siz olsanız ne yapardınız?

Paraya şu anda gerçekten ihtiyacın var mı yoksa kenardaki parayı yerine mi koymak istiyorsunuz? Eğer gerçekten acil bir şekide lazımsa bunu ona söyleyebilirsin ama yok para kenarda dursun diye isticeksen bence kendine bu kadar dert etmen yanlış. Senin derdine hemen koşup gelen biri sonuçta. Ben gerçekten ihtiyacım olana kadar söylemezdim çünkü bir dahaki derdinde seni kapı dışarı tutar çünkü gözünde borcunun peşine düşen insan olursun şahsen benim gözümde öyle olurdu sevgilim.

aynennn canım ya.. işte sorun o zaten bir açıklama yapsa ne yapacağını bilicem..

valla öyle bir niyeti olduğunu düşünsem vermezdim ama bilmiyorum da hiç böyle para muhabbetimiz olmadı. ben utanırım almam ondan para. çok sıkışsam ailemden isterim. ama onun aile sorunu var bi de ben teklif ettim. ama bir şekilde söylerim ben eğer biraz süre geçerse.. çalışsam yine sorun değilde benim de tek birikimimdi.

şöyle ki, çok çok acil bir ihtiyacım yok zaten ondan söylemedim ona bişi... ama bazen sıkışıyorum. ailemden para isteyemediğimde yada harcamanın ucu kaçtığında farkettirmeden kredi kartını yatırdığım oluyor. ben genelde söylemem benden borç aldıklarında. 30- 50 tl falan vermişliğim vardır arkadaşlarıma.. ama hiç bu kadar büyük rakam vermedim. çalışmadığım için benim açımdan büyük bir para. 1 yılda falan birikti harçlıktan 5-10 artarak. durum öyle olunca borcun peşine düşmemde şimdi sıkışırsam ben napıcam? o verecek mi ? soruları kafamda dönüyor.

Malesef para pul durumları bana da saçma geliyor ilişkilerde:26: Bu yüzden hiçbir ilişkimde keş öyle 500 falan para verdiğim olmadı ama eski sevgilim param olsa tatile giderdik dediğinde bende var veriyim demeyip rezervasyonumuzu yaptırdım hadi gidelim dedim.Öğrenci olduğumdan ayrı şehirlerdeydik.Tatil dönüşü hiç paramız kaldı mı diye borç için ağzımı aradı.Zaten kalmamıştı.İyi de olmuş diyorum şimdi düşündükçe.En mantıklısı biraz bekleyip başkasından borç aldım demen cidden... :26:

Keske veremeyecegini soyleseydi. Yaptigi cok sacma olmus.. bekle bakalim

Bence yapman gereken sıkıştığında sıkıştım diyip parayı istemen durup dururken söylemen ters olabilir. Sen eğerki parayı vericek bi insan değil üstüne yatar diyorsan o ayrı.

Bence yapman gereken sıkıştığında sıkıştım diyip parayı istemen durup dururken söylemen ters olabilir. Sen eğerki parayı vericek bi insan değil üstüne yatar diyorsan o ayrı.

aksine hiç öyle düşünmüyorum. dedim ya ben teklif ettim zaten. ama böyle unutmuş gibi yapması yada hiç konuyu açmaması garibime gitti. beklediğim birşey değildi. ondan zaten acaba toparlayamadı mı diyorum ama bakalım görüces yarın buluşucaz ne yapacak merak ediyorum

Ya toparlayamadı ya da nasıl olsa kenarda duran paraydı lazım olduğunda ister diye düşünüyoda olabilir.

Bence bişey söyleme iyi bir izlenim olmayabilir. Ama hayatım çok sıkıştım 50 lira borç verebilir misin de o zaman unuttuysa ki unutmaz hatırlar verir.

ilişkinin içine para gırdımı ınsanoglu degısıyor. benımde agzım yandı iyilik yapim demiştim cocuk benım paramın ustune yatmaya calıstı dahala da vermedi. askere gıtttı asker donusunde gene ıstıcem . o vermedıgı ıcın yuzsuzse bende ıstıeyecek kadar hakkım vardır o paramda ..

kısacası ilişkilerde para borc vs seyler ilişkiyi bozmaya kadar goturebiliyor. buyuk konusmıyım ama basıma gelenler yuzunden birinı cok sevsem de askdan ölsemde asla bundan sonra borc para vermem cunku agzım yandı.

vallahi canım para erkeklerin en cok andıkları konu.. benım de bu konusa kötü bir tecrübem oldu.. borc verdim 750 tl geri ödedi mi odedi ama taksitlerle... son 250 tl sını unutturmaya calıstı ben de hatrlattım..hatta soyle bır konu oldu .. ben param yok falan dıye sızlandım cok harcamam oldu dıye.. ucak bileti alacaktım ben alayım istersen senın yerine sen sonra verirsin dedi bana .. bak bak bakkkk ! ben de sinirlendim tabi akıllı sanıyo ya kendını 205 tl mı 100-150 tl cıvarı bılet ile gecıstırecek ustelık bileti o almıs olacak.. ben de ona borclanacagım... ben de alamazsam sen alırsın bana olan borcundan düseriz dedim... kaba oldu bıraz ama öyle şark kurnazlıgı yapınca ben de yuzune vurdum... bunun yanısıra her tartısmada paranı yollayacam tribine girdi... bu buyuk meblada verdigim paraydı arada 20tl falan verdiğim de vardı ..o ufaklıkalrı saymıyorum bile....

kıssadan hisse sen sen ol paranı mutlaka ıkıncı maasını aldıgında iste... erkekelr para konusu oldumu herseyı hatırlarlar....

Son düzenleme:

ya ne bileyim onca şeyde yardımıma koşuyor ne desem yapıyor kıyamam.. çok zor günlerim oldu psikolojik vs hep destekti bana.. o yüzden hiç düşünmeden verdim. geri verir ya. öyle inanıyorum =(

bi erkek kadından nasıl para ister ki :26:

o istemedi canım. ben teklif ettim onu öyle görünce. çok sıkıntılıydı. o zaten başta almak istemedi. sonradan vericem bitanem sana geri hemen zaten diyerek aldı...

ya evet bende öyle birşey olsun istemiyorum. taksit taksit ödeyim muhabbeti daha fena bence. her ay mı hatırlatıcam.. daha beter durum.. dediğin gibi hiç bitmez her tartışmada da çıkar ortaya çok fena.. yok şuan acil değil diye biraz zaman tanıycam.kendini toparlasın. sonra bişi uydurup istiycem acil lazım gibi yapıcam. düzgün bir şekilde söylersem biraz sıkıştım lazım oldu alabilir miyim diye verir ya sanmıyorum yani öyle birisi değil çünkü

nasılsa 1 senelik bi ilişki yani samimiyetinize güvenerek '' canım nasıl oldu maddi durumlar toparlanabildin mi?'' şeklinde bi soruyla konuyu açabilirsin. bu sorudan sonra gereken açıklamayı yapacaktır nasılsa

nasılsa 1 senelik bi ilişki yani samimiyetinize güvenerek '' canım nasıl oldu maddi durumlar toparlanabildin mi?'' şeklinde bi soruyla konuyu açabilirsin. bu sorudan sonra gereken açıklamayı yapacaktır nasılsa

onu söyledim aslında yani o şekilde borcu düşünerek değil de maaşını alınca demiştim. "boşuna stres yaptın aşkım bak düzelir işte herşey.. hallettin mi ödemeleri?" dedim o da" evet aşkım ya ama üst üste binince geriyor insanı,sana da haftasonu çekip veririm" dedi. ama sonuç böyle işte

Ortak bir arkadasınız varsa o konuşsun ama sizin isteginizi söylemeden mesela bu aralar ihtiyacınız olduğunu falan söylese

Bence direk, yatıracağım dedin noldu unuttun mu diyebilirsin. Şunu da ekleyebilirsin, bu maaşınla döndüremiyorsan bir dahaki maaşta verebilirsin diyebilirsin. Bunda garip bir şey yok. Cimri olmazsın bunu demekle. Cimriliği üstüne yapıştırırsa onun ayıbı olur. Bu cimrilik değil sonuçta. Gırtlağına da yapılıyor değilsin.

Açıkçası yatıracağım deyip unutmuş gibi yapmak ayıp olan. Toparlayamadım diye zaman isteyebilir de unutmuş gibi davranmak hoş değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…