Siz olsanız ne yapardınız?

Uyku saatine denk getirsen ve iki koltuk alıp puseti koltuğa bağlarsan olur sanırım. Daha önce denemedim otobüste ama tahminen olabilir. Ama dediğim gibi ben eşimi bırakmazdım. Eşinin motorsiklete karşı olduğunu bile bile özel günlerden birinde seni ortada bırakmış olduğu için üzgün olduğunu bu nedenle git diye ısrar ettiğini düşünüyorum. Düşünceli biriymiş. Ben yalnız bırakmazdım dediğim gibi.

Araci kullanabilecek ve dugune gidecek es,dost,akraba var mi etrafinizda?
Hayır annem babam ve ben 5 saatlik yolu 6 7 saatte gideriz sorun değil aslında. Bir de bir yerden başlamak lazım sanırım. Hep eş hep baba. Babam 70 yaşında. Onun araç kullanmasını da istemiyorum zaten.

Gideceğim yere aslında tren var 1 saat.ordan da köy 1 saat. Fakat çocuk eşyası arabası falan derken tren çok zor olurmuş gibi. Bilemedim

Ben gitmezdim, ama adım gibi biliyorum ki eşim giderdi!
Sende git bir gece kal ve hemen geri dön

Gideceğim yere aslında tren var 1 saat.ordan da köy 1 saat. Fakat çocuk eşyası arabası falan derken tren çok zor olurmuş gibi. Bilemedim
Ay tren varsa çok güzel olur.Ben tren yolculuguna bayılırım.Hem çok rahat hem çok zevkli.Hemde kısa sürede varirsiniz.Merak etmeyin vagonlar çok dar değil esyalariniz pekala sığar.Hemde bir gün kalıp donersiniz.Esinizde yanlız kalmaz,içinizde rahat olur

Ben gitmezdim.
Nişan için 5 saatlik yol cekilmez. ( Minik yavru da var)
Yol gitmeyi sevmedigim icin kuzenimin nişanina gitmemistim zaten . O zamanlar bekardim bi de.
Dugunune gittim ama.
Siz de dugununde eşiniz ve minik yavrunuzla gidin.
Eşinizin sizin yardiminiza ihtiyaci var.

Cocugunuzun rahatini saglayabilirseniz gidin. Bir de araba kullaniyorsak her yol ve hava kosulunda kullanabilmeliyiz. Kimseye muhtac olmamak muthis bir ozgurluk. Aile hekiminize de danisin yolda ne kadar aralikla mola vermeniz gerektigini, cocugun molada hareket etmesi konularini bir konusun. Gittiginizde siz her yerde uyursunuz da cocuga uygun yer bulabilecek misiniz? Kalabalik, gurultu vb.

Giderdim ben , kuzenimin özel günü eşim bir iki gün idare edebilir ki aynı binada kardeşi varmış yani.

Adam git diyo neden burda soruyosun esin cok mantikli birisi ben olsam giderdim

Özellikle 2. Evliliğini yapan insanlar mutlu gününde sevdiklerini çok daha fazla istiyorlar :)
Ben olsam giderdim. Eşinizde zaten çok anlayışlı davranmış. Maşallah ve çok geçmiş olsun.

Beyci olmayın ya eşleriniz giderdi bir an bile düşünmeden sonra neden kaybediyoruz
Polemik için yazmıyorum. Başka yazanlar da olmuş eşim giderdi diye. Gerçekten eşleriniz sizin ayağınız kalçaya kadar alçıda ve ödemliyken üzerine basmamanız tembihlenmişken sizi bırakıp gider miydi? Bu herkes hayatına, başının çaresine baksın olayı değil ki? Aklım kalır bir kere. Ya düştüyse, ya tuvalette sorun olduysa, ya ağrısı varsa diye sürekli düşünürüm... Evlilik de özgürlük de bu değil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…