• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız ne yaparsınız?

Ailesinin de ödese bile kabul etmemesi gerekiyor. Ödemekte ısrarcı olursan, babanı arayacağım. Bizde ödeyecek para yok, arabayı satın galeriye diyeceğim.Madem kafası sürekli onlarda gitsin onlara versin maaşı. Onlarla yaşasın. Hayır kardeşi evde yattığında göre durumları çok iyi demekk

bacım sen kendini yırtsanda nafile kocan büyük enayi. ailesi onun sırtına yapışmış sülük gibi. nasılsa oğlan öder kıyamaz bize diye. diğer kayın asalagınında işine geliyo tabi neden ellerini ceplerine atsınlar ki. eşin biraz daha bunları beslemeye devam ederse bindikleri yakıtıda sizin ödemeniz için söylenmeye başlayacaklar :)))) adamın kafasına vura vura öğretmen lazım. benim eşimde annesine ve abisi olcak karaktersiz sünepeye karşı aşırı yumuşaktı ama son yaşanan olaylardan sonra ikisininde ne halt oldugunu anladı. sorun şurda ki anası için hala olsun o benim annem diyebiliyo :)))))))))))))))))))))))) neyse sakinimm.... hanımlar oğullarınızı kendinize bağımlı sünepe olarak yetiştirmeyin lütfen
Napayım ben peki. Ben iki şubede çalışıyorum. Seneye tek yerde çalışıyor bilsinler. Ya da evde oturuyor bilsinler. Valaha çalıştıgımı saklayacağım artık. Maaş mı ayırayım napayım ben. Eşim ailesine tapıyor resmen. Ben artık 1lira daha öderse kriz geçiririm. Kendimi enayi hissediyorum.Bizde öderken yeri geldi zorlandık. Ama onlardan 1lira istemedik.

Ailesinin de ödese bile kabul etmemesi gerekiyor. Ödemekte ısrarcı olursan, babanı arayacağım. Bizde ödeyecek para yok, arabayı satın galeriye diyeceğim.Madem kafası sürekli onlarda gitsin onlara versin maaşı. Onlarla yaşasın. Hayır kardeşi evde yattığında göre durumları çok iyi demekki
Evet kesinlikle bana yazdığın cevapta sana katılıyorum . Susma .. sende o ailenin bireyisin

Asgari ücrete normalde ev geçinmez değil mi? Sonunda eve 1 lira para katmayacağım. Hadi iki eve bak diyeceğim.
Bi ara hatırlarsınız belki haberlerde çıktı. Yag sıkıntısı vardı. Kaynım falan herkes evde. Gidip marketten yag almamışlar. Neymiş yagsız kalmışlar. Eşim evdeki yagı götürmek istedi. Kirada olan biziz. Normalde aile destek olur benim bildigim
Sen eve hala para katıyor musun ?
Kattığın hata.

Evet kesinlikle bana yazdığın cevapta sana katılıyorum . Susma .. sende o ailenin bireyisin
Kalplerini kırmak istemiyorum. Bi yandan şimdi ararım kpye bişey olur, benden bilirler. Daha önce araba konusunda ufak tartışma çıktı. Ben son kez sigorta ödüyorum dedim. Kaynım masayı terk etti. 1 2hafta sonra kp ufak kriz geçirmiş. Kv eşimi kenara çekip, baban o günden sonra kriz geçirdi demiş. Bundanda korkuyorum. Kalp var babasında

İşte durumları iyiki çalışırdı..Para vermemekte diretecegim. Israr ederse babasını arayıp söyliycem.
Peder de öde derse yüzsüz bunlar komple oglani da kapinin önüne koyarsin 😂 kiz Allah göstermesin sinirlerim bozuldu ya bunlar nasil aile yapismis vakumladikca vakumluyor

Napayım ben peki. Ben iki şubede çalışıyorum. Seneye tek yerde çalışıyor bilsinler. Ya da evde oturuyor bilsinler. Valaha çalıştıgımı saklayacağım artık. Maaş mı ayırayım napayım ben. Eşim ailesine tapıyor resmen. Ben artık 1lira daha öderse kriz geçiririm. Kendimi enayi hissediyorum.Bizde öderken yeri geldi zorlandık. Ama onlardan 1lira istemedik.
dedigim gibi eşini düzeltemezsin. erkekler bu konuda eğitilmez anlayışsız oluyolar. tamam desede bu kez gizliden devam ediyolar cogunlukla. en iyisi maaşını ayırmak. en azından eşin kendi yükümlülüklerini bilsin para verceksede kendi bütcesinden ayırsın belki evin ihtiyaclarına yetemeyince anlar bişeyleri. yoksa bu rahatlıkla ana babasına ağlamaya devam eder sen kızdıkça bu kez kötü kalpli anlayıssız sen olursun :))) anlamıyosa kendi basının çaresine baksın biraz zorda kalsın. evin ihtiyaclarını karsılarken ailesine de ekstra ödemelerle nereye kadar devam edebilecek ki

dedigim gibi eşini düzeltemezsin. erkekler bu konuda eğitilmez anlayışsız oluyolar. tamam desede bu kez gizliden devam ediyolar cogunlukla. en iyisi maaşını ayırmak. en azından eşin kendi yükümlülüklerini bilsin para verceksede kendi bütcesinden ayırsın belki evin ihtiyaclarına yetemeyince anlar bişeyleri. yoksa bu rahatlıkla ana babasına ağlamaya devam eder sen kızdıkça bu kez kötü kalpli anlayıssız sen olursun :))) anlamıyosa kendi basının çaresine baksın biraz zorda kalsın. evin ihtiyaclarını karsılarken ailesine de ekstra ödemelerle nereye kadar devam edebilecek ki
Yetiremezki. Asgari ücret neye yetiyor. Ailesi de asgari aldığını biliyor aslında. Normali ailesi biriktirin ev araba alın demesi lazım.

Arar borcumuz var geçinemiyoruz arabayı satalım dersiniz, eşinizin telefonundan uygulamayı silersiniz. Çözümü var ama siz çözüm istemiyorsunuz sadece dertleşmek anladığım kadarıyla. Eşle aram bozulmasın, kimse kırılmasın diyerek adım atılmaz, bir önlem almazsanız devam eder ve sonra yine en kötü eş ve siz olursunuz. Yapmasalardı olur

Konu sahibinin eşi yuzune karsi tamam diyor, arkasindan is ceviriyor, takmiyor yani. Konu sahibi sanirim bu yuzden eş ailesini aramak istiyor. Daha once adam odemeyeceegim dedigi biseyi gizlice odemisti diye hatirliyorum.

Konu sahibinin eşi yuzune karsi tamam diyor, arkasindan is ceviriyor, takmiyor yani. Konu sahibi sanirim bu yuzden eş ailesini aramak istiyor. Daha once adam odemeyeceegim dedigi biseyi gizlice odemisti diye hatirliyorum.
En son aracı vermeden sigortayı ödedik. Ama son kez ödüyorum bak dedim. Eşim çok ısrarcı. Ailesine çok üzülüyor. Nasıl yapacaklar diyor. Ee bizim evimiz arabamız yok. Biz nasıl yapacagız.

En son aracı vermeden sigortayı ödedik. Ama son kez ödüyorum bak dedim. Eşim çok ısrarcı. Ailesine çok üzülüyor. Nasıl yapacaklar diyor. Ee bizim evimiz arabamız yok. Biz nasıl yapacagız.
Valla sende oyle bir koca var ki kafasina vura vura anlatsan yine anlamaz.

Ben araba için bir şey yapmaz artık bu enayi kocayı boşardım. Bunla ömür mü geçer. Araba biter başka enayikiği başlar.
Geçen yıl kardeşi evlenirken destek oluruz diyordu. Ben olmam dedim. Eşya alırız o zaman demişti. Nedense hep destek olan biziz. Sonunda ailesini arayıp ipleri koparacagım. Hayır korkuyorum babasına bişey olur. Üstüme kalır.

Back
X