Girip konusmakla,bulusmak arasında pek fark yok.Konusuyorlar sonra ortam ve zaman uygunsa buluşuyorlar zaten.Ve sen yakalamışken yalan söylüyor sana.Bu olayda baştan sona hata varBen biriyle buluştuğunu falan düşünmüyorum ama girip konuştuğunu düşünüyorum
Misilleme düşünmüyorum beni aptal yerine koyması zoruma gidiyor gerçekten hala kendinden emin şekilde yalan söylemiyorum istediğini yap diyo bu ayrılmak istiyosan ayrılabilirsşn demek yaniAh kardeşim vur tekmeyi gitsin kendini neden üzüyorsun düpe düz yalan konuşuyor.
Boşta kalmamak için seninle takılıyor eğleniyor maalesef, bir erkek başka arayışlara girdiyse o ilişki bitmiştir. Bitmediyse bile çok yakında şiddetli biçimde bitecektir. Saygısızlıktır bu yaptığı. yinede sen bilirsin
Misilleme yapmanı öneririm, kullan demiyorum sende indir o uygulamaları görmesini sağla sonra teyze kızım falan de
verdiği tepkiye empati yap diye cevap ver sonuca göre kararını verirsin
Haklısınız şuan kendi uydurduklarını doğru kabul ediyo inanmış durumda kendi söylediklerineG
Girip konusmakla,bulusmak arasında pek fark yok.Konusuyorlar sonra ortam ve zaman uygunsa buluşuyorlar zaten.Ve sen yakalamışken yalan söylüyor sana.Bu olayda baştan sona hata var
Düşünceler yorumlarla olmaz ki. Sonuçta konuşmadım diyor. Sevgilinize bir şans verin. Aldatıyorsa o düşünce varsa yakalanacak mutlaka. Yakalandım diye bırakanı görmedim duymadım. Sadece daha tedbirli olacak.Ben biriyle buluştuğunu falan düşünmüyorum ama girip konuştuğunu düşünüyorum
Evet evlenmek istiyorGelecekle ilgili bir plan yaptınızmı?
Kimi bırakmalısın diyor siz şans verin diyoruz benimde aklım bırak diyor kalbim şans ver diyo. Ama şans vermem için itiraf etmesi lazım yalan söylediği de çok açık offDüşünceler yorumlarla olmaz ki. Sonuçta konuşmadım diyor. Sevgilinize bir şans verin. Aldatıyorsa o düşünce varsa yakalanacak mutlaka. Yakalandım diye bırakanı görmedim duymadım. Sadece daha tedbirli olacak.
Ne ara konuşacak. Konuşup hemen silmek öyle sohbet oluyor mu. Kullanmadığım için bilmiyorum.Telefonda değildi uygulamalar bakıyorum telefonuna zaten tutmaz da indirilenlerden silmeyi akıl edememiş
Oluyor silip yükleyince tekrar yükleniyo zaten konuşmalarNe ara konuşacak. Konuşup hemen silmek öyle sohbet oluyor mu. Kullanmadığım için bilmiyorum.
Telefonda değildi uygulamalar bakıyorum telefonuna zaten tutmaz da indirilenlerden silmeyi akıl edememiş
Benden çok küçüksün. Sana saygılı mı sevgisini hissediyor musun. Ayrılsan ne olur. Tüm bunları buradan bizler değerlendiremeyiz. Karar seninKimi bırakmalısın diyor siz şans verin diyoruz benimde aklım bırak diyor kalbim şans ver diyo. Ama şans vermem için itiraf etmesi lazım yalan söylediği de çok açık off
Ben hissettim öyle baktım hiç bakmamıştım oraya.ona da söyledim madem öyle birşey oldu neden söylemedin görürsen yanlış anlama diye dedim söylemedim işte keşke söyledeydim dedi. Başta niye yanlışlıkla indirdim deyip sonra dayımın oğlu dedin hatırlayamadım sonradan hatırladım dediİçinize mi doğdu ya oraya bakmak? Hep mi bakıyordunuz? Anlamadım madem kuzen indirdi, arkasından olay çıktı, sildi niye en başta bunu dememiş ? Benim babam der ki "nerdeydin" sorusuna anında cevap vermiyorsan ya da düşünüp cevap veriyorsan yalan söylüyorsundur. İnşallah üzülen, kırılan taraf siz olmazsınız. İçinizden ne geliyorsa onu yapın.
Saygılı anlayışlı biri değil.ilgi bekledim ondan hep oturup konuştum rahatsız olduğum şeyleri senin varsa sende söyle duygularını paylaş varsa benim hatam düzeltmeye çalışırım dedim yok dedi.ben bunları gerçekten haketmedim çok şey var da anlatacak çok uzunBenden çok küçüksün. Sana saygılı mı sevgisini hissediyor musun. Ayrılsan ne olur. Tüm bunları buradan bizler değerlendiremeyiz. Karar senin
Misilleme düşünmüyorum beni aptal yerine koyması zoruma gidiyor gerçekten hala kendinden emin şekilde yalan söylemiyorum istediğini yap diyo bu ayrılmak istiyosan ayrılabilirsşn demek yani
Adam gibi itiraf etse pişmanlığını gösterse şans verebilirim ama öyle değil kiBelki de hormonsal bir şeylerdi ve öyle bi anında indirip sonradan sildi bilemeyiz ki ikinci şansı değil ama ilk şansı vermelisin diye düşünüyorum :/ lütfen benden etkilenme kendini dinle..
Hımm. Başka şeyler var. Bak bu ilgisiz saygısız kısmı çoookk daha önemli. İyi düşün çok iyi düşün.Ben hissettim öyle baktım hiç bakmamıştım oraya.ona da söyledim madem öyle birşey oldu neden söylemedin görürsen yanlış anlama diye dedim söylemedim işte keşke söyledeydim dedi. Başta niye yanlışlıkla indirdim deyip sonra dayımın oğlu dedin hatırlayamadım sonradan hatırladım dedi
Şimdi bu olaydan sonra ilgili olmaya başladı işte şüpheli değil mi bunlarHımm. Başka şeyler var. Bak bu ilgisiz saygısız kısmı çoookk daha önemli. İyi düşün çok iyi düşün.
Ben hissettim öyle baktım hiç bakmamıştım oraya.ona da söyledim madem öyle birşey oldu neden söylemedin görürsen yanlış anlama diye dedim söylemedim işte keşke söyledeydim dedi. Başta niye yanlışlıkla indirdim deyip sonra dayımın oğlu dedin hatırlayamadım sonradan hatırladım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?