siz olsanız

eşimin bir birikimi olsa benimde gözüm onda olurdu. zor durumdayken kullanalım derdim. ben bayan olarak bu hakkı kendimde görüyorum. eğer eşitlik varsa erkekte bu hakkı kendinde görür. söylemese neyse ama söylemiş.
diğer türlüsü evlilik gibi değilde ev arkadaşı tarzı olur

zor şartlarda birikim yaptıysa o parayı kullansın. arsa alsın bişey alsın çünkü para durdukça eşi kullanmak ister

kızda diyoki ben ne zor şartlarda birikim yaptım
Yakın arkadaşınız galiba.
Israrla olumlu bir cümle duymak istediğinize göre.
Yerinizde olsam arkadaşıma yanlış fikirleri olduğunu,bu şekilde zaten eşiyle mutlu olamayacağını söylerdim.
Belki siz ikna edersiniz kişiyi.

Yakın arkadaşınız galiba.
Israrla olumlu bir cümle duymak istediğinize göre.
Yerinizde olsam arkadaşıma yanlış fikirleri olduğunu,bu şekilde zaten eşiyle mutlu olamayacağını söylerdim.
Belki siz ikna edersiniz kişiyi.
yok söyledim oku diye zaten

Ne kadarlık bir birikim olduğu önemli tabi. Güvenmiyorsa eşine çok yadırgamam para vermek istememesini. Ev, araba birşey alsın, annesinin üstüne yapsın. Ya da direkt annesine falan versin. Eşinede ailenden isteyemediğin para için seni denemiştim falan desin. Birde bu kadar güvensizlik varsa o evliliği devam ettirmek için zorlamasın kendini. Yoluna baksın.

7 yıl olmuş hala para hesabı mı yapıyor eşim bana yapsa hakaret sayarım ortak ev alsınlar ayrı gayrı yapmadan yaşasınlar

Back
X