“Dünyada olabilecek her bir olay için misal aleminde sayısız ihtimal uyur. Siz ağzınızdan çıkardığınız sözlerle o ihtimalleri uyandırırsınız. “ hiç duydunuz mu bilmiyorum. Mevlana’ya atfedilen sözlerden biri...ama diyorum ki keşke paramız olmasaydı da ben çok mutlu olsaydım.
İyide bu adamın hamuru bu,yani sen adam nişanlıyken dayanamaz hemen barışırdı şimdi değişti demiyorsun hep böyleydi aileside böyle diyorsun e demekki kabul etmişsin. Buna yapabileceğin tek şey kabullenmek eşinin değişmesini beklemekle yalnızca kendini kandırırsın.Merhaba arkadaşlar. Ben daha önce de buraya konu açmıştım yine buna benzer bir konu hakkında. Ben eşimle sorunlar yaşıyorum çözemediğimiz içinden çıkamadığımız sorunlar. Bu yüzden ne yapacağımı şaşırdım naçizane sizlere şunu sormak isterim. “Ben ne yapayım?” Değil de “siz olsanız ne yapardınız?” Merak ettiğim şey bu. Belki ben duygusal yaklaşıyorum üçüncü göz daha iyi görür belki. Aslında gözle görülür bir sorun yok ama ne zaman bi tartışma çıksa eşim bana küsüyor. 2 buçuk yıllık evliyim çocuğum yok düsük yaptım. İki yıl boyu bir sorunumuz yoktu çünkü ben hep alttan alıyordum hep onu peohpohlayıp kavga ettiğimizde ayağına gidiyordım(haklıda olsam haksızda) ama son 4 aydır artık gitmeyi bıraktım bende inat ediyorum o konuşmayınca bende konuşmuyorum. Ama görseniz duvardan farksız öyle böyle bi küsmesi yok paşazadenin. Aileden gelen bir şey hepsi öyleler. Bende sevgi istiyorum ilgi istiyorum mutlu olmak istiyorum para sorunumuz yok ama diyorum ki keşke paramız olmasaydı da ben çok mutlu olsaydım. Yani çok içinden çıkılmaz bir durumdayım. Şimdi bir haftadır saçma sapan bir şey yüzünden beni kıskandı o günden beri konuşmuyor aramıyor sormuyor bide annesi rahatsız yanında kalmak zorunda o kalıyor şimdi bende annemde kalıyorum. Orda da kaldım hani tavır yapmasın diye 4 gün dönüp yüzüme bakmadı yemek yapıyorum eline sağlık bile demiyor. İyiysem çok iyiydi canını veresin gelir ama kötüysen de dönüp selam vermez. Kafam çok karışık bunlar yüzünden daha önce üç sefer ayrılalım dedim kabul etmedi. Ben şaşırdım siz olsanız ne yapardınız?
"Can çıkar huy çıkmaz" "7 sinde ne işe 70 'inde o olur" demiş atalarımız.
Bu adam bugün ne ise 20 yıl sonrada aynı olacak eminol
Dayanabilecek misin.
Buna hiç cesaretim yok çok güzel günlerimiz oldu iyi kötü yaşadık ama ben yoruldum artık ne zaman küsecek ne kadar sürdürecek acaba diye düşüne düşüne kendimi yiyip bitiriyorum
Yerinde olsam çocukta yokken arkama bakmadan kaçardım
Ben sanırım ayrılırdım. Hayat kısa sonuçta. Niye sürekli huzursuz bir hayat süreyim?
Yaptıgı eksiklik degıl kı, ceza ya da ıskence denebilir.Cok doğru ama her insanın bir eksikliği var diye düşünüp sabretmeye çalışıyorum ama artık bir yere kadar diyorum. Bunun farkında olmalı uzaklaştığımı sogudumu mutlak surette farkediyordur ama yine de geri adım atma diye bir şey yok
“Dünyada olabilecek her bir olay için misal aleminde sayısız ihtimal uyur. Siz ağzınızdan çıkardığınız sözlerle o ihtimalleri uyandırırsınız. “ hiç duydunuz mu bilmiyorum. Mevlana’ya atfedilen sözlerden biri...
Maşallah Allah daim etsin yuvanızı. Keşke bizde biraz örnek alabiliyor olsaydık böyle çiftleriBen küsme olaylarına hiç gelemem. 6 yıllık evliyim maddi manevi bizi zorlayan zamanlardan da geçtik, kavgalar da ettik ama asla 2. Güne uzamadı hiçbiri.
Ben uğraşamazdim oyle adamla. Konuşmuyorsa gittigi yere kadar deyip ben de konuşmazdim heralde tabi oncesinde uyarirdim bu şekilde devam edersek evliligimizin sonu iyi değil diye.
teşekkür ederim bunu aslında görüyorum ama kabullenemiyorum. Kabullenmek istemiyorsun. İnsanların değişebileceğine inanmak istiyorumİyide bu adamın hamuru bu,yani sen adam nişanlıyken dayanamaz hemen barışırdı şimdi değişti demiyorsun hep böyleydi aileside böyle diyorsun e demekki kabul etmişsin. Buna yapabileceğin tek şey kabullenmek eşinin değişmesini beklemekle yalnızca kendini kandırırsın.
Ben öyle boşan falan diyemem kesinlikle en doğrusunu sen bilirsin
Bu sefer yaptığım ağır bir tepkiydi ama yine de fayda etmedi. Siz peki ne yapıyorsunuz bu durumda yani evlilik devam ediyor mu acaba ? Çekmek kolay miTedavi görmek zorunda. Kabul etmezse ya böyle cekeceksiniz yada ayrilacaksiniz. Küsme huyu b** affedersiniz. Bende vardi ordan biliyorum. Siz ama agir tepki göstermedikten sonra birsey degismez. Ailesi böyle davranmis olabilir, ama yalnis iletisim yolu.
Hep sen alttan alıp, o hatalı bile olsa barışan sen olursan tabiki iyi günleriniz olur....Buna hiç cesaretim yok çok güzel günlerimiz oldu iyi kötü yaşadık ama ben yoruldum artık ne zaman küsecek ne kadar sürdürecek acaba diye düşüne düşüne kendimi yiyip bitiriyorum
Bende çok çok çok çok istiyorum ama olmuyor. Evlendikten sonra bazı şeyleri değiştiremiyoruz sanırımValla bi erkek için çabalamaktan o kadar yoruldum ki şu saatten sonra karşımdaki çabasın istiyorum valla o gönlümü alsın mutlu etmek için uğraşsın o daha çok sevsin gibi
Bende öyle idim. Evlenmeden önce. Ama aynı evin içinde bu yapımıyor 10 gün küstük çatladım nerdeyseBende küs politikası şöyledir
Hatalıysam özür dilerim hatamı telafi etmeye çalışırım
Öyle gurur yapmam
Eğer karşı taraf hatalı/hatasız küsüyorsa cehenemin dibine kadar hiç oralı olmam
Genelde geri dönüşler alırım ama
Küsen birinin egosunu tatmin etmeyin hatta aşağı görün küçümseyin adam yerine koymayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?