Merhaba Hanımlar,
Okuyup yorum yapan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Bir evladım var ana sınıfına gidiyor (özel) okula başladığından bugüne pek bir problem yaşamadık. Yalnızca bir branş dersinde öğretmeni ile pek uyum saglayamadi, o ders olduğu zamanlarda veya o ders aklına geldiğinde okula gitmek istemiyor. Konuştum, öğretmeni ile konuştum bir türlü sonuç olumlu olmadı. Süreç hala devam ediyor. Bu konuşmalar oyunlar esnasında şöyle bir şey paylaştı; Turan ogretmenim okula gelirken yüzük takmayın çok kucuksunuz takı takmak için takmamalisiniz dedi o nedenle ben artık takmak istemiyorum.
Normalde süslenmeyi sever. Zaten genel olarak takı takmak veya elbise giymek kız çocukları için çok özeldir. Bu konuşma sonrası sınıf öğretmeni ile iletişime geçtik konuştuk gozlemledik hala problem devam ediyor. O süslü puslu kendine takip takistirmayi seven çocuk artık hiç birine bakmıyor. Yalnızca okula gittiğinde değil her zaman. Kaldırdı her şeyi.
Psikolog ile görüştüm bu öğretmenin kuralı olduğunu olayı büyüttüğü mu söyledi.
Ben takı takmasinda veya suslenmesinde değilim bir öğretmenin 6 yaşında bir çocuk üzerinde bu şekilde bir etki göstermesinin üzücü oldugundayim. Bunu bir türlü anlatamadim. Sizce her şey normalde ben miyim anormal. Eğer öyleyse kafama takmayacagim artık bu konuyu akışa bırakacağım. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.