- 3 Aralık 2015
- 8
- 26
- 288
- 28
- Konu Sahibi venacavacaudalis
Adam şakasına su atmış kaç damla olabilir ki ehe ehe diyip gülsen konu kapancak adamı kışkırtıyoosun. Son cümleye kadar bi nebzeydi bir de sıvadın sonundaMerhaba, bugün eşimle doğum günüm için bir etkinliğe gidecektik. Gitmeden önce şakasına şu falan attı bana bende ona çamaşır suyu vardı döker gibi yaptım ama dökmedim. Sonra daha da fazla şu attı bende kızdım haliyle saçım makyajım yapılıydı biraz bozuldu nerdeyse. Neyse sonra gittim onun çok değer verdiği eşyayı suya tutmakla tehdit ettim.
İşte bu da sinirlendi ona bir şey olursa çok kızarım falan dedi bende bağırmaya başladım asıl kızması gereken benim şakayı kaka yaptın falan dedim.
Onun saçma sapan siniri beni kızdırdı aradan biraz zaman geçince işte geldi ya benimle hazırlanıp kalkar gelirsin ya da ben giderim geldiğimde seni görmeyeyim dedi, tabi boş laf daha önceden de aynısını yapmıştı.
Bende hazırlandım makyajım dağılmıştı çıkardım falan sinirden, giderken yolda dedim makyaj malzemesi almam lazım bir AVM'de dur.
Gittik AVM ye işim bitti hediye almış bu sıra etkinliğe de gittik ama ben onun yaptıklarını hazmedemiyorum. Geçen sene de aynı şeyi yapmıştı doğum günümde çok kötü kavga etmiştik ben gitmek istedim o tuttu falan ne zaman güzel bir şey olsa böyle oluyor zehir ediyor bende ondan hırsımı alamıyorum. Bazen vuruyorum zarar veriyorum ama yok bıktım artık tüm heveslerimi zehir ediyor. Bir yere götürcek olur başıma kakar bide ben mutlu olmayı bilmiyormuşum ne yapılsa mutsuzmuşum.
Sürekli böyle şeyler yaşayıp yaşayıp sıkıldım boşansam daha iyisi gelir mi bilmiyorum rahatım da yerinde. Siz ne yaparsınız?