- 31 Mayıs 2020
- 179
- 260
- 53
Esinizin kendine ceki düzen vermesi icin önce hareketlerinin yalnis oldugunu anlamasi lazim. Ailesinde bu tavirlar normaldi belki, ama aslinda ne kadar sagliksiz bir aile oldugunu net gösteriyor. Cünkü yetiskin saglikli bireyler cözümü iletisimde arar. Sevgisini cezalandirmak adina karsisindakinden esirgemezler. Ben mesela küssem susardim, cünkü kavgalarda hep agir konusmamdan korkardim. Agir kokusmaktansa küsüp trip atmayi tercih ederdim. Bir cok kisi ama o küsmeyi karsidaki insani cezalandirmak veya yola getirmek Icin kullanir. O küsmekle, heleki günlerce uzatmakla aslinda karsidaki insani yokluklarina alistirdiklarinin farkında bile degiller. Esinizle bu durumu kavga yapmadiginiz bir zaman konusmaniz lazim. "Yok ben böyleyim isine gelirse" tavrina bürünürse gercekten iliskiyi gözden gecirmek lazim. Ben esim icin (tabi kendim icinde) bu huyu biraktim. Biraz zaman aliyor tabi cünkü eski davranislara düsmek kolay, ama sevdigi icin yapiyor insan. Birde cocuklarimin küsüp trip atan bir anneyi örnek almalarini istemedim
Evet iletişimsizlikten kaynaklanıyor çok sessiz konuşmayı sevmez kavga etmeyi sevmez yeni soyadı yanlış olmuş sevmezoglu olmalıymış