Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yahu lisedeki ilişkilere dönmüş. eşin zaten yeterli olgunluktaysa kendisine sarkan kızlar ile görüşmeyi sonlandırır herhalde ama bana pek olgun biri gibi gelmedi
Ama bi kız söz verip yemin edip niye yine bi erkeği arar bide 2.kız farklı telden farklı faceadres lerinden mesaj atıyor son 6 aydır ses soluk yok 2 . çitle görüşmek için adını erkek ismi olarak kaydetmiş ya normal bi kız günü yapar mı i
İlk kiz evlendi 2.kizlada en son 3 ay once kendim konustum 3 aydir ses soluk yok kocam oyle yakisikli bakimli bi adam degildir ilk evlendigimizde 50 kiloydu simdilerde 90 kilo 1.85 boyunda bi iki kizda ilgi gosterdi ya degisti bizimki ona soyledim son kavgamizda ben senin her halinde yanindaydim o kizlar midesiz olmasalar benim koynumdaki adama el uzatmazlar aklini basina al dedim biz ayriliriz biter olan cocuga olur dedim oda yemin etti on!ari arkadas gibi goruyorum benim elime bekarken ne firsatlar eski kiz arkadasimla gece yarilarina kadar gezdik yine de elimi surmedim falan dedi
Kuran-ı Kerim' e el basma şeklinde bir yemin yoktur , bu günahtır. Bunu kolaylıkla yapanlara çok kızıyorum. Ne yapmalarını isteyin ne de yapınca inanın. Genel olarak yazdım bunu.
...
Eşiniz aldatmış görünmüyor yazdıklarınız kadarıyla söylemek gerekirse. Sizinle inatlaşmış olabilir. Birşeyi yapma deyince nedense tatlı oluyor.
Madem inandınız, geri döndünüz, şuan bir vukuat yoksa kurcalamayın derim.
Kuran-ı Kerim' e el basma şeklinde bir yemin yoktur , bu günahtır. Bunu kolaylıkla yapanlara çok kızıyorum. Ne yapmalarını isteyin ne de yapınca inanın. Genel olarak yazdım bunu.
...
Eşiniz aldatmış görünmüyor yazdıklarınız kadarıyla söylemek gerekirse. Sizinle inatlaşmış olabilir. Birşeyi yapma deyince nedense tatlı oluyor.
Madem inandınız, geri döndünüz, şuan bir vukuat yoksa kurcalamayın derim.