- 15 Aralık 2013
- 1.714
- 2.585
- 333
- 35
- Konu Sahibi vanityfairr
-
Eşim çağırmadı.Kendi gelmek istemiş.Amacı bizi görmek değil zaten gezdirilmek .Ama benden büyüklük göstermemi beklyor ki çok sinir bozucu.kocama kızardım evime benden habersiz misafir çağırıyor ki bana terbiyesizlik yapmış biri bide bana emrivaki ile onu gezdirmemi söylüyor. hayatta olmaz
Burada hiç arkadaşı yok.Tamamen benim gezdirmemi bekliyor.Belki arkadaşları ile gezmeyi planlıyordur. Arayı düzeltmek için bir çaba göstermezse gezdirmeyin hafta sonunu beklesin.
Whatsapp yazzışmalarını gördüm kendi gelmek istediğini yazmış ama eşim de bana sormadan hafta içi benimle gezebileceğini söylemiş ki mümkün değil kılımı kıpırdatmayacağım.Aranız iyi olsa da kimsenin emrivaki yapmaya hakkı yok.Bence eşiniz gel ,yengen seni gezdirir diye davet etmiştir.Ben görümceden çok eşime tepki gösterirdim, bana sormadan ,fikrimi almadan benim adıma nasıl karar veriyorsun diye
Bu sefer de sizin aranızda tatsızlık oluşur .Gezdirmeseniz de dikleşerek inatlaşarak değil,kardeşine tavrından dolayı kırgın olduğunuzu,eğer gönlünü alırsa yardımcı olabileceğinizi söyleyin.Bu sayede siz de gezmiş olursunuz hem.Görümce dediğiniz gibi size tavırlıysa beraber gezmeyi bile kabul etmez zaten.Oraya gelene kadar kabul etmiştir daveti,belki arkadaşlarıyla gezmeyi teklif edecektir.Whatsapp yazzışmalarını gördüm kendi gelmek istediğini yazmış ama eşim de bana sormadan hafta içi benimle gezebileceğini söylemiş ki mümkün değil kılımı kıpırdatmayacağım.
Burada hiç arkadaşı yok .Hiç bir yeri bilmiyor kendi başına gezmesi de mümkün değil tamamen benim adıma yapılmış bir emrivaki .Kendi ukalalığı hadsizliği eşimin de ses çıkaramaması bir türlü .Her zaman her türlü olgunluğu benden bekleyen bu şeklde bana gaz veren bir kocam var.Bu sefer de sizin aranızda tatsızlık oluşur .Gezdirmeseniz de dikleşerek inatlaşarak değil,kardeşine tavrından dolayı kırgın olduğunuzu,eğer gönlünü alırsa yardımcı olabileceğinizi söyleyin.Bu sayede siz de gezmiş olursunuz hem.Görümce dediğiniz gibi size tavırlıysa beraber gezmeyi bile kabul etmez zaten.Oraya gelene kadar kabul etmiştir daveti,belki arkadaşlarıyla gezmeyi teklif edecektir.
Bir senedir haksız olduğu halde benimle konuşmayan ,görüşmeyen,şehirlerine gittiğimde beni avm lerde tutup kendisi abisi ile görüşen benden 10 yaş küçük görümcem bir haftalığına bizde kalmaya geliyormuş.Abisini arayıp haber vermiş.
Hadi gelsin bir şey demiyorum ama işin tuhafı geldiği zaman şehrimizdeki müze,kültürel yerler vs gezmek istiyormuş.İstanbulda yaşıyoruz mesafeleri biliyorsunuz.Abisi çalışıyor.Bu demek oluyor ki ben gezdireceğim .
Bu hadsizlik ve emrivaki karşısında çok şaşırdım ve hiç bir yere götürmeyi de düşünmüyorum.Abisi yani eşim de benim yerime vanityfair ablan seni getirir hafta sonu da beraber gezeriz demiş.Eşim izin alamaz çünkü yeni işe girdi .Haksız mıyım ? Siz olsanız ne yapardınız?
Benim delirdiğim şeyler de aynen bu işte... Ben avm de tek başıma saatlerce bekledim onların şehrine.Aşkım ne olur anlayış göster diyerek ha neden hep ben anlayış gösteriyorum bunu anlamıyorum.Aramazda 10 yaş var o benden küçük .Bekar genç bir kız.Eşim güzellikle söylüyor çünkü zaten haklı olduğumu biliyor ama ben karşı tarafın hadsizliğine inanamıyorum.Eşim benim adıma karar veremez ki
Kendisi adına karar verir.
Madem aralarında beni gezdir, haa tamam oldu gezdiririz muhabbeti geçmiş, kim gezdiririz diyorsa o gezdirsin bir zahmet.
Bu normal şartlar altındaki tavrım.
Çünkü eşimden beklentim şu: Aşkıııımmm, hayatım, ya kardeşim gelecekmiş, burada sıkılmasa, onu gezdirsek, ama ben de yeni işe girdim, siz kız kıza beraber gezseniz, ben de akşam iş çıkışı size katılsam? Lütfen hayatım?
Amma velakin ben rehbermişim muamelesi görüyorsam olmaz.
ARTI
Bu gelen şahıs sizinle zaten 1 yıldır görüşmeyen biri, Şehrinize gittiğinde sizi AVM'de tutan biri
Söz açılmışken eşiniz nasıl izin verdi sizin AVM'de beklemenize. Kendisi kardeşiyle görüşürken???
Kardeşine diyemedi mi "o artık benim ailem, benim eşim, ya beraber ya ben de gelmem diye???
Benim delirdiğim şeyler de aynen bu işte... Ben avm de tek başıma saatlerce bekledim onların şehrine.Aşkım ne olur anlayış göster diyerek ha neden hep ben anlayış gösteriyorum bunu anlamıyorum.Aramazda 10 yaş var o benden küçük .Bekar genç bir kız.Eşim güzellikle söylüyor çünkü zaten haklı olduğumu biliyor ama ben karşı tarafın hadsizliğine inanamıyorum.
Diyemiyor benim kocam bunu diyemiyor işte.gezdirmezdim, esin gezdirsin, gezdiremiyorsa da, bir senedir konusmuyorsun ablanla nasil gelceksin diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?