Siz olsaydınız ne yapardınız ? / hayatımın seçimi...

Buradaki insanlar ne konusursa konussun sen kalbini dinleyeceksin ama yapma.seni gerçekten sevse boyle davranmazdi inan.inşallah duygularinla hareket etmezsin

bütün yorumları okudum.

ben hala o testin pozitif çıkma ihtimalini ve 20 yaşındaki bir genç kızın evlilik dışı ilişkiden hamile olduğunu düşünüp o an nasıl bir rahatlıkla karnını okşayabildiğini düşünmekteyim. çok ilginç

Son düzenleme:
Akıllı adammış vesselam..
Millet işinde gücünde olduğu halde bir bebeğin sorumluluğunu alamayız diye düşünüyor.. Ki haklılar da..
Henüz poposundaki çamaşırı dahi babası alan bir adam neyine bebeğe sevinsin? Neyine baba olsun?
Dünyanız çok pembe..

Aynen kindarım.. Hani bakireyim demiş ya. İnsan bakire olduğunu bile bile nasıl hamileliğine inanır hayal kurar vs. bende anlamadım.

Kesinlikle.. O testlerde negatif sonuclarda yanilma payi var ama pozitif cikarsa yanilma yok diye biliyodum.. Cok garip.

valla angel bilemem sevgilinin oldugu şrhre gider misin gitmez misin ama
en azından korunma yöntemlerini öğrenmen gerek.
hiç bir çocuk mutsuz olacağı bir dünyaya gelmeyi haketmiyor

Çocuk değilsin. 20 yaşındasın. ve bakireyim diyorsun. ama hamile kaldım diye dertleniyorsun. bakireler nasıl hamile kalabiliyor...5kere görüştün ve netten tanıdığın biriyle cinselliği hangi cesaretle yaşıyorsun. çok fazla hızlı değilmi bu.

20 yaşındaki bir kızın bu kadar rahat olmsına çok şaşırdım
gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı dan sonra gelen o gülümseme işaretinede sinir oldumbu ne rahatlık ya

her ne kadar uzun süre içinde olsa da, toplamda 6. görüşmesinde bir kızla olmadık yakınlaşma yaşayan erkekten ne bekliyorsun... ayrıca da kendince haklı 22 yaşındaki bi çocuk bu sorumluluğu kabullenemez. eğlence olsun diye şehir dışına gidip kız arkadaşı ile 3-5 gün vakit geçirmek frklı, daha ünv bitirmeden bir karın ve bir çocuk sorumluluğunu almak farklı hemde sen 18 yaşında falansındır çok küçüksün daha..

bende esımle ınternetten tanıstım 1 yıldır evlıyız. ben antalyalıyım hemşireyim ve 21 yasındayım o hatay lı astsubay ve 24 yasındaa 2 yıl görüştük ve aıleler tanıstı söz nısan derken . cok sıkıntı cektık kültür farklılığı aile arap asıllı dil farklılığı. suan siirtte bi dıs karakolda dagın basında yasıyoruzz . keske evlenmeseydım dediğim zamanlarda oluyo ııkı evlenmısım dedıgım zamanlarda. bir daha düşün derim yassın cok genc hayatını yaşaa . benm de bi kaç sorunum var ama henüz konu açamıyorum cok yenıyım hakkında hayırlısı olsun.

Bekar kizlar babalarindan sigortali oluyor. Sen de gidip babanin sigortasiyla gebelik testi mi yaptirdin ? Cahil cesareti denen olguya tanıklık ediyoruz su an.

Bence degmez seven insan kiyamaz çünkü ne sana ne senin canından olacak parçaya sakin onun için şehir deistrme madem cesareti yok niye yakınlaşiyor sukret Hamile kalmamssn ve onu tanıman icin iyi bi frsat olmuş

Bu konudaki mesajlarımı eksileyen iki üye,üstelik biri yeni üye, söylüyorum burdan:
ÇATLASANIZ DA PATLASANIZ DA BUNLARI SÖYLEMEYE DEVAM EDECEĞİM!
Demekki siz tüm bunları meşru görüyorsunuz!
Aramızda böyle zihniyetleri görmek üzücü.

Son düzenleme:

Vallahi cesaretine böyle bakakaldım. Sevgilin masum olmasa da mantıklı...

23 yaşındayım 24 olacağım. Vallahi öyle korkuyorum ki evlilikten, sorumluluklarından..
20 yaşımda düşündüğüm tek şeyde, şimdide atanıp hayatımı garantilemek
Evlenmek kolay, ilişki yaşamak kolay. Ya sonra? aman hamile miyim, aman şu aman bu

bir de daha 2 sene önce kaçmaya karar vermişsin, canından öte canmış ya hani?
Cahillik mi diyeyim ne diyeyim bilmiyorum. Gencecik insansın
4 kere görüştüğün insanla beraber oluyorsun, okumaya değil sevgiline gidiyorsun
Allah ailene acısın diyorum ne diyelim...

Son düzenleme:

ya sana bişey diyimmi sonradan sana söyledigi şeylerin hiç birine inanma oda haklı falan demişsin haklı deil. ozman o haltı yemeseydi opüp koklamasını biliyor hadi hamile kalaydın ne olcaktı.. kendin özellikle belirtmişssin " Evet ne bekliyordun , hemen evlenelim hop tamam diceğimimi sandın'' demiş . böle bi adamdan ne bekliyosun belki de senin onu tuzagına düşürcegini falan zannetmiştir. ? verdigi cvba bak. daha yaşın 20 . önünde niceleri çıkar. hayatını ona göre yönlendirme.. sen kendini ön planda tutmayı ögren.. senden kıymetli deil hiç bişe. ve o adama bidaha güvenme hatta ayrıl derim bu sana bi ders olsun kişiligini karektersizligini ögrenmiş oldun...

bence sende biraz müge anlı yada gündemle ilgili şeyler izlesen internetten erkek arkadaş bulup hamile olduğunu sanıp daha 20 yaşında iken ona bakmayı düşünüp hatta evlenince de ilk iş olarak çocuk yapmayı planlayacağına arkadaşım. yazık seni okutan kızı ile ilgili hayaller kuran anne babaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…