• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsaydınız ne düşünürdünüz

o kızları yolarım o adamıda(adam lafın gelişi) boşarım...

Su an aldatiyormu aldatmiyormu mechul. Bilemeyiz.
Ama 2 sene boyunca nasil ayri yatarsiniz ya kari koca olarak??
Cok sasirdim.
Kimin karariydi ayri yatmak?

Ayyyy fatihle beni okulda herkes yakistirirdi miy miy.
Gözümde canlandirdim bu midesizi bir an.
Ne ahlaksiz insanlar var ya.
Ozaman evlenseydin madem fatih ile yapisik ikizler gibisiniz.
Böyle insanlara kocan kiskanmiyormu diye sormak bile hata..
Ayrica esiniz senin icin onlari birakamam demis!
Al birini vur ötekine...

Sizide aptal saskina döndürmüsler iyice.
Aldattimi diye soruyorsunuz..

canım eskı konularına da baktım . bu adamı bu aileyi niye çekiyorsun ? okadar olayın ustune bide aldatılma suphesi :(

Hepiniz haklisiniz ben de anlayamadım neden ama bildiğim teksey bugünün yarını da var Allah büyük

canım eskı konularına da baktım . bu adamı bu aileyi niye çekiyorsun ? okadar olayın ustune bide aldatılma suphesi :KK43:
Bi bilsem
Ayyyy fatihle beni okulda herkes yakistirirdi miy miy.
Gözümde canlandirdim bu midesizi bir an.
Ne ahlaksiz insanlar var ya.
Ozaman evlenseydin madem fatih ile yapisik ikizler gibisiniz.
Böyle insanlara kocan kiskanmiyormu diye sormak bile hata..
Ayrica esiniz senin icin onlari birakamam demis!
Al birini vur ötekine...

Sizide aptal saskina döndürmüsler iyice.
Aldattimi diye soruyorsunuz..
Biraz öyle oldu dedim zaten çok istiyorsan gel al diye yok canım ben yanlış anlamışım da kötü niyetliymisim de

Su an aldatiyormu aldatmiyormu mechul. Bilemeyiz.
Ama 2 sene boyunca nasil ayri yatarsiniz ya kari koca olarak??
Cok sasirdim.
Kimin karariydi ayri yatmak?
Valla önceleri olduğu yerde uyuyup kalmaya başladı sonra bi iki defa ısrar ettim kavga ettim ayrılmayı denedim son 6 aydır nadirde olsa beraber uyuyoruz

Öyle "seninle alakalı değil" deyip susamaz.
Önce aranızdaki meseleyi halledin.
Paylaşım olmazsa evlilik yürümez.
Denedim kavga ettim ama birşey değişmedi son 2 aydır birşey yokmuş gibi devam ediyoruz

cinsellik konsunda isteklimidir?
Yok fazla değil ilk hamileliğinde dr yasakladı diye 6 ay dokunmadı evlendigimizde başlarda hasta olduğum için fazla dokunmazdı seni kırmaktan korkuyorum derdi ilk 2 yıl böyle geçti bi ara düzelir gibi olduk ama sonra ailesiyle aynı siteye taşındık sonra bu kızlar sonra ilk bebeğimi kaybetmem yani 2 haftada bir belki

Yok fazla değil ilk hamileliğinde dr yasakladı diye 6 ay dokunmadı evlendigimizde başlarda hasta olduğum için fazla dokunmazdı seni kırmaktan korkuyorum derdi ilk 2 yıl böyle geçti bi ara düzelir gibi olduk ama sonra ailesiyle aynı siteye taşındık sonra bu kızlar sonra ilk bebeğimi kaybetmem yani 2 haftada bir belki

doktor neden yasakladiki ?

yahu lisedeki ilişkilere dönmüş. eşin zaten yeterli olgunluktaysa kendisine sarkan kızlar ile görüşmeyi sonlandırır herhalde ama bana pek olgun biri gibi gelmedi

Kadınla Erkeğin arkadaş olamayacağını bir kere daha Anladık.haksız da değilsiniz kuruntu falan da değil kim olsa kıskanır düşünür sizin mesela bi erkekle konuşmanız ne kadar yanlışsa onlarında öyle ama erkek diye farklı bakıyorlar

Eşine güven ama kızlara güvenme.. Eşini yalnız bırakma biz kadınlar kadar erkeklerin de ilgiye ihtiyacı var. Ona güvendiğini hissettir. :)

yahu lisedeki ilişkilere dönmüş. eşin zaten yeterli olgunluktaysa kendisine sarkan kızlar ile görüşmeyi sonlandırır herhalde ama bana pek olgun biri gibi gelmedii
İlk kiz evlendi 2.kizlada en son 3 ay once kendim konustum 3 aydir ses soluk yok kocam oyle yakisikli bakimli bi adam degildir ilk evlendigimizde 50 kiloydu simdilerde 90 kilo 1.85 boyunda bi iki kizda ilgi gosterdi ya degisti bizimki ona soyledim son kavgamizda ben senin her halinde yanindaydim o kizlar midesiz olmasalar benim koynumdaki adama el uzatmazlar aklini basina al dedim biz ayriliriz biter olan cocuga olur dedim oda yemin etti on!ari arkadas gibi goruyorum benim elime bekarken ne firsatlar eski kiz arkadasimla gece yarilarina kadar gezdik yine de elimi surmedim falan dedi

Eşine güven ama kızlara güvenme.. Eşini yalnız bırakma biz kadınlar kadar erkeklerin de ilgiye ihtiyacı var. Ona güvendiğini hissettir. :)
Hissettirmeyi istiyorum ama nasil dun yine ayri yattik adam beni istemiyor ki

Back
X