Siz olsanız ne yapardınız? Yanlış mı yapıyorum bilmiyorum

Tövbe tövbe bu nasıl yorum öyle. Arkadaşım neden kaynını kendine yakın tutmak istesin. Ölmeyi bayılmak sandığım yok ayrıca. Evet fotoğrafımı kayınvalidesine göstermesi yanlış hareketti ama onu kırmak istemedim. Kendisi evde vakit geçirmeyi yemek yapmayı çok sevdiğini ve pek gezen biri olmadığını söyledi. Ben de yay burçlarını gezgin diye biliyorum ama demekki hepsi aynı değil. Bir insanı sadece burcuyla analiz etmeye çalışmak da yanlış bence. Ama Koç ,Başak, Kova , ikizler erkeklerinden uzak duruyorum mesela . Bazı yaşadığım deneyimlerden dolayı. Aile yapısı,çocukluk dönemi, arkadaş çevresi, yaşanan tecrübeler vs birçok şey etkiliyor kişiliğimizi.

senin fotografına annenin de ismini ekleyip her türlü şey yaparlar garip birisin hiç sevmedim tavrını yasın kactı

Canım büyükbabam yay babama “g*tünde kurt kaynıyo bunun” derdi. Baya kibarsın.

7 yıllık arkadaşınız bu süreçte hıc kayınailesinden şikayetcı oldumu size yada kayınbiraderinden hiç yakındı mı ? Yoksa güzel mi bahsediyor

Bide 7 yıl sonra nie şimdi en yakınındaki arkadaşının kayınbiraderine yapmak istemiş bunca sene hıc konusu gecmısmiydi
adam kaç yaşında siz kaç yaşındasınız karşı taraf bekar mı evlenmısmı daha önce .

gizli hayranlık duyuyorum ben bi tık boğa gibi ağırbaşlı olsa kahrı çekilir yüzde yüz hiçbir şeye güvenmez.

Konu sahibi 30 yaşında, adam 27 yaşında. Adam hiç evlenmemiş.

Kayınvalidesinden hiç yakınmadı tam tersine kızı gibi davrandığını aralarının iyi olduğunu söylüyor. Olumsuz bir şey duymadım yani. Ama eşimle arada bir tartışıyoruz her evlilikte olabilir böyle şeyler diyor. Arkadaşım aslında bu meseleyi birkaç ay önceden düşünmüş ama hiç konusu geçmemişti. Ben 30 yaşıma girmek üzereyim. Konuştuğum kişi 27 yaşında hiç evlenmemiş.

Canım büyükbabam yay babama “g*tünde kurt kaynıyo bunun” derdi. Baya kibarsın.

Eşim yay çok evcimen sen otur çıkma ben çalışayım desem camdan dışarı bakmadan oturabilir senelerce kalabalık sevmiyor

ay ben sana mı alıntı yaptım fotograf önemli ya

Bende diyom anam nereye attı yine foto moto cil yavrusu gibi dagılıp yolun yolcusu oldu ismi cismi.
hahahhahahah kız valla ahir zamandayız kendinize dikkat edin

Eşim yay çok evcimen sen otur çıkma ben çalışayım desem camdan dışarı bakmadan oturabilir senelerce kalabalık sevmiyor
Yükselen ve diger gezegenlerinde baska bi burc yogunlugu vardır baskınlık baska burctadır o yüzden hep yükselen ve diğer gezegenleri sorarım.

Mesela özel hayat ask konusunda direkt venüs burcu etkilidir.

En bilmediğim konu erkek konusu şayet en yanlış seçimleri yaptığım için agsjwjdk hakkında hayırlısı neyse o olsun.Askerde tuşlu serbest diye biliyorum iyice bir araştırın belki frekansınız tutar evlenirsiniz.Ama şu da var erkeklerin askerde bazen psikolojileri pek normal olmayabiliyor,çok bağlanmayın temkinli gidin,sonra o psikolojiyle üzer felan en azından fazla üzülmezsiniz.

Yükselen ve diger gezegenlerinde baska bi burc yogunlugu vardır baskınlık baska burctadır o yüzden hep yükselen ve diğer gezegenleri sorarım.

Mesela özel hayat ask konusunda direkt venüs burcu etkilidir.
Mesela erkekte mars önemlidir marsı güçsüz olan erkeklerle evlenmeyin siz eril o dişil olur.Ayrıca atıyorum sizin yükselen başak eşinizin/partnerinizin venüsü başak aranızda manyak çekim olur her anlamda kopamazsınız.

kankam bir kere bu kadar burca hakim olmak da bi başarı ikincisi harita bütündür güneşi yay olan her yay tabikii bir değil gelmişsin otuz yaşına ehehehhe diyip birinin eğlencesi olma diye diyorum
evlenip boşanmıssın toplum sığ
arkadas lafıyla iş yapılmaz 30 yılda ananı babanı bile tanıyamıyo insan
ben o oğlanın seninle evlilik amacıyla konuştugunu düşünmüyorum
arkadasının aşırı iyi kalpli temiz niyetli oldugunu düşünmüyorum
umarım yanılırım

Benım yengem kapı kapı köy köy şehir şehir gezdi oğluna kız bulamayınca karşı komşunun kızına dünür gitti halbuki ilk gitselerdi verirlerdi kız beklemişti zaten içten içe, herkes biliyordu ama yengem komşuma ayıp olur yıllardır yedik içtik die varamadı kapısına art nıyetli değildi yengemde .
kızla oğlanın arasında gönül ilişkisi olmadığı için varırım da iş olmazsa komşuluğumuza zeval gelir die yanaşamadı . Herkes dedi gel bak bi git sen kız belki tamam der falan die ama gitmedi . Neyse en son biri demiş kız sizi bekler gibi az falan fistan yengemde bi cesaretlendi ağız aramaya annemi gönderdi ama ne yazıkki komşu ne demiş - şurda kapının agzındaydım elli mahalleyi gezdi bulamayınca yoklukta gider der gibi benım kızıma mı geldi oğlana on kızım olsa verirdim bildiğim çocuktu ama çok bekledim bizi kendılerıne layık görmediler demekki demiş kapattılar konuyu öylece vermedi kızını da .
komşulukları ister istemez mesafeli hale geldi

Yani seninkide o hesap olmasın kör sağır topal nolcaksa olsun gayri demesinler

Özellikle mars-yengeç erkekleri çok itici mesela. Ama oğlakta koçta müthiş. Koç erkeklerini sevmem lakin marstaki koç çeker. İnanılmaz farkediyor marstaki eril-disil taraf.

Mesela su an çok yüksek manyetik çekim hissettiğim ağzımıza etsek bile birbirimizden kopamadığımız ebubekir bagdadi kılıklı bir ikizler burcu herif var.
Benim yükselen ikizler onunda venüsü ikizler.
Sonra astroloji yalan de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…