- Konu Sahibi parfumkokusu
-
bi erkek kadından nasıl para ister ki :26:
mrb. benim bir sorunum var aslında Allah daha büyük sorun vermesin tabi de daha doğrusu arada kaldığım bir konu. erkek arkadaşım çalışıyor. fakat geçen ay maaşı yatmadı.. çok canı sıkkındı. anladım birşeyi olduğunu. sorduğumda söyledi. kredi kartı borcu varmış faize binecekmiş falan. bende sıkma canını ben veririm dedim. önce istemedi. sonra maaşı alır almaz ödiycem sana dedi. bende tamam bitanem sıkıntı yapma ödersin sonra dedim. borç verdiğimde 500 tl bir para.neyse maaşını aldı. aldığı gün telefonda konuştuk. aldım maaşı bitanem h.sonu ödiycem sana görüştğümüzde dedi. tamam dedim. ama 2 hafta oldu. unuttu mu anlamadım. ben çalışmıyorum hala okuyorum o parayı 1 yılda anca biriktirdim. kimisine küçük bir para gibi gelebilir ama benim başka gelirim yok. şimdi ne yapıcam bilemedim. nasıl istenir? utanıyorum da erkek arkadaşım 1 yıllık ilişkimiz var bir yere gideriz genelde o öder. bende öderim tabi de.. ne bileyim bişi olur acil hemen gelir falan durum böyle olunca nasıl söylenir borcunu ver diye? arkadaş olsa daha rahat da sevgili olunca kıza bak ne kadar da cimri desin istemiyorum. ama ihtiyacımda var yani o paraya. bazen ailemden alamıyorum çünkü. napsam ki? lütfen yanıt yazın...
Bence direk, yatıracağım dedin noldu unuttun mu diyebilirsin. Şunu da ekleyebilirsin, bu maaşınla döndüremiyorsan bir dahaki maaşta verebilirsin diyebilirsin. Bunda garip bir şey yok. Cimri olmazsın bunu demekle. Cimriliği üstüne yapıştırırsa onun ayıbı olur. Bu cimrilik değil sonuçta. Gırtlağına da yapılıyor değilsin.
Açıkçası yatıracağım deyip unutmuş gibi yapmak ayıp olan. Toparlayamadım diye zaman isteyebilir de unutmuş gibi davranmak hoş değil.
bu maddi konular hakkaten insanın içine sıkıntı yanii hele de öğrenci olupta emek zahmet biriktirdiğin para olunca içine böyle şüphe düşmesi normal imalarda bulunmak itici olur diye düşünüyorum sonuçta ciddi bi ilşki var ortada şey mi yapsan acaba sanki ona duyurmamaya çalışır gibi yapıp telde annenle konuşuo gibi yapsan durumunun sıkışık olduğunu harçlığnn yetmediğini paraya ihtiyacn olduğunu falan söylesen tabi annenden olumsuz cevap almş gibi davranman lazımyani o zaman o da sorar sıkıntını illa ki konu açılmş olur yani ne biliim direk söyleyemezdim çünkü ben sevgilime :26:
Kadin nasil istiyorsa erkekler de oyle istiyor...
Ayni sey yani...
Konu sahibi arkadasim, bence kesinlikle diger maasini bekle...
Ben bu kadar uzulup vermemesini hesabinin sasmasina bagliyorum, size de mahcup olmus, soylememistir belki...
Soylemesi gerekirdi ama insan bu konularda ister istemez kasilir biraz...
Fakat diger maas yatincada vermezse, hatirlatin...
Artik sacmalamis oluyor cunku...
Durumunu anlatsa neysede...
ne sevgili ne arkadaş kimseye borç adı altında para vermeyi sevmem. demek ki doğru düşünüyomuşum.
eğer sıkıntın varsa isteyin durumu da açıklayın.kendi paranı istiyon başka birisinin parasını istemiyon sonuçta.hem bak o çalışıyo durumu var sıkıntı çekmiyo şu an.ama sen çalışmıyon paraya ihtiyacın var.
paradoks olan kısım da o ya zaten.. o borç ister ödemez bu durumdan utanmaz.. ama sen kendi paranı istemeye utanırsın, çok mu sıkıyorum, borç peşinde koşan birisi gibi mi olurum, yanlış mı anlar diyerek sıkıntı ediyorum kendime..açıklama istiyorum herşeyden önce.. bişi söylese.. bu tavır çok can sıkıcı...
doğru diyorsun ama o tecrübe baya bi pahalıya patlayabilir bana..belki bu durum senin için bi fırsattır ne tepki verdiğini ölçersin nasıl biri olduğunu daha iyi anlamış olursun
doğru diyorsun ama o tecrübe baya bi pahalıya patlayabilir bana..
yok canım hiç almadım..daha önce sen hiç ondan para almış mıydın? öyleyse ona sayıyor olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?