Siz olsaydınız neyi seçerdiniz?

Ben de üniversiteyi şehir dışında okudum. Ama onlar yaşlandıkça ve ara ara hastalıklar da artık çıkmaya başladıkça düşkünlüğüm arttı. Eskiden 1 sene yanlarına gitmezdim.
Diğer tarafta da bu gezmelerin sonunda finalde hayalimdeki ülkeye yerleşmemiz bile söz konusu.

Zaten doğumdan sonra gideceğimiz ülkede 9 ay falan kalıcaz. Geleceklerini sanmam. Yazları pek görüşemiyoruz yazlığa gidiyolar ama kışları evler yakın olduğu için hemen hemen her gün görüyorum onları.

Ay çok zor kararmış.
Hem güzel olacak gibi, hem de çok zorlanacaksınız. İstemeden gönülsüz çıkılacak yol değil. Acele karar vermeyin, hakkınızda hayırlısı olsun.

Ay çok zor kararmış.
Hem güzel olacak gibi, hem de çok zorlanacaksınız. İstemeden gönülsüz çıkılacak yol değil. Acele karar vermeyin, hakkınızda hayırlısı olsun.
Öyle sonuna kadar düşüneceğim.
Gönlüm daha çok kalmaktan yana fakat işte eşimin de mutlu olması önemli.

Aradaki fark uçurum.
Herşeyin ateş pası olduğu bu devirde, 7-8 yıllık geliri 1 yılda almayı herkes ister.
Çocuğunuza şuan ki durumda iyi bir inkan sağlayabilecekseniz düşünün.
Ya da bir kağıt kalem alın,
Oraya yazın.
Artılarınızı eksilerinizi görün. Hangisi cazip gelirse ona karar verin.
Duygusal düşünmeyin, bu bir iş politikası.
Hem dünyaya bir defa geliyorsun, her kültürü görmüş olmak size ve çocuğunuza avantaj sağlamaz mı?
Bir daha böyle bir teklifin gelmeyebilir olduğunu da göz önünde bulundurun.

Şans insanın ömrüne 2 defa çıkarmış,
Eh biri sizsiniz, belki diğeri de iştir..

Yerinde ben olsam gondermezdim.suan boyle düşünüyorsun ama yalnız kalınca pisman olursun.huzurundan onemli olmamali

Öyle tabii.
Zaten geçen sene buna benzer bir teklifi sırf diğer seçenek beni mutlu edecek şehir olduğu için çok üstüne düşmedi bi nevi tepti.
Bir de bu teklif işlerin belirsizleşmeye başladığı bir dönemde geldi şimdi.
Senin yüzünden mutsuzum demesini de istemiyorum.
Hakkımızda hayırlısı diyebiliyorum sadece.

Kesinlikle, eşinizin karakterini bilemem ama, ileride "senin yüzünden" cümlesini duymak size acıdan başka bişi daha getirirse o da pişmanlık olur.

Ben temelli başka ülkede yaşamak istemezdim. Bikaç sene gezinip gelme fikri güzel ama komple gitmek korkunç geliyor..

İşte her insanın isteği beklentisi farklı. Kendine göre vermelisin kararını..

Aslinda cok guzel zamanda gideceksiniz anne sutu alacak buyuk ihtimal oranin kulturune uzak buyuyecek zaten sonrasindada doneceksiniz.
Okul caginda bunlari yapamazsiniz bana gore cocuk maksimum dort yasina kadar boyle risklere girilir.

Eslerin ayri kalmasi hic mantikli gelmiyor bana niye evlendiniz ozman ayri gayri olacaksa canm ustelik hamilesin en guzel zamanlrnda yaninda olmayacak e imkanlarinizda kotu degilmis yani ne gerek var boyle bi hayat yasamaya bence gitmemeli yoksa para kazanalm derken aile olmanin mutlulugunu huzurunu kaybedeceksnz

Bence gıtsın hıc durmasın.

Bebek doğmuş olsa hemen gidin derim

İlk üç yıl anne bebek her yerde yaşarsınız ha burada ha dünyanın öbür ucunda bebeğe annesinin olduğu her yer yeter

Maddi sıkıntı olmayınca da oranın iyi yerinde yaşar hayat deneyimleriniz artar

Ancak işte o doğum öncesi süreç sizi çok yıpratır mı bilemedim

Aileniz yakınmış aranız iyi ise, aman kocan da para peşinde seni bırakıp gitti gibi yorumlarla hamileliği ve lohusalığı burnunuzdan getirmeyeceklerde olur

Bir de @goha ya soralım hem onun bir de büyük çocuğu varken eşi yurt dışına gitti

Neden @goha yı çağıramadım kapatıp mı gitti acaba üyeliğini

Çok iyi bir fırsat ama zamanlama kötü. Herşey tamam ama hamileymişsiniz. Dere geçerken at değiştirmek gibi birşey. Hamileyken eşinizi isteyeceksiniz yanınızda. Zor bir karar. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Eğer gerçekten iyi bir işse gidin bu fırsatı kaçırmayın 8 senede kazandığınız parayı 1 yılda kazanıyormuşsunuz hem çocuğunuz için hem sizin için çok iyi bir fırsat eğer 1 yıl sonunda dönmek isterseniz de galiba eşinizin işi hazır bu konuda sıkıntı yok heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…