• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsaydınız ne düşünürdünüz

Esinizin herhangi bir bayan arkadasina nasil kocan kiskanmiyor mu diyebiliyorsunuz biraz agir olun ya bu kadar yuz goz olursaniz cok afedersiniz ama esegin aklina karpuz kabugu dusurmus olursunuz
Önce o bana fatihi kıskanıyor musun diye sordu bende kıskandığımı ve bi kadının ne kadar samimi olunursa olunsun gece yarılarına kadar üstelik (kız eşinin yanındayken mesajlaşıyormuş) eşinin yanında görüşmesini doğru bulmadığımı söyledim o da biz eşimle böyle şeylere takınıyoruz dedi eşi 4.aylarında bodruma kaçtı (kızın eşi)kaçtıktan sonra kızın tavırları değişti

Eski konularına hızlıca baktım. Evliliğiniz sorunlu ve sanırım bütün bu olan bitene dayanarak boşanmayı göze alamadığınız için şu an aldattığını düşünmek istiyorsunuz, böylece işler kolaylaşacak.

Eşinin aldatıp aldatmadığından hiçbir zaman emin olamayız delil olmadığı sürece. Karşı tarafın davranışı kendi psikolojik yapısından ötürü olabilir yani hayır cevabını kabul etmeyen takıntılı bir tip olabilir, bu durumda eşinizin bir suçu yoktur. Veya eşiniz çok yüz vermiştir ve flörtleşmişlerdir ama şu an yine hayır cevabını aldığından bu şekilde rahatsızlık vermeye çalışıyordur. Dediğim gibi, evet aldatıyor veya aldatmıyor diyebilmemiz için ıspat gerek, bu yüzden yazılanlara göre yorum yapmamız zor.

Ama sen kendinden soğutursun böyleona güvenmediğini gösterek. Belki de kafanda bunları kurduğu için soğuk olduğunu düşünüyorsun. Ne yapsa böyle algılayacaksın.
Haklsın ama konuşmuyor bile ayrı yatıyoruz genelde son 2 yıldır böyle

Eski konularına hızlıca baktım. Evliliğiniz sorunlu ve sanırım bütün bu olan bitene dayanarak boşanmayı göze alamadığınız için şu an aldattığını düşünmek istiyorsunuz, böylece işler kolaylaşacak.

Eşinin aldatıp aldatmadığından hiçbir zaman emin olamayız delil olmadığı sürece. Karşı tarafın davranışı kendi psikolojik yapısından ötürü olabilir yani hayır cevabını kabul etmeyen takıntılı bir tip olabilir, bu durumda eşinizin bir suçu yoktur. Veya eşiniz çok yüz vermiştir ve flörtleşmişlerdir ama şu an yine hayır cevabını aldığından bu şekilde rahatsızlık vermeye çalışıyordur. Dediğim gibi, evet aldatıyor veya aldatmıyor diyebilmemiz için ıspat gerek, bu yüzden yazılanlara göre yorum yapmamız zor.
Bunları yeni yaşamadım evliligimizin ilk yıllarından beri var evet boşanmayı göze alamadım doğru bir çocukla dul bi kadın zor gelmiş olabilir

Önce o bana fatihi kıskanıyor musun diye sordu bende kıskandığımı ve bi kadının ne kadar samimi olunursa olunsun gece yarılarına kadar üstelik (kız eşinin yanındayken mesajlaşıyormuş) eşinin yanında görüşmesini doğru bulmadığımı söyledim o da biz eşimle böyle şeylere takınıyoruz dedi eşi 4.aylarında bodruma kaçtı (kızın eşi)kaçtıktan sonra kızın tavırları değişti
Kiz hafif davranmis kiskaniyor musun diye sormus hayir demeliydiniz sohbetin buralara gelmesi yanlis kiz haddini bilmiyor olabilir ama siz de durusunuzla agir oldugunuzu belli etmeliydiniz neyse konu buralara gelmezdi
Bir de esinizin bayan arkadaslari olmasi normal degil mi adam aldatmadim diyormus iste daha ne
Hem aldattigini dusunmeniz icin daha farkli kanitlar olmali elinizde somut birseyler olmali

Çok sabırlısınız. Şu yazdıklarınız normal şeyler değil. Merak ettim. Gece yarilarina kadar ne konuşuyorlar? Mesajların içeriği nedir?
Bunu siz yapsaniz müsade edecek mi?
Üstelik onları bırakamazmış!
Hayat arkadaşını bırakır gerekirse ama onlardan vazgeçmez. Gerçekten ilginç.

Olabilir tabi kıza onu kıskanmadığımı fatihle tanıstığımdan beri haberdar olduğumu seven her kadın gibi kocamı kıskandığımı ama onu fatihin arkadaşı olarak gördüğümü söyledim bu kızla eşimde bende 2 2,5 yıl görüştük sonra kızın tavrı değişince istemedim ben ya kız beni arayıp biz eşimle boşandık senin haberin yokmuş galiba haber vereyim deyince ben bi anormallik olduğunu anladım

Her an bu kadar kiskanclikla yasamak zor olmuyor mu? Guvensizlik sorununuzu kocanizla halledin hic kimse kocanizi kapmak icin kuyruga girmiyor

Çok sabırlısınız. Şu yazdıklarınız normal şeyler değil. Merak ettim. Gece yarilarina kadar ne konuşuyorlar? Mesajların içeriği nedir?
Bunu siz yapsaniz müsade edecek mi?
Üstelik onları bırakamazmış!
Hayat arkadaşını bırakır gerekirse ama onlardan vazgeçmez. Gerçekten ilginç.
Saçma salak şeyler işte kız herşeyi konuşuyordu bi kaç kere yalanlarını falan yakaladım eşim inanmadı ıskat edince görüşmeyi bıraktı yada en azından ben öyle biliyorum ilki boşandı ve 6 ay önce yeniden evlendi 2. Kıza da gel sen otur kocamı tele tele kullan olan sana olur ben alır çocuğumu giderim tek konuştuğu sende değilsin üstelik dedim salak kız hala ulaşmaya çalışıyordu 3 ay önce face den engelledim

öncelikle gece yarılarına kadar eşinizle kızın fingirdeşmesini hiç normal bulmadım.. ne münasebet yahu! eşinizin hoşuna gitmiş demek ki hiç şikayet olmamış.. insan yabancı bir kadın ile bu kadar saat ne konuşur? ne demek beni Fatih ile yakıştırdılar? neden siz hala görüşmeye devam ettiniz?

bu arada geri dönecekseniz evi terk etmeyin, yalama yaparsa inandırıcılığı kalmaz.. o iki kızla ilişkiyi derhal kesin, ha eşiniz "ben bırakamam" diyorsa o zaman eşinizle ilişkinizi kesin.. herkes yerini bilsin..

ayrilmaniz icin illa aldatilmis olmaniz gerekmez, hatirlatayim dedim.
Şuan boşanmayı düşünmüyorum sadece fikir alışverişi yapalım diye konu açtım belki başkasından yardım alırsam daha iyi olur diye düşündüm

Eşim kızlarla görüşmeyi bıraktım diyor

Saçma salak şeyler işte kız herşeyi konuşuyordu bi kaç kere yalanlarını falan yakaladım eşim inanmadı ıskat edince görüşmeyi bıraktı yada en azından ben öyle biliyorum ilki boşandı ve 6 ay önce yeniden evlendi 2. Kıza da gel sen otur kocamı tepe tepe kullan olan sana olur ben alır çocuğumu giderim tek konuştuğu sende değilsin üstelik dedim salak kız hala ulaşmaya çalışıyordu 3 ay önce face den engelledim

Bunları yeni yaşamadım evliligimizin ilk yıllarından beri var evet boşanmayı göze alamadım doğru bir çocukla dul bi kadın zor gelmiş olabilir
O senin bileceğin iş, biz niye boşanmadın diye hesap soramayız. Demek istediğim, delil olmadan kafanı aldatma meselesine takma şu an.

Ya benim ağrıma giden bi kadın evli bi adama nasıl böyle yaklaşıyor sonuçta ben neleri atlatmış neler yaşamışım o kadar şeye rağmen yuvamı yıkmamışım şimdi mi yıkacam

Saçma salak şeyler işte kız herşeyi konuşuyordu bi kaç kere yalanlarını falan yakaladım eşim inanmadı ıskat edince görüşmeyi bıraktı yada en azından ben öyle biliyorum ilki boşandı ve 6 ay önce yeniden evlendi 2. Kıza da gel sen otur kocamı tele tele kullan olan sana olur ben alır çocuğumu giderim tek konuştuğu sende değilsin üstelik dedim salak kız hala ulaşmaya çalışıyordu 3 ay önce face den engelledim

Birincisi ben asla muhattap olmazdım.
Ikincisi de eşiniz hatalı. Ayrı yatmak ne demek. Hem de 2 senedir. Eşler asla ayrı uyumamali. Soğumussunuz birbirinizden ve benim anladigim sizi gözden çıkarmış.

O zaman niye bırakmıyor beni kaç kere terkettim benimde geri adım attıydım oldu ama eşim ben sensiz yapamam sen benim ilkimsin herşeyimsin diyor sonra yine kavga yine sogukluk

Back
X