Siz olsaydınız?

eylulgunes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2019
33
-33
18
29
Esimle ailemi ziyarete gidiyorz aracımız yok taksi tutuyoruz genlede. Ve esim asla birşey alıp götürelim mi elimizde demiyor. Arkdaslar eşiniz böyel mi? Boyle olsaydı ne yaparsınız taktik yöntem?

tam tersi her gittiğimiz yere yarım kilo kuruyemiş alır.
battık bu yüzden 😂
bu eşinizin ayıbı tamamen
her seferinde olmasa bile bir şeyler alınmalı

Esimle ailemi ziyarete gidiyorz aracımız yok taksi tutuyoruz genlede. Ve esim asla birşey alıp götürelim mi elimizde demiyor. Arkdaslar eşiniz böyel mi? Boyle olsaydı ne yaparsınız taktik yöntem?
bunun taktiği olmaz ki o dşünmüyorsa siz alın bişe götürün ya da evden yapın götürün
çoğu erkek böyle şeyleri akıl da edemez zaten
siz söyleyin annemlere şunu alalım bunu götürelim vs diye

Biz de birsey almayiz pek. Kulturle alakali birsey biraz, her gelen illa elinde birseyle gelmek zorunda degil. Yemege vs cikariz eşim öder genelde o sekilde.

Aldırırım, şurada duralım da bir tatlı alalım derim. Ya da ailemi ararım ‘bir şey eksik ya da lazım mı çıktık, geliyoruz’ derim.
Ne var ki bunda?
Aynen!
Hatta her iki tarafa da giderken alınacakları ben belirlerim.
Kendi canımın o an istediği olur her zaman. :dondurma:

Ya erkekler bazen dusuncesiz olabiliyor onlari yonlendirmekte bize kaliyor. Bu durumda siz uyaracaksiniz bak iste hayatim boyle durumlarda eli bos gidilmez ayip soyle boyle diye bu kdr basit. Biz esimlee taa sevgiliyken birbirimize soylemistik bazen aklimiza gelmeyen seyler olabilir dusuncesizlik yapabilir bu konuda birbirimizn hatasini gorursek uyaralim diye ha esim o konularda bendende dusuncelidir hatta bazen kendi ban soyler bak eli bos gitme soype boyle diye.

Düşünemiyor olabilir mi?Düşünmesini sağlayın.

Taktige yönteme gerek yok, gitmeden once ne istiyorsanız alın elinizde dursun, sonra taksiye binip gıdın.
aileme tatlı veya herneyse gotururKen kocama taktık uygulamama izin almama gerek yok. Bu kadar da agızlarının ıcıne bakmayın su adamların.

Mirin kırın ediyor. Veya zaten biz gdyoruz gerek yok ki diyor. Maksadı ailemin durumunun iyi olması ve biseye lüzum olmaması. Ancak zengin diye de eli boş mu gidilir ya
bunun taktiği olmaz ki o dşünmüyorsa siz alın bişe götürün ya da evden yapın götürün
çoğu erkek böyle şeyleri akıl da edemez zaten
siz söyleyin annemlere şunu alalım bunu götürelim vs diye

Benim ablam abim esleri ile annemlere giderken almaz bizde garip karşılamıyoruz bence şart değil

bırak aileyi her gittiğimiz yere illa kuru pasta, tatlı, ek o an ne bulursak alır eşim
bu durum da beni rahatsız eder
nerdeyse haftada 1 görüştüğümüz insanlara bile her seferinde alır
bu kadarına gerek yok ama arada alınmalı tabi

Mirin kırın ediyor. Veya zaten biz gdyoruz gerek yok ki diyor. Maksadı ailemin durumunun iyi olması ve biseye lüzum olmaması. Ancak zengin diye de eli boş mu gidilir ya
o zaman gideceğiniz gün siz almış olun ona laf bırakmayın
bi de her gidişinizde hep dışarıdan mı alıyorsunuz
arada sırada kendiniz de bişeler hazırlayıp götürün bence
çünkü her gidişte gerek yok sanki bişe götürmeye tabii bu benim düşüncem o ayrı

Aynen!
Hatta her iki tarafa da giderken alınacakları ben belirlerim.
Kendi canımın o an istediği olur her zaman. :dondurma:
Ahahaha değil mi:)
Ben de öyle yaparım şundan alalım bundan alalım diye.
Velev ki annemdeyim, eşim geç gelecekse o da istediğini alır zaten.
4 gidişimizin 3 ünde alırız.
Hiç öyle kavga ya da gerginliğe sebep olmamalı bu durumlar, biri akıl edemiyorda öbürü alır, sıkıntı yok.

o zaman gideceğiniz gün siz almış olun ona laf bırakmayın
bi de her gidişinizde hep dışarıdan mı alıyorsunuz
arada sırada kendiniz de bişeler hazırlayıp götürün bence
çünkü her gidişte gerek yok sanki bişe götürmeye tabii bu benim düşüncem o ayrı
Mantıklı dediniz . Bundan sonra gitmeden bi gün önce kek pasta gibi şeyler yapcam. Belki 2,3 ,5, tl cebinden çıkması onu rahatsz ediyor ,parasına kıyamıyor. Ay ya birşey yapıp gotrsem onada laf eder mi.

bırak aileyi her gittiğimiz yere illa kuru pasta, tatlı, ek o an ne bulursak alır eşim
bu durum da beni rahatsız eder
nerdeyse haftada 1 görüştüğümüz insanlara bile her seferinde alır
bu kadarına gerek yok ama arada alınmalı tabi
Bana denk gelen eş ise çok cimriiii

Bana denk gelen eş ise çok cimriiii
Benimki de cimri, ama ben değilim:)
Söke söke aldırırım kaçınıyorsa, yani kocam para vermek istemiyor diye sizin hesap ailemin evime çocuklarıma yaptığının yanında, 1 kilo tatlı almışız çok mu?
O almıyorsa siz alacaksınız, giderken Arayıp ‘şu lazımmış alacağız’ diyeceksiniz, bu kadar basit.

Back
X