• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsaydınız ne düşünürdünüz

yahu lisedeki ilişkilere dönmüş. eşin zaten yeterli olgunluktaysa kendisine sarkan kızlar ile görüşmeyi sonlandırır herhalde ama bana pek olgun biri gibi gelmedi
Biraz cocuk gibi dir ama cogunlukla asiri maco

denediysen bile seni pek ciddiye almamış görünüyor

Ama bi kız söz verip yemin edip niye yine bi erkeği arar bide 2.kız farklı telden farklı faceadres lerinden mesaj atıyor son 6 aydır ses soluk yok 2 . çitle görüşmek için adını erkek ismi olarak kaydetmiş ya normal bi kız günü yapar mı i
Allah korkusu olmayan bir insanda... afedersin her boku yapar. Yemin de eder, sözde verir ama yine yapar...

Eşin onlarla görüşmek istemese kızlar ne arar ne msj atar ..işler eşinde bitiyor cnm

İlk kiz evlendi 2.kizlada en son 3 ay once kendim konustum 3 aydir ses soluk yok kocam oyle yakisikli bakimli bi adam degildir ilk evlendigimizde 50 kiloydu simdilerde 90 kilo 1.85 boyunda bi iki kizda ilgi gosterdi ya degisti bizimki ona soyledim son kavgamizda ben senin her halinde yanindaydim o kizlar midesiz olmasalar benim koynumdaki adama el uzatmazlar aklini basina al dedim biz ayriliriz biter olan cocuga olur dedim oda yemin etti on!ari arkadas gibi goruyorum benim elime bekarken ne firsatlar eski kiz arkadasimla gece yarilarina kadar gezdik yine de elimi surmedim falan dedi
anladım. belki fiziksel bir şey olmaz ama gösterilen ilgiden hoşlanması ve onlara ilgi göstermesi başka. evli olan kızla mı görüşüyor şuan

anladım. belki fiziksel bir şey olmaz ama gösterilen ilgiden hoşlanması ve onlara ilgi göstermesi başka. evli olan kızla mı görüşüyor şuan
Bildigim kadariyla hayir

Kuran-ı Kerim' e el basma şeklinde bir yemin yoktur , bu günahtır. Bunu kolaylıkla yapanlara çok kızıyorum. Ne yapmalarını isteyin ne de yapınca inanın. Genel olarak yazdım bunu.
...

Eşiniz aldatmış görünmüyor yazdıklarınız kadarıyla söylemek gerekirse. Sizinle inatlaşmış olabilir. Birşeyi yapma deyince nedense tatlı oluyor.

Madem inandınız, geri döndünüz, şuan bir vukuat yoksa kurcalamayın derim.

Kuran-ı Kerim' e el basma şeklinde bir yemin yoktur , bu günahtır. Bunu kolaylıkla yapanlara çok kızıyorum. Ne yapmalarını isteyin ne de yapınca inanın. Genel olarak yazdım bunu.
...

Eşiniz aldatmış görünmüyor yazdıklarınız kadarıyla söylemek gerekirse. Sizinle inatlaşmış olabilir. Birşeyi yapma deyince nedense tatlı oluyor.

Madem inandınız, geri döndünüz, şuan bir vukuat yoksa kurcalamayın derim.
Hklisin 3 aydir hic ses etmiyorum esimde boyle birsey var ben istemiyorum yada hayir dedim mi inatina yapiyor o nun dedigi olacakmis aşırı maço

Back
X