• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsaydınız ne düşünürdünüz

Eşimin ailesi beni istemedi çok fazla yıprandık şimdi ayrılmayı düşünmek bile istemiyorum 3 aydır kızlardan ses yok takibi bıraktım bunca şeyden sonra annesinin dediği olsun istemiyorum beni seviyor yeniden eski mutlu günlere dönmek mümkün mu

O zaman niye bırakmıyor beni kaç kere terkettim benimde geri adım attıydım oldu ama eşim ben sensiz yapamam sen benim ilkimsin herşeyimsin diyor sonra yine kavga yine sogukluk

Alıntı yapmamışsın ama sanırım bana dedin.

Bakın soğukluk ayrı yatmaktan kaynaklanıyor.
Ne olursa olsun beraber uyuyun.
E madem öyleymiş sizi neden üzüyor?
Başkaları için sizi kırmış.
Anlamadım bir şey.

Eşimin ailesi beni istemedi çok fazla yıprandık şimdi ayrılmayı düşünmek bile istemiyorum 3 aydır kızlardan ses yok takibi bıraktım bunca şeyden sonra annesinin dediği olsun istemiyorum beni seviyor yeniden eski mutlu günlere dönmek mümkün mu

Mümkün efenim. Sevgi varsa her şey yoluna girebilir. Birbirinize saygı duydukca düzelir. Yeter ki isteyin.
Fotodaki senin bebek mi? MaşaAllah.

Canım bak iş eşte biter. Resmiyeti korumak lazım.

3 ay olmus demekki eşin durumu idrak etmiş.

Alıntı yapmamışsın ama sanırım bana dedin.

Bakın soğukluk ayrı yatmaktan kaynaklanıyor.
Ne olursa olsun beraber uyuyun.
E madem öyleymiş sizi neden üzüyor?
Başkaları için sizi kırmış.
Anlamadım bir şey.
Ben de anlamadım biliyor musun 6 aydır benim zorumla beraber yatıyoruz nedenini sorunca senle ilgili değil falan diyor arada bi oluyor tabi ama hiç soğukluk. hissetmiyorum sanki ilk miş gibi heyecanlı oluyor ama sonra yine aynı

Mümkün efenim. Sevgi varsa her şey yoluna girebilir. Birbirinize saygı duydukca düzelir. Yeter ki isteyin.
Fotodaki senin bebek mi? MaşaAllah.

Canım bak iş eşte biter. Resmiyeti korumak lazım.

3 ay olmus demekki eşin durumu idrak etmiş.
Evet benim oğlum düzelir insaallah

Ben de anlamadım biliyor musun 6 aydır benim zorumla beraber yatıyoruz nedenini sorunca senle ilgili değil falan diyor arada bi oluyor tabi ama hiç soğukluk. hissetmiyorum sanki ilk miş gibi heyecanlı oluyor ama sonra yine aynı

Doğum yapalı ne kadar oldu?

Bence aldatmıştır sonuçta o kızlarda karşı taraftan bi incelik görmese bu kadar yapışmaz ayrıca o ettiği lafta çok ağırmış ne demek senin için onları bırakamam.!

Bu erkeklerin de aldatma türünden tek anladıkları fiziksel olarak...Bence öyle biriyle mesajlaşmak da bir aldatma türü yani evet fiziksel olarak aldatmamış ama diğer türlü olabilir.

Bence de, bu kadar kişi anladı da bir siz mi anlamadınız ?
Doğrudur ne diyeyim şimdi kavga mı edeyim anlamadım ki herkes çok güzel yaza çak konuşacak diye birşey yok :110:

Bence aldatmıştır sonuçta o kızlarda karşı taraftan bi incelik görmese bu kadar yapışmaz ayrıca o ettiği lafta çok ağırmış ne demek senin için onları bırakamam.!
Kocam böyle bi insan değildi fazlasıyla yıpratıldık

Bundan sonrasında ne yapmalıyım sizce evliligimin düzelmesi için kardeşimi karısı aldattı ayrıldılar eşi pişman oldu kardeşim kızı çok küçük olduğu için affetti ama yine aldattı sonra boşandılar eşi istedi boşanmayı çocuk arada kaldı şimdi annem bakıyor kardeşim sözleşmeli olarak 4 yıllığına askere gitti karısı şimdi 3. Evliliğini yaptı olan çocuğa oldu yani ben de çocuğumun perişan olmasını istemiyorum

Ben aldatma olduğunu sanmıyorum ama kız eşinle aşırı derecede ilgilenince adamın hoşuna gitti belli ki. Sende gevşek davranmışsın canım be. Ne demek elalemin kadınıyla gecenin bir vakti mesajlaşmak? Olmaz!

Geçmişi bırak. Bundan sonrası için resti çek. Böyle şeylere asla müsaade etme. Bu nasıl bir şey ya?

Fatma hanım sorun kızlarda değil fatih beyde, görüşmek istemeyen adam görüşmez.net

Back
X