Siz olsaydınız ne yapar ne tür tepki verirdiniz

sen zaten mükemmelsin, istediği gibi biri olmak için göstereceğin çaba onun egosunu daha fazla şişirmekten başka bir işe yaramayacak. üstüne yine seni eleştirmek için bahaneleri olacak. kimse sende daha kıymetli olmasın boşver. ayrıl.

Mükemmel herşeyi bilen Zeki ...

Ben de fazla dayanamazdım..Çünkü ben onun istediği gibi biri olmaya çalışırken doğal olamam,diken üstünde olurum.

Şuan da da kalmadı zaten sayesinde
Eee hayat böyleleriyle vakit kaybetmek için kısa.
Sizin mutlu olmanız gerekiyor mutsuz değil...

Evlenirseniz aynı evin içinde olunca 7/24 işkence gibi gelir benden söylemesi.
Huzur kalmaz yani sürekli onu öyle yap bunu böyle yap.

He eğer iradenizi tamamen devredip, robot gibi yaşayıp, bir başkasının sizin için dikte ettiği hayatı yaşamak istiyorsanız devam edin...

Öncelikle buna benzer bir ilişkiyi 4 sene evvel yaşadım, ama Allah'tan 5 ay kadar kısa sürmüştü. İlişki bittikten sonra bile yarım seneyi geçkin bir süre kendime gelemedim.. Psikolojimi kötü etkilemişti, ha sonrası düzeldin mi dersen evet ve ondan hatırladığım tek şey karakter yoksunu bir insan olması

Bizde de anlattığın gibi benzerlikler var evliyim kolay olmuyor geçinmek.esim mükemmeliyetçi bi adam hele sevdiği kadin hatasız akilli olmali.bes yılımı gel sen bi bana sor.asla kendisi eleştiri kabul etmez ancak kendisi cokta guzel elestirir insanin enerjisini somurur aşağı ceker..mesela aksam canımı sıktı laflarıyla.duymamazliktan geldim cunku sert olsam karsimdaki adamda sertlesecek.bebegim var onun yaninda kavga etmek istemem.sabahta haliyle üzgün süratim asik.ise giderken bana diyor kendine iyi bak hasta olma diyor bende sessiz kaldım.odun gibisin es ve evlilik uyumun yok diye mesajları arkamdan sıralamış beyefendi..cok iyi dusun evlilik sevgililige benzemez.

Kusura bakmayın iş yerinde ancak müsait olabildim zaten önceki sevgilileri tarafından terk edilmiş birisi bana bu kadar süre katlanabilen tek kişi sensin diyor haklıda dışardan birisi gibi ilişkimi inceleyince normal değiliz gittikçe bende ona benziyorum herşeyden sorun çıkarır hale geldim herşey de ama herşey de Benimle tartışıyor aaa sen bunu bilirmiydin nerden duydun nasl yaptın sende becerebilir miydin psikolojim iyice alt üst oldu içimde geleceğe dair hiçbir beklenti bırakmadı insanlara olan güvenimi kırdı resmen Benimle devam etmek için devam ediyor gibi. Davranıyor yada ben öyle anlıyorum hiçbir şeyden emin olamaz hale geldim sevgim gün geçtikçe azalıyor kanka moduna dönecek iş ayrılığa geldimi de bizm ilişkimizde sorun yok bu şekilde devam ediyoruz diyor bıktım bunaldm iyice

Benim böyle bir tecrübem oldu ,konuşurken kullandığım harflerin tonlarına bile karışırdı,gerisini siz düşünün..yol karıştırsan suçlusun ,hasta olup öksürünce bile dert sıkıntı ..en sonunda offff sedim sevgi de bir yere kadar .zaten sonra ilişkinin içinden çıkıp bakınca ortada sevgi olmadığını görüyor insan ..
Bence ayrıl ve biraz rahat nefes al,farkında olmadan üzerinde ciddi bir baskı oluşuyor çünkü

:) aynen aynen hasta olmam bile bir sorundu neden hasta olmuşum niçin hasta olmuşum bir sürü uğraşmak gerekirmiş ilaç tı hastaneydi sanki kendisi halledecek hepsini

Bence hiçbir iyi yönü Yok sırf sadakati güvenirliği için sabrettim emek verdim ama gördüm ki düşündüğüm gibi değilmiş
İyi yönü yoksa hiç düşünme bence.

Bir süre uzak dur. Pek arama sorma. (Ki uzak durdukca kiymete bineceksin)
Eleştirdiği zaman sakin ve kendinden emin bir şekilde tersle. Mesela "yolu neden bulamadin" derse, "bir kere geldiğim yolu ikincide şıp diye bulmak zorunda değilim. Benden bekleme sen bul. Hayret bir şey" de.

Özgüvenini sarsmasina izin verme. Çok özgüvenli dur. Nasılsa kaybedecek bir şeyin yok.

Bir süre sonra da iyice düşünüp ayrıl.

:) aynen aynen hasta olmam bile bir sorundu neden hasta olmuşum niçin hasta olmuşum bir sürü uğraşmak gerekirmiş ilaç tı hastaneydi sanki kendisi halledecek hepsini
Ya öksürüyorum ,dönüp bana kızıyor ,neymiş ben öksürünce çok üzülüyormuş :)
Kendilerini bay mükemmel sanıyorlar ,yok o bilmem neyde iyiymiş,ben kötüymüşüm ,benim iyi olduğum alanlar gereksiZmiş,bunların hepsini özgüven kaybı olsun diye yapıyorlar ,sonradan farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…