- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 32
- Konu Sahibi mortaldance
-
Şuan da da kalmadı zaten sayesindeSeni değiştirmeye çalışan biriyle ömür geçmez.
Uzun vadede özgüvenin kaybolur.
Mükemmel herşeyi bilen Zeki ...Niye sen kendini değiştirmeye çalışıyorsun.
Sen böylesin.
Seni olduğun gibi kabul etsin.
Tamam illa ki hatalar vs söylenir.
Ama bunun da bir sınırı vardır.
Tabi ki de bitirin derim.
Kimseye kendimi yönlendirttiremem.
Ne sanıyor ki kendini.
Eee hayat böyleleriyle vakit kaybetmek için kısa.Şuan da da kalmadı zaten sayesinde
O zaman egosunu kaldırabilecek başka birini bulsun.Mükemmel herşeyi bilen Zeki ...
KovaBasak burcu mu?
Benim böyle bir tecrübem oldu ,konuşurken kullandığım harflerin tonlarına bile karışırdı,gerisini siz düşünün..yol karıştırsan suçlusun ,hasta olup öksürünce bile dert sıkıntı ..en sonunda offff sedim sevgi de bir yere kadar .zaten sonra ilişkinin içinden çıkıp bakınca ortada sevgi olmadığını görüyor insan ..Merhaba hanımlar sizlere bişey sormak istiyorum sevdiğiniz insan sizi sürekli eleştirse yönlendirmeye çalışsa en ufak bir hatanızı yüzünüze vursa ne yapardınız hatadan kastım diyelim ki otururken telefon elinizden düşse ilk defa gittiğiniz bir yolu karıştırsanız gibi böyle olur olmadık şeyleri büyütse ve kendinizi onun gözünde salak olarak görürseniz ne yapardınız sürekli üzerinizde bir hakimiyet kurmaya çalışsa kendini üstün görse ve sizi kendisine yakıştırmadığını düşünseniz nasl olurdu bunları dile getirdiğinizde ayrılmak istediğinizi söylediğinizde sizi sevdiğini söylediği şeylerin kendi yararınıza olduğunu söylese ve artık sizede bıkkınlık gelse her yan yana gelmenizde tartışma olsa bitirimiydiniz Yada evet ben mükemmel olacağım ve ona gününü göstereceğim diye mi düşünürdünüz bazen diyorum tam onun istediği gibi birisi olayım bazen de diyorum ki ne gerek var seni isteyen kabul eden böyle etsin yoksa da yol alsın diyorum çok doldum ikilemde kaldım bilemiyorum ne yapsam bu mevsimde ayrılığı kaldırabilirmiyim dün gece sayfalar dolusu yazı yazdım içimdeki herşeyi kağıda döktülm bügün hepsini göndereceğim watsaptan kafam çok karışık yardımcı olurmusunuz 4 yıllık bir ilişki ve son bir yılı bu şekilde geçiyor
:) aynen aynen hasta olmam bile bir sorundu neden hasta olmuşum niçin hasta olmuşum bir sürü uğraşmak gerekirmiş ilaç tı hastaneydi sanki kendisi halledecek hepsiniBenim böyle bir tecrübem oldu ,konuşurken kullandığım harflerin tonlarına bile karışırdı,gerisini siz düşünün..yol karıştırsan suçlusun ,hasta olup öksürünce bile dert sıkıntı ..en sonunda offff sedim sevgi de bir yere kadar .zaten sonra ilişkinin içinden çıkıp bakınca ortada sevgi olmadığını görüyor insan ..
Bence ayrıl ve biraz rahat nefes al,farkında olmadan üzerinde ciddi bir baskı oluşuyor çünkü
İyi yönü yoksa hiç düşünme bence.Bence hiçbir iyi yönü Yok sırf sadakati güvenirliği için sabrettim emek verdim ama gördüm ki düşündüğüm gibi değilmiş
Ya öksürüyorum ,dönüp bana kızıyor ,neymiş ben öksürünce çok üzülüyormuş :):) aynen aynen hasta olmam bile bir sorundu neden hasta olmuşum niçin hasta olmuşum bir sürü uğraşmak gerekirmiş ilaç tı hastaneydi sanki kendisi halledecek hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?