Siz olsanız ne yapardınız ?

Misilleme düşünmüyorum beni aptal yerine koyması zoruma gidiyor gerçekten hala kendinden emin şekilde yalan söylemiyorum istediğini yap diyo bu ayrılmak istiyosan ayrılabilirsşn demek yani

Ben biriyle buluştuğunu falan düşünmüyorum ama girip konuştuğunu düşünüyorum
Düşünceler yorumlarla olmaz ki. Sonuçta konuşmadım diyor. Sevgilinize bir şans verin. Aldatıyorsa o düşünce varsa yakalanacak mutlaka. Yakalandım diye bırakanı görmedim duymadım. Sadece daha tedbirli olacak.

Kimi bırakmalısın diyor siz şans verin diyoruz benimde aklım bırak diyor kalbim şans ver diyo. Ama şans vermem için itiraf etmesi lazım yalan söylediği de çok açık off

Telefonda değildi uygulamalar bakıyorum telefonuna zaten tutmaz da indirilenlerden silmeyi akıl edememiş

İçinize mi doğdu ya oraya bakmak? Hep mi bakıyordunuz? Anlamadım madem kuzen indirdi, arkasından olay çıktı, sildi niye en başta bunu dememiş ? Benim babam der ki "nerdeydin" sorusuna anında cevap vermiyorsan ya da düşünüp cevap veriyorsan yalan söylüyorsundur. İnşallah üzülen, kırılan taraf siz olmazsınız. İçinizden ne geliyorsa onu yapın.

Kimi bırakmalısın diyor siz şans verin diyoruz benimde aklım bırak diyor kalbim şans ver diyo. Ama şans vermem için itiraf etmesi lazım yalan söylediği de çok açık off
Benden çok küçüksün. Sana saygılı mı sevgisini hissediyor musun. Ayrılsan ne olur. Tüm bunları buradan bizler değerlendiremeyiz. Karar senin

Ben hissettim öyle baktım hiç bakmamıştım oraya.ona da söyledim madem öyle birşey oldu neden söylemedin görürsen yanlış anlama diye dedim söylemedim işte keşke söyledeydim dedi. Başta niye yanlışlıkla indirdim deyip sonra dayımın oğlu dedin hatırlayamadım sonradan hatırladım dedi

Benden çok küçüksün. Sana saygılı mı sevgisini hissediyor musun. Ayrılsan ne olur. Tüm bunları buradan bizler değerlendiremeyiz. Karar senin
Saygılı anlayışlı biri değil.ilgi bekledim ondan hep oturup konuştum rahatsız olduğum şeyleri senin varsa sende söyle duygularını paylaş varsa benim hatam düzeltmeye çalışırım dedim yok dedi.ben bunları gerçekten haketmedim çok şey var da anlatacak çok uzun

Belki de hormonsal bir şeylerdi ve öyle bi anında indirip sonradan sildi bilemeyiz ki ikinci şansı değil ama ilk şansı vermelisin diye düşünüyorum :/ lütfen benden etkilenme kendini dinle..

Belki de hormonsal bir şeylerdi ve öyle bi anında indirip sonradan sildi bilemeyiz ki ikinci şansı değil ama ilk şansı vermelisin diye düşünüyorum :/ lütfen benden etkilenme kendini dinle..
Adam gibi itiraf etse pişmanlığını gösterse şans verebilirim ama öyle değil ki

Hımm. Başka şeyler var. Bak bu ilgisiz saygısız kısmı çoookk daha önemli. İyi düşün çok iyi düşün.

Hatırlayamamış mı yoksa sonradan uydurmuş mu acaba ? Sizin oraya bakmanız bile bir garip olay. Böyle anlarda en güzeli yarım saat, bir saat her şeyden uzaklaşıp öyle karar vermek. Sakinleşip düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…