Siz olsaydınız ne yapar ne tür tepki verirdiniz

Valla canım o yazı mazı pek bi işe yaramaz.Yazdığınla kalırsın.
Sakar olabilirsin,şaşkın olabilirsin dikkatsiz olabilirsin,yol karıştırabilirsin telefonu elinden düşürebilirsin,ve de daha çok masumca insani şeyler yapabilirsin.Senin hiç bir yaptığın şey,onun karşısındaki insanda hata arama,öz güvenini düşürme,küçük düşürme kendi istediği kalıba sokma cahilliğinden daha büyük suç değildir.

Kimsenin oyuncağı değilsin.Belirli bi yaşa gelmişsin.Hee büyük bir olay olur,onun fikrine ihtiyaç duyarsın ya da bi olayda yanlış bir harekette bulunmuşsundur seni uygun dille,UYGUN DİLLE uyarır.Öneri de bulunur.Sen sensin.Kimsenin istediği kalıba girmek zorunda değilsin.Salağım ben işine gelmiyorsa yol orada diyeceksin.Hee sakarım elimden telefonu düşürüyorum en azından senin gibi kendini mükemmel görüp hocalık yapma gafletine düşmüyorum diyeceksin.

Bu tip bir insan için bu çaba çok gereksiz bence. Adam sabit fikirli belli ki. Özgüvenin daha fazla yara almadan kurtul bence. Şimdiden kendini sorgulamaya başlamışsın. İlerisini düşünemiyorum bile.

Acaba kendisi dört dörtlük müymüş? Hiçte mükemmel biri olup ona gününü göstereceğim deyip ömrümü heba etmezdim. Madem öyle sen sağ ben selamet der yolumu ayırırım.

Tabiki ayrıl sizi mükemmel olayım bari deme durumuna getirmiş.kendinize guveninizi yitirmissiniz daha da kötü olacak belki zamanla.kendinizi eksik gormeyin bırakın onu. O mükemmel mi sanki

Kendine yakistiramiyor ve bunun benim yararima mi soyluyor olacak.

Evet canim sana yakismiyorum daha kaliteli bi adama yakisirim derdim.

Aşırı kırıcı ve gereksiz eleştiri başlayınca bişeyler bitmiş demektir..
O ipek saclar kırık boyası gelmiş olur
O idealist kadın enayi olur
O tatlı sakarliklar beceriksizlik olur
Unuttun mu aşkım bi kafanı versene olur
Olur da olur..
Üzmek için yazmıyorum ama yakında gidecek erkek tavrı bunlar..

Yaptıklarınız hata değil. Hata yapsanız bile hatalarınızı düzeltecek biri olsun hayatınızda. 4 yılın gitmiş bi 4 senen daha gitmesin. Yol ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…