siz olsanız

Hakkı yok nasıl adam o öyle insan istemeye utanır

evi adam alsın.
bosanirlarsa evin yarısına ortak zaten.
.:işsiz: bu mu istediğiniz akıl anlamadım ki.
hesap kitap peşinde koşulan bir evlilik bana göre evlilik değil zaten.birikim ne için yapılır? ev araba gibi şeyler için değil mi?
bu arada başkası adına konu açmakta çok sağlıklı olmuyor mış ,miş üzerinden yazılıyor herşey:KK51:

Işte bunlar hep evlilik birlikteliğine zarar veriyor. Eşler benim param ben kazandım diyerek kaçırdıkça hiç biz olamıyorlar.
Evlilikler ev arkadaşlığından öteye geçemiyor.

Yanı kadının maaşının bir kısmını ev arkadaşına masraflara verirmiş gibi vermesi bana hiç mantıklı gelmiyor.

Bende çalışıyorum ve maaşımızı eşimle ortak bir hesapta topluyoruz, borçlar vs ödendikten sonra kalanından ihtiyaç dahilinde harcıyoruz ve gerisi birikim oluyor. Başka türlüsü bana evlilikmis gibi gelmiyor.

Arkadaşınıza gelince , evlendikten sonra bir ev alınınca yarısı zaten arkadaşınızın olacak, neden kendide para koymasın ki?
Ha derseki sorunlu bir evliliğim var her an bitirebilirim, o zaman destek alıp evliliklerini toplasınlar. Ev arkadaşlığı gibi bir evliligi sürdürmek zor.

• Beğen
Reactions: H E
Bana göre evlilikte senin paran benim param diye birşey olmamalı .
Ne yani adam ev alıcak karısıyla rahat etsin diye ama eşinin parası olduğu halde yardımcı olmayı reddedicek. Ben adamın istemesini beklemeden koyardım parayı ortaya . Adam ev alsın kadın hiç katkı sağlamasın ama boşanma vs olduğu zaman hak talep etsin buda bana mantıklı gelmiyor . Paran varsa eşine yardımcı olmalısın yoksa zaten yapıcak birşey yok . İki taraf içinde geçerli

normal bir evlilikte ev alınacaksa kimde ne var ne yoksa verir. vermeli. para kaçırmayla o kadar borç ödenemez çünkü.

yok eğer arkadaşınız boşanacaksa o zaman neden ev alıyorlar borca giriyorlar.

ben bu konuyu anlamadım.

ev vs alınacaksa ortam bırıkım yapılacaksa katabılır ama keşke söylemeseymıs çünkü insanın bazen sadece kıyıda kendısının bıleceği bır bırıkımının de olması gerek. dünya halı ne olacağı bellı olmuyor.

ev vs alınacaksa ortam bırıkım yapılacaksa katabılır ama keşke söylemeseymıs çünkü insanın bazen sadece kıyıda kendısının bıleceği bır bırıkımının de olması gerek. dünya halı ne olacağı bellı olmuyor.
aslında onun demek istediği de bu dünya hali ne olcağı belli değil şimdide nasıl inandırabilirim diyor bi paramın olmadığına

şimdi, normalde evliliklerde para hesabı yapılmamalı.
arkadaşına gelince,arkadaşının parayı vermek istememesinden daha çok adamın parayı istemesi insanı işkillendiriyo.
bunlar boşanmaktan falan konuşuyorlarsa ev mev araba vs. alınmasın ve para verilmesin. boşanınca da alıcam diye bir dünya uğraşır.
önce evliliklerini sağlama alsınlar. sonra evi düşünsünler.
bana göre erkek ve kadın dısarıda nasıl çalışıyorlarsa evde de aynı şekilde evin her işini beraber yapmalıdırlar.
evde iş yapmayıp ( işten gelip yemeği önüne konan, çamaşırı yıkanan, temizliği yapılan erkek)birde kadının parasına göz dikmesin lütfen.
lütfen!!!

aslında onun demek istediği de bu dünya hali ne olcağı belli değil şimdide nasıl inandırabilirim diyor bi paramın olmadığına
Tamam da aynısını eşi yapsa arkadaşınız üzülmez mi?
Gerçekten güvenmiyorsa neden hala evli,onu anlamadım.

Back
X