı duyulmuyorsun haberin olsun hayırlı kandiller
Yay konusunda kalıbımı basarım. Babam yay. Fena gezginci, eglenceli, mizah yapar ama arka perde felaket. Köküne, anasına-babasına geleneklerine cok düskün. Sanki cogu yayın icinde güven duygusunu atadan-anadan almak gibi bir ihtiyaç var.
Dindarlık kısmında babam böyle ibadet etmez göstermez kendini ama özgürlügü bile kendi inanc sisteminde arar. Cünkü yay jüpiter etkisiyle inanc, felsefe, yüksek değerler pesindeymis. İlla bi modern felsefe ya da yeni akımlar zorunda degil; cogu geleneksel dini kalıplarada sıkı sıkıya bağlanabilir.
İnsanların bakınca maceracı, flörtöz, gezgin, özgürlükcü dedikleri yay arkadasımın yastıgının altından incil kitabı cıkmıstı
senin fotografına annenin de ismini ekleyip her türlü şey yaparlar garip birisin hiç sevmedim tavrını yasın kactıArkadaşımın kötü bir niyeti olduğunu düşünmüyorum. Ben öyle kavgacı bir tip değilim, kendi hâlimde sakin sakin takılıyorum. Tabiki kimse her ortamda aynı değildir. Arkadaşım onu yengesi olarak tanıyor. İş ortamında, arkadaşlarıyla, evinde farklıdır yani. Neyse biraz zaman geçsin de 6 ay sonrasına bakarım artık duruma göre.
Canım büyükbabam yay babama “g*tünde kurt kaynıyo bunun” derdi. Baya kibarsın.Eşim yay burcu.Adam eve giremiyor.Sanki kıçı kırılmış da oturamıyor.Böyle bir enerji olamaz.Ben de miskin kedi.Dışardan insanlar ne güzel geziyorsunuz diyor ama bir de bana sor.Şimdiden yoruldum.İl dışından yeni gelmişizdir yarın da filan yere gidelim.En son artık yoruldum dedim Allah rızası için bi dinleneyim .1 haftadır durmuş ama kanı kaynıyor belli.
nE?senin fotografına annenin de ismini ekleyip her türlü şey yaparlar garip birisin hiç sevmedim tavrını yasın kactı
Tam büyükbabanın dediğinden işte.Dedim biraz kibar olayımCanım büyükbabam yay babama “g*tünde kurt kaynıyo bunun” derdi. Baya kibarsın.
gizli hayranlık duyuyorum ben bi tık boğa gibi ağırbaşlı olsa kahrı çekilir yüzde yüz hiçbir şeye güvenmez.Yay konusunda kalıbımı basarım. Babam yay. Fena gezginci, eglenceli, mizah yapar ama arka perde felaket. Köküne, anasına-babasına geleneklerine cok düskün. Sanki cogu yayın icinde güven duygusunu atadan-anadan almak gibi bir ihtiyaç var.
Dindarlık kısmında babam böyle ibadet etmez göstermez kendini ama özgürlügü bile kendi inanc sisteminde arar. Cünkü yay jüpiter etkisiyle inanc, felsefe, yüksek değerler pesindeymis. İlla bi modern felsefe ya da yeni akımlar zorunda degil; cogu geleneksel dini kalıplarada sıkı sıkıya bağlanabilir.
İnsanların bakınca maceracı, flörtöz, gezgin, özgürlükcü dedikleri yay arkadasımın yastıgının altından incil kitabı cıkmıstı dua edip yatıyormus.
Konu sahibi 30 yaşında, adam 27 yaşında. Adam hiç evlenmemiş.7 yıllık arkadaşınız bu süreçte hıc kayınailesinden şikayetcı oldumu size yada kayınbiraderinden hiç yakındı mı ? Yoksa güzel mi bahsediyor
Bide 7 yıl sonra nie şimdi en yakınındaki arkadaşının kayınbiraderine yapmak istemiş bunca sene hıc konusu gecmısmiydi
adam kaç yaşında siz kaç yaşındasınız karşı taraf bekar mı evlenmısmı daha önce .
ay ben sana mı alıntı yaptım fotograf önemli ya dolanmasın orda burda
Bende diyom anam nereye attı yine foto moto cil yavrusu gibi dagılıp yolun yolcusu oldu ismi cismi.ay ben sana mı alıntı yaptım fotograf önemli ya dolanmasın orda burda
Kayınvalidesinden hiç yakınmadı tam tersine kızı gibi davrandığını aralarının iyi olduğunu söylüyor. Olumsuz bir şey duymadım yani. Ama eşimle arada bir tartışıyoruz her evlilikte olabilir böyle şeyler diyor. Arkadaşım aslında bu meseleyi birkaç ay önceden düşünmüş ama hiç konusu geçmemişti. Ben 30 yaşıma girmek üzereyim. Konuştuğum kişi 27 yaşında hiç evlenmemiş.7 yıllık arkadaşınız bu süreçte hıc kayınailesinden şikayetcı oldumu size yada kayınbiraderinden hiç yakındı mı ? Yoksa güzel mi bahsediyor
Bide 7 yıl sonra nie şimdi en yakınındaki arkadaşının kayınbiraderine yapmak istemiş bunca sene hıc konusu gecmısmiydi
adam kaç yaşında siz kaç yaşındasınız karşı taraf bekar mı evlenmısmı daha önce .
Canım büyükbabam yay babama “g*tünde kurt kaynıyo bunun” derdi. Baya kibarsın.
Eşim yay çok evcimen sen otur çıkma ben çalışayım desem camdan dışarı bakmadan oturabilir senelerceEşim yay burcu.Adam eve giremiyor.Sanki kıçı kırılmış da oturamıyor.Böyle bir enerji olamaz.Ben de miskin kedi.Dışardan insanlar ne güzel geziyorsunuz diyor ama bir de bana sor.Şimdiden yoruldum.İl dışından yeni gelmişizdir yarın da filan yere gidelim.En son artık yoruldum dedim Allah rızası için bi dinleneyim .1 haftadır durmuş ama kanı kaynıyor belli.
Demekki her yay gezgin ve çok sosyal değil. Evcimen olan da varmış bu konuda görmüş oldum.Eşim yay çok evcimen sen otur çıkma ben çalışayım desem camdan dışarı bakmadan oturabilir senelercekalabalık sevmiyor
ay ben sana mı alıntı yaptım fotograf önemli ya
Konu sahibi 30 yaşında, adam 27 yaşında. Adam hiç evlenmemiş.
Konu sahibi 30 yaşında, adam 27 yaşında. Adam hiç evlenmemiş.
hahahhahahah kız valla ahir zamandayız kendinize dikkat edinBende diyom anam nereye attı yine foto moto cil yavrusu gibi dagılıp yolun yolcusu oldu ismi cismi.
Yükselen ve diger gezegenlerinde baska bi burc yogunlugu vardır baskınlık baska burctadırEşim yay çok evcimen sen otur çıkma ben çalışayım desem camdan dışarı bakmadan oturabilir senelercekalabalık sevmiyor
Mesela erkekte mars önemlidir marsı güçsüz olan erkeklerle evlenmeyin siz eril o dişil olur.Ayrıca atıyorum sizin yükselen başak eşinizin/partnerinizin venüsü başak aranızda manyak çekim olur her anlamda kopamazsınız.Yükselen ve diger gezegenlerinde baska bi burc yogunlugu vardır baskınlık baska burctadıro yüzden hep yükselen ve diğer gezegenleri sorarım.
Mesela özel hayat ask konusunda direkt venüs burcu etkilidir.
kankam bir kere bu kadar burca hakim olmak da bi başarı ikincisi harita bütündür güneşi yay olan her yay tabikii bir değil gelmişsin otuz yaşına ehehehhe diyip birinin eğlencesi olma diye diyorumTövbe tövbe bu nasıl yorum öyle. Arkadaşım neden kaynını kendine yakın tutmak istesin. Ölmeyi bayılmak sandığım yok ayrıca. Evet fotoğrafımı kayınvalidesine göstermesi yanlış hareketti ama onu kırmak istemedim. Kendisi evde vakit geçirmeyi yemek yapmayı çok sevdiğini ve pek gezen biri olmadığını söyledi. Ben de yay burçlarını gezgin diye biliyorum ama demekki hepsi aynı değil. Bir insanı sadece burcuyla analiz etmeye çalışmak da yanlış bence. Ama Koç ,Başak, Kova , ikizler erkeklerinden uzak duruyorum mesela . Bazı yaşadığım deneyimlerden dolayı. Aile yapısı,çocukluk dönemi, arkadaş çevresi, yaşanan tecrübeler vs birçok şey etkiliyor kişiliğimizi.
Benım yengem kapı kapı köy köy şehir şehir gezdi oğluna kız bulamayınca karşı komşunun kızına dünür gitti halbuki ilk gitselerdi verirlerdi kız beklemişti zaten içten içe, herkes biliyordu ama yengem komşuma ayıp olur yıllardır yedik içtik die varamadı kapısına art nıyetli değildi yengemde .Kayınvalidesinden hiç yakınmadı tam tersine kızı gibi davrandığını aralarının iyi olduğunu söylüyor. Olumsuz bir şey duymadım yani. Ama eşimle arada bir tartışıyoruz her evlilikte olabilir böyle şeyler diyor. Arkadaşım aslında bu meseleyi birkaç ay önceden düşünmüş ama hiç konusu geçmemişti. Ben 30 yaşıma girmek üzereyim. Konuştuğum kişi 27 yaşında hiç evlenmemiş.
Özellikle mars-yengeç erkekleri çok itici mesela. Ama oğlakta koçta müthiş. Koç erkeklerini sevmem lakin marstaki koç çeker. İnanılmaz farkediyor marstaki eril-disil taraf.Mesela erkekte mars önemlidir marsı güçsüz olan erkeklerle evlenmeyin siz eril o dişil olur.Ayrıca atıyorum sizin yükselen başak eşinizin/partnerinizin venüsü başak aranızda manyak çekim olur her anlamda kopamazsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?